Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

sen malucha

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

Witam , mam pytanko ile w nocy i w dzień śpią wasze 6 miesięczne dzieci . Czy przebudzają się w nocy nie koniecznie na jedzenie? I ile razy w ciągu dnia dajecie im mleko bo się zastanawiam czy czasem ja nie daje za mało tego mleka. 6 rano mleko 180 10 mleko 180 13 obiadek ze słoiczka 15 owoce ze słoiczka 17.30 kaszka okolo 150 20 mleko 180 Chciałam jej w miedzy czasie dawać jakiś soczek lub herbatkę ale za bardzo nie chce pić , chyba że na dworze jest bardzo gorąco to wypije troszkę na spacerze

Gość dużo je
a nie chce pić bo nie ma na to już miejsca w brzuszku, a powinna pić. Ale je ci chętnie czy w nią wciskasz to mleko??

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
No właśnie chętnie je! Nie zawsze wypije całe mleko , na siłe jej nie daje jak nie chce. Najchętniej je obiadki i owoce

Gość mamamam26
ja też miałam problemy z piciem - nic niechcial - i wpadłam na pomysł że dawałam mu wode i do niej łyżeczkę czy dwie owoców ze słoiczka - i takie się nauczył pić - i dawałam potem coraz mniej tych owocków i teraz pija tylko wode - a i dodam że niechciał pić z butelki - pije do teraz z kubka http://allegro.pl/pierwszy-kubek-do-nauki-tommee-tippee-190ml-4m-i1694859499.html i żadnego innego