Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz_naprawde_nie_wiem

Imie dla corki-Malwina

Polecane posty

Co sadzicie?? Mi sie okropnie podoba a maz jest na nie:(

Gość zakazana melodia
mi sie akurat nie podoba ale powtarzam kolejny raz każde imię ma swoich zwolenników i przeciwników nawij tak jak tobie sie podoba

Bo gdy pytam znajomych sa albo calkowicie na tak, ze imie piekne wrecz albo calkowicie na nie, ze beznadziejne itp.

No ja tez znam trzy, i wszytskie dobre uczennice, po studiach juz ale nie wiem czy to ma znaczenie hehe

No i co z tego ze dobre uczennice? Ja tez znam je z uczelni. Bycie studentem zwalnia z tego, ze ktos moze byc pokurwiony w chuj? Nie sadze. :classic_cool:🖐️

Gość moja kolezanka ma Malwine
i to juz duza dziewczyna jest .A imie nie najgorsze . Mala Malwinka , duza Maliwna .Inaczej niz np Zuzanna . Mala Zuzia , ale dorosla Zuzanna - ytroche infantylne . A co do tych co sa na nie . Moja kolezanka dala Iga - dosyc oryginalne i nie osluchane . Mnie tez sie nie podobalo . Ale jak sie przyzwyczailam to jest ok , innym tez sie podoba. Czesto tak ,ze jak sie daje imie oryginalne lub malo popularne to wiekszosc ludzi jest na nie , bo nie jest przyzwyczajona do takiego imienia. Daj tak jak tobie sie podoba .

aha i tamta Malwina dobrze bardzo dobra uczennica i ulozona dziwczyna .

No i widze ze tu jest tak samo:) Albo calkiem na tak, albo calkiem na nie;= Maz mowi podobnie ze infantylne jest. MAlwina tak slodziutko a Malwina tak mega powaznie ze nie wiadomo jak wolac stosownie do wieku

Gość fss324fs
wpisje w googlach iga i wyskakuje mi milion zdjęć jakieś rozebranej laski :o ... to fest...

mnie sie wydaje ,ze wlasnie Malwina jest ok jesli chodzi o wiek , bo mala Malwinka , dorosla Malwina . Infantylnie to mi sie wlasnie wydaje ,ze Zuzia / Zuzanna .

Gość iga wyrlal Ci
wyskakuje

A mezowi sie podoba Lena:/ No mi w ogole, takie nijakie... Te nasze dziecko bedzie skrzywdzone heheheh

Gość lena to cudowne
imię tylko, ze ostatnio jest wysyp Lenek :/

Gość niewymagająca
Napisz co myślisz o tych imioanach: Nel, Sylwia, Ada, Diana, Dominika, Danusia, Donata, Dagmara, Ligia, Sawa, Ida, Estiana, , Enewia, Tina, Tekla

Niektore sa conajmniej dziwne:))) Ale kazdy ma swoj gust jak ktos z pierwszych napisal. A wczoraj z mezem ejszcze znalezlismy imie ktore moze nawet nam obojgu sie troche podoba _ Laura.

Gość niewymagająca
Sonia, Oksana

Gość mowcie sobie co chcecie
piekne imie

Gość manuel921
Malwina... brzmi prawie jak Pachwina.

wybór imienia dla dziecka to naprawdę trudna sprawa. Jest tyle fajnych imion,a jak przyjdzie co do czego, to trudno sie zdecydować. Każde imię kojarzy nam sie z inną osobą -jedna jest brzydka, druga ładna. I tak powstają stereotypy np. Anny są ładne (bo akurat sąsiadka Ania jest ładna,a Hanny brzydkie-bo Hania brzydsza). To nie ma nic do rzeczy.;) Malwina,Laura -świetne według mnie. Sara,Sonia ,Diana -mam koleżankę Dianę,prześliczna dziewczyna, ale mimo to,imiona te kojarzą mi się z imionami psów. Ale każdy ma prawo wybrać ,zdecydować. Jednemu sie podoba,drugiemu nie. proste.;)

Aleksandra-Ewa, niebrzydka z Ciebie dziewczyna, ale nie maluj tak oczu, bo pomniejsza Ci je strasznie, a i tak masz pucołowata twarz. :O

Nie napisałam tego, zeby Cie urazic, ale naprawde nie fajnie to wyglada, nie podkreslaj dolnej powieki, bedzie znacznie lepiej ;)

oczywiscie,rozumiem. Konstruktywa krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale kiedy nie maluję kredką , wydaje mi się,że mam strasznie wklęsłe oczy. może i sobie coś ubzdurałam, następnym razem wypróbuję nowy sposób.;) dziekuje za poradę.;)