Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahaahaha

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość hahahahahaahaha

Jedyna i niepowtarzalna... Nieprzewidywalna... Indywidualistka posiadająca własny, niedostępny dla innych świat... Intrygująca... Prowokatoorka Błędy które popełniłam nauczyły mnie jak żyć... Cały czas kształtują mnie i mój charakter... Kapryśna... Ironiczna... Wyrafinowana... Posiadająca potrzebę oryginalności... Wierna własnym ideom... Prawdzie...(hmmmm?) Niepoprawna optymistka... Trzeźwo patrząca na świat realistka... Przenikający mnie pesymizm odcina drogę do najsłodszych marzeń... Mam ciężki charakter i szczerze potrafię się do tego przyznać. A właściwie... Jest mi z tym całkiem dobrze !! Nie interesuje mnie opinia innych... Szczęśliwa jestem przy niewielkiej liczbie osób, mając pewność, że można na nich polegać... Nie będę słodka jeżeli nie pasuje mi twoja osoba... "Przejechałam się" kilka razy i dlatego jestem bardzo nieufną osobą... Jeśli zdobędziesz moje zaufanie to już naprawdę wiele... Ale jeżeli je stracisz... Już go NIGDY nie odzyskasz! Nie wchodzę dwa razy do tej samej rzeki !! Wiem czego chcę i nie oglądam się za siebie... Nigdy nie wybaczam... Nie zapominam... Nie pozwala sobą manipluować. Cholernie wrażliwa na swoim punkcie... Ponoć bystra i inteligentna. Czasem ostra jak chilli, czasem delikatna jak płatki róż... Na zewnątrz twarda i niezależna, w środku czuła i potrzebująca miłości Pełna energii / leniwa :P Zawsze uśmiechnięta? nie zawsze... MALA ALE WIELKA (MA NADZIEJE BYC) Nie potrafiąca żyć bez przyjaciół... lecz potrzebujaca czasem samotności... Z poczuciem własnej wartości, jednak podchodzi do siebie z dystansem Pesymistyczna optymistka... Intryguje Spontaniczna... czasem aż za bardzo :) Pamiętliwa... Czasem niestety odzywa się w niej natura wrednej egoistki... Buntowniczka... Z pasjami... Posiada intuicję, która... czasem zawodzi... Popełnia masę gaf..., Potrafi śmiać się z siebie... Perfekcjonistka..., Gdy kocha, to ze wszystkich sił... z nienawiścią jest tak samo... Kreatywna. Lubi się bać? czasem potrzeba trochę adrenaliny :) jestem bo tak ma byc!!!

Gość hahahahahaahaha
Czy osoba która tak pisze o sobie może być normalna? :D

to mi przypomina plastic fantastic podpisy do zdjęć na fotkach nk itp :classic_cool:

Gość hahahahahaahaha
No właśnie ta osoba chyba jest na poziomie gimnazjum, mimo że ma 24 lata :D

z gimnazjum różnie bywa, więc trochę szacunku :classic_cool: co do tej osoby, może nikt jej nigdy nie powiedział jakiegoś komplementu czy coś :) więc sama sobie pisze :)

Gość hahahahahaahaha
No tak, szacun dla gimnazjalistów, żeby nie czuli się urażeni :D

Gość hahahahahaahaha
Ten jej opis mnie poprostu rozbraja :D

Gość manuel921
:)

Gość tipsy
buahahahqahahahahahahaha