Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfderwr

Ahh te mOndre nastolatki

Polecane posty

Gość sdfderwr

Powiedzcie mi dlaczego dzisiaj panuje takie bezstresowe wychowanie? 15 letnie gówniary jak i te starsze 16-20letnie "dziewczyny" to zgroza.Malują się, ubierają jak kurwy pokazując dupę i cycki, są wulgarne i nie wychowane.Potrafią Cię wyzwać od śmieci, kutasów i pierdolonych pustaków a do tego na facebookach i fotkach błąd na błędzie ortograficznym np "puźniej" "morze" "nie hce mi sie" "robiem" "myślem" "pojehałam" Ale one są dorosłe, mądre, doświadczone i najlepsze.A później rodzice 30paro letni piszą w necie albo żalą się u Ewy że ich dzieci to szatan w ludzkiej skórze, że gdzie my mogliśmy zrobić błąd przecież to nie możliwe..Sami jesteście sobie winni że młodzież dzisiaj jest bez żadnych wartości, że są wulgarni i niczym się nie interesują.Kiedyś to się dziecku przylało pasem w dupę i ładnie wytłumaczyło co i jak a później chodziło się jak w zegarku ale nie życie było szczęśliwe.Dzisiaj jak widzę te młode dzieciaki, mają wszystko najlepsze telefony, laptopy, quady, skutery i inne pierdoły.Rodzice pracują to nie ma czasu na wychowanie dzieciaka, najlepiej dać mu 100zł każdego dnia do łapy i powiedzieć idź po szkole do Mcdonalda albo Galerii.Takie czasy, coraz to gorsze i nie będzie lepiej kurwa.

nie ma czegoś takiego jak bezstresowe wychowanie, no może bez przemocy

Gość a ja powieeem taaak..
nie uogólniaj, nie wszyscy mają laptopy, quady, itp. Tak samo jak nie każda szesnastolatka jest wulgarna :) Tak samo można powiedzieć o ludziach dorosłych i porównywać ich do tych, którzy żyli pare lat temu ;)

Gość Ja mam 19 lat i nigdy
nie chodziłam ubrana jak kurwa :/ Rodzice mnie nigdy nie uderzyli i mam do nich szacunek. Z każdym problemem mogę się zwrócić do mamy, bo u nas w domu problemy rozwiązuje sie inaczej niż pasem czy pięścią .:)

To jest spore uogólnienie,ale tak niestety jest.Z całym szacunkiem dla poprzedniczek,ale szaraczki nie rzucają się w oczy - naulicach kłuje widok właśnie tych wytapetowanych "tirówek",które zatraciły gdzieś swoją kobiecość. Nie ma na to wyjaśnienia - może tylko zapracowanie rodziców i brak kontaktu miedzypokoleniowego.Jak starcyh od rana do wieczora niem a w domu,to nie ma kto kontrolować.A dorosłym też się nie chce.

Gość Ola123456789
Przyznam racje ze w tych czasach widzi sie nastolatki ale to nie koniecznie wina rodzicow. Nie raz spotykalo sie rodzicow ktorzy chcieli dla cieci jak najlepiej robili co tylko mogli a dzieci ich nie sluchaly robily na przekor i zawsze znalazly jakies wyjscie z danej sytuacji. To 21 wiek . ;/ Ale szczerze powiem ze mozna zauwazyc normalne nastolatki ( żadkosc ) ale mozna. Ja do swojej rodziny mam szacunek. Ze wzgledu jak bylam wychowywana i jak mialam przez cale zycie.