Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola!@!@$$^%^*(($%^&#

ON nie odzywa sie.. :(

Polecane posty

Gość ola!@!@$$^%^*(($%^&#

Ostatnio cialg eise kloce z moim facetem, w poniedzialek powiedzialam mu zeby sie do mnie przez tydzien nie odzywal, no i nie odzywa sie. w sumie liczylam na to ze bedzie mnie zawalal telefonami i przepraszal a tu nic? co to moze znaczyc?? ostyatnia klotnia byla z jego winy...

Gość gfhfgh tdyyjd t
absolutnie nie mozesz sie 1 odezwac bo bedziesz przegrana nie odzywaj sie bron boze poprostu czekaj !!! to on zawinil nie ty pamietaj o tym !

Gość ola!@!@$$^%^*(($
no wlasnie korci mnie zeby napisac, on w sumie tez idzie w zaparte, wiem ze sie pierwszy nie odezwie. jestesmy razem 5 lat, takze wiem ze mnie kochac, ciagle to powtarzal.... szkoda ze nic nie napisze, moglby nawet przyjsc do mnie:(:(:(

Gość twims
Rozumiem że Ci przykro, ale bądź konsekwentna, chciałaś żeby się nie odzywał to się nie odzywa..

Gość ola!@!@$$^%^*(($
kurde a co bedzie jak on sie w sumie po tygodniu nawet nie odezwie? ;o

Gość jestes coollllll
I DOBRZE ROBI .-p juz ma inna laske

Gość ola!@!@$$^%^*(($
mamy jechac za dwa tygodniue na wspolne wakacje, juz wszystko jest zarezerwowane, takze nie bedzie mial wyjscia musi sie odezwac heheheh. nie bede pierwsza pisala :( ale i tak licho... :(

Gość ola!@!@$$^%^*(($
wiem ze dziecinada... :(

Gość ola!@!@$$^%^*(($
co za ciul, sprawil mi ogromna przykrosc i nawet nie przyjdzie przeprosic!!! mial sie nie odzywac bo dzialam mi na nerwy tak ostatnio ze psul mi caly dzien!!!

Gość no to masz przejebane ;)
czyli powiedziałas mu aby sie nie odzwyał do ciebie przez tydzien a teraz masz do niego o to pretensje ze to robi? idiotka :) a teraz czekasz na to ze bede ci w myslach czytał tak? słuchaj...a czemu ty tak wszystko komplikujesz ...co?

Gość ola!@!@$$^%^*(($
uwazam po prostu ze jakby mu zalezalo, to chociaz by sprobowal mnie przeprosic, bo dla mnie jest ciezko przezyc ten tydzien. martwie sie po prostu o niego...;/ w zlosci powiedzialam zeby sie nie odzywal. liczylam na to ze wyciagnie wnioski i obiecuje poprawe heheheh . cos w tym stylu.

"uwazam po prostu ze jakby mu zalezalo, to chociaz by sprobowal mnie przeprosic, bo dla mnie jest ciezko przezyc ten tydzien. martwie sie po prostu o niego...;/ w zlosci powiedzialam zeby sie nie odzywal. liczylam na to ze wyciagnie wnioski i obiecuje poprawe heheheh . cos w tym stylu." czyli zaplanowałas sobie cos a on tego planu nie zrealizował ...tak? i dlatego sie złościsz :)

Gość ola!@!@$$^%^*(($
no chyba dokladnie tak.

a jak by sobie ktos cos zaplanował wzgledem ciebie i ci o tym nie powiedział a poproosił o cos zupelnie innego i liczył na to ze mu w myślach przeczytasz albo sie domyślisz to co wtedy? co jesli by ci sie nie udalo i jeszcze ta osoba była by na ciebie wsciekła... ni8e miała byc poczucia ze jestes własnie z osoba nienormalna albo "idiotka - idiotą" ?

Gość ola!@!@$$^%^*(($
nie bylas nigdy w takiej sytuacji? kurde... nie weim juz sama. poczekac do konca tygodnia i zobaczymy. dzieki za rade

"nie bylas nigdy w takiej sytuacji? kurde... nie weim juz sama. poczekac do konca tygodnia i zobaczymy. dzieki za rade" byłam ale wyrosłam z tego... szkoda mi czasów i nerów

* czasu