Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprzedam zabawki......

Sprzedam zabawki po córeczce od 0 do 3lat

Polecane posty

Witam, mam do sprzedania kilka zabawek po córeczce, które zalegają mi w szafie. Wszystkie z wymienionych poniżej zabawek jest w stanie bardzo dobrym lub idealnym. Do większości z nich dołączone są baterie. Zainteresowane osoby proszę o kontakt e mail. wieczorem wszystkie zabawki wystawione będą w serwisie tablica.pl oraz szafka.pl. Obecnie jestem w trakcie robienia zdjęć. do sprzedania mam: wszystkie zabawki język polski!! 1. Ślimak smakosz klocków fisher price 2. Ślimak do nauki ksztaltów, kolorów i alfabetu fisher price 3. szczeniaczek uczniaczek fisher price 4. kosiarka do robienia baniek mydlanych fp 5. mini koszykówka fp 6. tablica magnetyczna fp 7. tablica żelowa fp 8. pierwsze klocki do nauki kształtów fp 9. interaktywny stoliczek polsko angielski fp 10. krokodyl z klockami fp 11. żyrafa z klockami sensorycznymi fp 12. bębenki fp 13.duży dinozaur fp 14. ośmiorniczki zabawka do wody 15. suchy basen i 500 piłeczek 16. tunel ikea 17. piłeczkowa fontanna playschool 18. baczek fp 19. podkładka do nauki jedzenia fp 20. krzesełko do karmienia fp 21. łóżeczko dla dziecka z materacem ikea 22. zabawki drewniane ikea 23. ośmiorniczka wygrywająca do-re-mi... lamaze 24. konik morski do nauki zasypiania fp 25. owieczka do nauki zasypiania timmy time 26. świnka skarbonka fp 27. garnuszek na klocuszek fp 28. piłeczkowy dinozaur k's kids plus 100piłeczek 29. pan gryzak i pan metka k's kids 30. zebra skoczek fp 31. krzesełko uczydełko fp 32. wózek quinny buzz 4 33. fotelik samochodowy Maxi Cosi 0-13kg 34. mata edukacyjna rainforest fp 35. leżaczek bujaczek fp 36. arka noego ze zwierzątkami KIDDIELAND 37. drewniany bujak ikea 38. odkurzacz pyłek 39. cymbałki little tikes 40. jeździk 3 w1 chicco Zapraszam

Gość wow ile tego
miała

Gość wow ile tego
podaj ceny obok zabawki

Gość lopae
a nie ma jakiegoś wibratora i kulek dopochwowych?

Gość zynnnnia
"podaj ceny" - hahahahaha! będzie miała co robić do końca lipca :D🖐️

Gość Mamusia Wiktorii :-)
Dziecko było zdrowe i do 3 roku zycia nie chorowało ani razu wyżej to podszyw!! Zapewniam że zabawki są sprawne oraz wyczyszczone. Ceny do uzgodnienia jestem otwarta na propozycje

Gość brotsienn
biorę wszystko. daję po złotówce za każdą rzecz

Gość kaskadaaa
ile za krzesełko uczydelko i za arke noego?>>.

Gość coooo???
za tyle chcesz sprzedac? czy podalas ceny ile te zabawki kosztuja w sklepie obecnie?

Gość hahaha:D
no chyba cie pojebalo autorko z tymi cenami

Gość a ile
a podaj maila bo jestem zaintersowana kilkoma zabawkami

do każdego zakupu dorzucam gratis swoje noszone majteczki pachnące kobiecymi soczkami

Gość poprosze
poprosze o maila :)

Gość wow ile tego
najlepiej i najwiarygodniej kupuje sie - sprzedaje sie na allegro

Gość poprosze
mogę wysłać swoje nieskromne fotki :)

Gość przyszlamamaxxxxxx
interesuje mnie wózek i fotelik ile byś za to cchiała?

Gość przyszlamamaxxxxxx
Daję 120 zł. Dogadamy się ??

Gość przyszlamamaxxxxxx
no ni wyej podszyw wiem ze te wózki stoją powyżej tysiaca ...masz do niego gondolę też? czy tylko spacerówkę?

Gość przyszlamamaxxxxxx
1200 zł miałam na myśli podszywie !!!

Gość camerun
taki wózek to można mieć za mniej niż1000pln. znalezione na tej stronie: www.animus24.pl

Gość przyszlamamaxxxxxx
ja pierdole naprawde dzieci mają radoche co za palant widac nudzi ci sie to o roboty cwelu podszywie naprade takichy ludzi tempie jak ty pozatym ja nieuzywam polskich znakow co za palant szkoda ze tu nie idzie inaczej sie kontaktowac tylko przez tyle pojebanych ludzi.no nic zekam na czarnego nika ktory mi odpisze i sie jakos dogadamy moze gdzie indziej

Gość przyszlamamaxxxxxx
za ile bys chciala go sprzedac i czy mozna prosic zdjecia jakies oczywiscie jak znajdziesz czas n aje zrobienie

Gość przyszlamamaxxxxxx
KURWA !!!!!!!chyba cię pojebało ! Za tyle to ja mogę nowy dostać od złodziei !! Ja pierdole jaka hiena

Gość przyszlamamaxxxxxx
na allegro mam zaznaczony jeden własnie 999zł myślałam ze chcesz troche taniej bo przesyłka do tego 40 zł jest :) no nic trudno

Gość za ile chcesz?
za ile chcesz sprzedać stoliczek i fontanne

Gość djfkn jf f
hahahah ale się uśmiałam........podszywy są najlepsze :D Muszę uważac bo w pracy jestem i Klienci na mnie dziwnie patrza jak mi sie miska cieszy. PODSZYWY SĄ GENIALNE :)

Gość djfkn jf f
Przed chwilą tak parsknęłam śmiechem że oplułam cappucino klienta. I przez Was szef mi z pensji potrąci za rekompensatę dla klienta. Piana tak mi leciała z buzi, że aż szef zagroził mi wysłaniem na szczepienie przeciwko wściekliźnie :D