Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje bez skutkuuu

znacie horror o babce zamurowanej w scianie

Polecane posty

ktorej duch chyba przesladowal rodzine ktora mieszkala w tym domu gdzie bylo zamurowane cialo. szczegolnie chyba odczuwala to ich mala coreczka i dzieki niej odnalezli to cialo zamurowane w scianie i pochowali, ale na koncu i tak chyba nic to nie dalo. cialo bylo w piwnicy zamurowane i pamietam ze na koniec ta dziewczynka tam chyba weszla podczas jakiejs imprezy ktora zrobili rodzice z radosci ze mysleli ze juz po wszystkim. pamietam jeszcze motyw ze z kurczaka lub indyka zaczela tryskac krew czy cos podobnego. ten film ogladalam bardzo dawno nagrany na kasecie i nie znam tytulu a co jakis czas mnie on "nachodzi" znacie ten fim? bardzo prosze o podanie tytulu bo chyba do konca zycia mnie bedzie przesladowal :)

Gość WALLED IN
:classic_cool:

Gość Echo.
znam:) cameron z dr house w nim gra tego ducha?

nie wlasnie to nie to :( to jest b stary film tam mysle bo ogladalam gon za dzieciaka i pamietam jak balam sie spac blisko sciany bo balam sie ze wylezie na mnie ta twarz tej kobiety nadgniła i straszna :O

Gość Echo.
cholera:o ale kojarzę ten film też co o nim piszesz ale tytułuc nie znam:(

Gość WALLED IN
"Jak zginął smalec z okna?" :classic_cool:

nie raczej watpie bo jak mowie to stary film a uch to chyba nawet tam nie wystepowal w postaci aktora tylko dzialy sie jakies straszne rzeczy tej malej dziewczynce ktora go najbardziej "czuła" a ta kobieta byla tylko pokazana jak znalezli to cialo w w scianie ale ono bylo w wstanie rozkladu i wgl więc watpie ze zagrała je cameron, chociaz nie wykluczam ze faktycznie byla tam postac tego ducha jaki jest tytul tego filmu z cameron? tylko ze jakos wydaje mi sie niemozliwym zeby ona grala w tak starym filmie

Gość gfjj
Pamietam z Kevinem Baconem, ale on mial synka

nosz kurde nalepsze ze to bylo z 10lat temu conajmniej i co jakis czas do mnie ten film powraca i mnie gryzie co to bylo i w sumie ogladnelabym go znow :D

chyba wiem mam na końcu języka tytul zaraz Ci napisze jak mi się przypomni :D tylko nie wiem czy to to będzie

nie to nie chodzi o ten film z baconem i morroson w ogole juz probowalam przez google znalezc wpisujac motyw tego trupa w scianie i nic nie ma kyurde zaczynam sie obawiac ze sama sobie to uroilam:O:D bylam wtedy chora lezalam w lozku i sama w domu pamietam to dobrze i mialam tam na kasecie nagrane cos innego a po tym bylo to i nie moglam sie zmusic do wylaczenia jak juz sie zaczelo ale nic podobnego nie moge znalezc w ogole to chore :D

dziekuje mysia ale to chyba tez nie to jeszcze popatrze na fragmenty tego filmu nan youtube jak beda ale ejstem prawie pewna ze to nie to a czy tam faktycznie byl motym w kobiueta zamurowana? ale wydaje mi sie ze w tamtej rodzinie byla tylko jedna coreczka i w dodatku tylko ona doswiadc zala tych rzeczy lub ona najbardziej. kurde nie wiem co ja wymyslilam :O

hehe dzieki carrie tez sie na to natknelam jak szukalam wlasnie w googlach ale jestem tez pewna prawqie ze to nie to bo praktycznie jak zauwazylas w ogole opis sie nie zgadza no i watpie zeby w tym filmue ktorego szukam byla ta kobietba w scianie na plakacie bo to bylo dopiero praktycznie w rozwiazaniu filmu na samym koncu i bylby to gigantyczny spoiler :D

Gość egredsgredgredg
hehe teraz mnie zaciekawilas. zaraz odpale drugiego laptopa bo tam zdaje mi sie mialam cos w ten desen;).

carrie przyznam ze liczylam ze tu zagladniesz bo gdzies czytalam ze lubisz horrory i liczylam na twoja pomoc :D ale to tez nie ten film niestyety chociaz szczerze mowiac wydaje sie ciekawy :D tylko szkoda ze juz caly opis przeczytalam :O :D

egredsgredgredg dzieki!! :D a wyobraz sobie moja ciekawosc podsycana przez 10lat z hakiem ale to wlasnie jakis dziwny film wydaje mi sie ze bardzo malo znany i ciezko jak cholera go znalezc nie wiem dlaczego wydawalo mi sie kiedys ze tytul am cos wspolnego z ucieczka donikad ale jak sprawdzilam na filmwebie to w ogole nie jest to. i juz sama nie jestem pewna czy moze pomieszalam kilka filmow czy uroilam sobie to w jakiejs malignie :D ale jednoczesnie jestem prawie pe3wna ze dokladnie pamietam choc bylo to tak dawno bo wtedy na mnie zrobil ten film zajebiste wrazenie :D conajmniej rok sie balam scian serio :D

Jak ktoś go znajdzie to sama go chętnie obejrze :D ja też mam jeden horror który dawno temu oglądalam i nie pamiętam tytulu i nikt go nie zna/pamięta i nie może mi pomóc... szkoda bo bym do niego wrócila jeszcze :)

Gość nie wiem nie zdawalam
opowiedz moze bede znala:-)

Gość fanka psp1111111
przecież Carrie pisała kiedyś, że romanse lubi a nie horrory :o pomyliło ci sie aytorko

nie wiem nie czytalam wszytskich jej postow ale chyba na jamims temacie o duchu to bylo ze gadala z kims o horrorach zreszta wcale nie jestem pewna tego tak mi sie zdaje :D ja dalej proboje przez google ale nie moge znalezc prosze o dalsze sugestie bede sprawdzac kazdy trop ;)

Gość egredsgredgredg
niestety. film o którym myslałam to Udręczeni, ale tematyka odbiega od Twojego opisu.

Pamiętam tylko, że był jakiś bal chyba przebierańców w wielkim domu i chyba wszyscy czekali aż wybije północ ale nie jestem pewna. Był jakiś chyba demon tam który zabijał ludzi. Jedna scena tylko nie wiem czy z tego filmu jak dwóch facetów jest w toalecie i on podrzyna jednemu gardło, albo też było coś, że ten niby demon chciał jakąś dziewczynę zgwałcić.. za cholerę nie mogę sobie przypomnieć :D

nie wiem nei zdawalam opisalam ew pierwszym poscie

Fanka Pśp, pisałam ze lubie horrory, ale realistyczne, typy psychopata latajacy z tasakiem i odrabujacy penisy i glowy. :classic_cool: Takie z nuta sf to nie bardzo. :classic_cool:🖐️

ja pamiętam motyw z filmu ''duch'' jak coś z mięsem bylo, że robale wyłaziły czy krew tryskała ale tam nic nie bylo o zamurowanej kobiecie w ścianie, tylko dom był postawiony na dawnym cmentarzysku to na pewno nie będzie to. Ja w życiu się naoglądałam mnóstwo horrorów ale nie kojarze chociaż cały czas się zastanawiam. Może to było coś z ekranizacji powieści Stephena Kinga?