Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje bez skutkuuu

znacie horror o babce zamurowanej w scianie

Polecane posty

Gość snsrtnj
tez to znalazlam przed chwila :p i myslalam ze to ty. bo intensywnie szukam tego filmu

Gość dyhdx
a to na pewno jest horror, bo ja kojarze dosyć stary film, jak grupka chłopaków zabja taką dziewczynę w okularach ( taka brzydką), bo ogólnie się z niej wysmiewali i później muruja ją w ścianie, a co było dalej to juz nie pamiętam;//

polecam chomikuj.pl, za transfer 5 GB przy rejestracji płaci się ok 7 zł brutto smsem i masz dostep do wielu filmów, wielu ciekawych horrorów

nosz kurde wlasnie sama sie czulam jkabym siebie czytala nawet rozwalam czy kiedys tego nie zrobilam ale to facet napisal wynika z tego posta no i dosc niedawno dlatego mysle ze bym pamietala jednak ;) ale cholera ten film mi dziala na nerwy szukam teraz filmow z "donikąd" w tytule i tez sie slad urywa :O

Gość trrrrrrrrrr
ten film, o którym pisze dyhdx, oglądałam w kinie, więc to na pewno nie to. A ta dziewczyna była upośledzona, nazywała się Samnatha Kozak. Tytułu teraz nie pamietam.

Gość trrrrrrrrrr
tzn, w tym filmie, ta postać tak się nazywała (a nie aktorka)

Tytuł ''Opętanie'' ten o którym piszecie ale to nie ten o którym pisze autorka. Weź napisz coś więcej np jak ta dziewczynka wyglądała albo jakąś scenę z filmu postaraj się sobie przypomnieć coś specyficznego nie wiem opisz może aktorów trochę albo ten dom w którym mieszkali może Ci coś wpadnie do głowy i będzie nam łatwiej. Na filmwebie mam 588 stron do przeglądnięcia jeśli chodzi o horrory :o

dyhdx opis raczej nie pasuje do tego co ja szukam bo tam akcja sie na odkryciu tej kobiety skonczyla bylo to rozwiazanier wiec watpie ze najpierw by pokazali jak murujankogos w scianie bo nie byloby tajemnicy

mysia wlasnie chodzi o to ze ogladalam to za dzieciaka i to co opisalam w tym pierwszym poscie to jedyne co pamietam o tym filmie poza tym w tym poscie na innym forum jest tez napisany prawdopodobny tytul z donikad w tytule i ja tez tak mniej wiecej pamietalam ale na filmwebie nic nie znalazlam takiego kurde. jest film droga donikad ale to nie to :O niejasno wydaje mi sie ze ta dziwczynka byla blondynka z loczkami ale tego absolutnie nie jestem pewna, charakterystyczna scena to wlasnie ta co odkuli ta babke ze svciany i patrzyli na nia miala taka twarz nadgnila, szerokie usta no i ta kolacja juz po jej pogrzebie co ten indyk zaczal skakac po stole i tryskac jakas ciecza dziwna i w miedzyczasie sie zorientoewali ze nie ma tej corki z nimi, zeszli do tej piwnicy i itworzyli drzwi a tam byla tylko taka mieszanina kolorow wirujaca nie wiem jak to opisac w ogole nie bylo widac wnetrza tylko taka dziwna masa jakby zderzenie kilku wymiarow jakeis zagiecie czasoprzestrzeni nie wiem jak to nazwac:D i wtedy ze strachu juz ten film wylaczylam :D a poczatku tez nie opisze bo nie ogladalam go calego bo na tej kasecie mialam nagrane cos innego (moze bajke?) i jak ona sie skonczyla to zaczal sie ten film ale nie od poczatku, byla ta bjka nagrana widocznie na nim

to jest chore jakies :O po przeczytaniu posta tego gościa jestem prawie pewna ze tytul byl wlasnie droga donikad ale taki film w ogole nie istnieje (oprocz tego z 2007r) nawet w google.pl :O

aha no i nie jestem pewna czy to bedzie gatunek horror byc moze thriller

hahahaha ta laleczka jest boska :D ale to nie to :(

wiesz bo skoro piszesz, że widziałaś tylko fragment filmu i te sceny to możliwe, że tematyka była zupełnie inna, fabuła a to był tylko jeden motyw w filmie z tą zamurowaną kobietą?

carrie nie wukluczałabym tego gdyby nie to ze ten film z 2007 to jest cos zupelnie innego :D mysia owszem moglo tak byc ale ten motyw byl tam napewno wazny ale jak mowie to bylo na samym koncu i wtedy sie okazalo ze to bylo przez ta babke w scianie no i pogrzebali ja ale to nie pomoglo. niestety nie znam ani poczatku ani zakonczenia ten post z innego forum sugeruje ze to byl jednak glowny watek tego filmu czyli podejzewam ze wczesniej to bylo cos w rodzaju amityville czy wlasnie poltergeista czyli rodzina w nawiedzonym domu

Gość moikka
Ten film albo nigdy nie istniał, albo zniknął po prostu. Sama szukałam sporo, bo mnie zaciekawiło właśnie to, że się go znaleźć nie da :) Szukałam też na anglojęzycznych forach. I nic.

Gość jajko niespodzianka
Coś ci musiało się pomylić. Osobiście znam mnóstwo filmów , bo to moja pasja, mogę ci wymieniać aktorów , reżyserów, scenarzystów godzinami. Obejrzałam w życiu tysiące filmów , wśród nich mało znane produkcje ze znikomym budżetem i naprawdę nigdy nie słyszałam o tym filmie. Przed chwilą poświęciłam 15 minut żeby przeszukać internet, bo sama jestem ciekawa ale niestety nigdzie ani słowa o tym ,również na zagranicznych stronach. Albo pomieszałaś fabułę albo nie wiem... Jak byś chociaż wiedziała z jakiego to roku albo jaki aktor tam grał , a tak to ciężko będzie to znaleźć. Chyba szybciej kasetę odnajdziesz ;]

a mi się wydaje, że to niekoniecznie musiał być film. To mógł być odcinek z ciągu np. opowieści z krypty czy innych z tego rodzaju. Kiedyś chyba było takie coś, że raz w tygodniu leciał jeden długi odcinek mistrzowie horroru czy jak to tam było. Więc może właśnie dlatego ciężko go w ogóle znaleźć, może lepiej przeszukać w takich odcinkach jeszcze? Ja uciekam już, wieczorem jeszcze wpadnę i zajrzę do Was 🖐️

a znacie horror gdzie grala B.U.K.A? kto chowal sie pod koldre tak jak ja??

tez juz bylam sklonna tak myslec ale jest wpis i to niedawny na innym forum tego chlopaka ktory tez tego filmu szuka i zgadza sie to calkowicie z tym co ja pamietam i jak mowie ten bardzo mi sie wryl w pamiec szczegolnie twarz tej babki zamurowanej ze zgnilymi szerokimi ustami czarnymi! jestem pewna ze ten film istanial i byc moze byl to jakis z ciagu ale mial tytuł w ktorym bylo slowo donikad to pamietam zarowno ja jak i ten chlopak z tamtego forum, wklejam jego post Witam szukam filmu ktorego tytulu za chiny nie moge sobie przypomniec . Fabuly niestety tez za bardzo nie pamietam jedyne co zapamietalem to ze byla rodzina ktora przeprowadzila sie chyba do nowego domu w tym domu o ile pamietam straszyl duch i chyba w piwnicy ludzie znalezli zamurowane cialo chyba kobiety . Wydawalo mi sie ze ten film nazywal sie droga do nikad czy jakos tak podobnie ale nie moge znalezc tego filmu > Filmo ogladalem z jakies 10-12 lat temu . Prosze o pomoc bo wtedy sie balem jak go ogladalem a teraz bym se obejzal . wiec ten film musial ist6niec nie ma bata chyba ze to jakis film ktory nie istnieje i przesladuje niektorych ludzi :D

Gość moikka
ja się chowałam. i to zawsze :D

Gość nananannaa
muminki

17:03 to podszyw niemniej jednak buki sie balam skad wiesz :O

to TO!!!!!! jestes geniuszem dziekuje!!!!!!!

INNY TYTUŁ UCIECZKA DONIKĄD - ESCAPE TO NOWHERE :d:d:d ZWYCIĘSTWO :d:d:d