Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadanan

Jestem idealny

Polecane posty

Gość nadanan

Jestem wspaniały, idealny, nietuzinkowy, niebywale mądry, inteligentny, szlachetny, wspaniałomyślny, wypluwam pestki gdy jem wiśnie, słucham muzyki, mam gest, wybijam szyby, gram w kompa. Coś jeszcze?

też bym chciała ;) tylko mam trochę przy małe tzytzki :( czy to mnie dyskwalifikuje?

Gość nadanan
dyskwalifikuje Cię nieznajomość ortografii idiotko. ja gram w kompa - zakładam monitor na głowę, a dzieci na podwórku rzucają we mnie kamieniami, aż zbiją mi kineskop. ale fajna gra, spełniam się w niej intelektualnie, ale Ty tego nie pojmiesz bo jesteś tępa i najarana! o ja ale jestem idealny!!!

Gość nadanan
a teraz wspaniałomyślnie porzucam ten wątek o mojej wyjątkowej osobie, aby nie oślepiać was zbyt długo blaskiem mojej wszechwiedzy i wszechzajebistości, o to jaki jestem idealny! jest tylko jedna osoba na świecie, która mi dorównuje, a jest to Jolanta Rutowicz, dziękuję dobranoc.

o tyy skurvysynku nie będziesz się tak do mnie odzywał 😴 jakbym cie spotkała na swojej drodze to byś przez rok ze spuchniętą mordą chodził !

Gość nadanan
masz rację, ale używaj innego nicka

Gość nadanan
Oblubienica następna tępa strzała. myślisz że świat sprowadza się do twojej wioski? wyobraź sobie, że mogę w dowolnej chwili powiedzieć dobranoc, bo kieruję to pozdrowienie do ludzi, u których zapada właśnie zmrok. ale oczywiście nie pojmujesz tego tępa ździro!

Gość nadanan
a dlaczego miałyby nie jeździć. pisząc wieś nie chodzi mi o klasyfikację miejscowości ze względu na charakter przemysłowy i liczbę ludności. chodzi mi o twoj stan intelektualny, i dostrzegam tu głęboką prowincję. jesteś po prostu pustą, tępą, bezrozumną i zapewne brzydką strzałą i tyle. a ja jestem idealny, więc mogę oceniać takie idiotki jak ty.

Gość niewiemy
ZAPOMNIALES DOPISAC ZE MASZ JUZ WAKACJE I NUDZISZ SIE BO ZOSTALES SIEDZIEC W 3 KLASIE PODSTAWOWEJ.:-P

z takim iq i ogólna doskonałością to powinieneś podbijać świat, a nie jakiś zdechły topik 😴

W trzeciej klasie podstawowej to by jeszcze pisać nie umiał:D Stawiam na gimnazjum - drugi raz w drugiej klasie:D Ale nie martw się, są jeszcze szkoły specjalne. Tam będziesz błyszczał:)

Gość nadanan
owczywiście, i jak widać, po skończeniu 3 klasy szkoły podstawowej jesteś intelektualnie miliony lat świetlnych przed wami hahahaha a ty, niewiemy, ile już szkół skończyłeś/łaś i nadal jesteś głupszy/a od swojego buta :D ogarnijcie się, mimo że to nie łatwe, bo w końcu jesteście mega idiotami :/

Gość nadanan
Oblubienica Fakt jest taki, że ja będę błyszczał w każdej szkole i na każdej uczelni - w szkole specjalnej oczywiście też. Twój problem polega na tym, że nawet w szkole specjalnej będziesz uchodziła za wyjątkową debilkę :)

Głupi może być człowiek (zum beispiel - ty), ale but nie może być głupi. To jak z sobotę, nie może być pracująca, jedynie robocza.

Gość nadanan
nayarana Ludzie wielcy, takie ideały jak ja, mogą sobie sami wybierać obiekty do podbicia - choćby był to topik. Ty za to musiz do końca swego nędznego życia podbijać paragony na kasie w Biedronce :D Chowając w dodatku swoje małe, niewykształcone piersi :/ Fuuuj!

Gość nadanan
No pewnie, jeśli postawimy obok siebie Oblubienicę i but, to but nigdy nie będzie głupi, bo od każdego buta głupsza będzie Oblubienica, to oczywiste! Poza tym nie filozofuj za dużo, bo nędznie to wychodzi, ok?

Gość nadanan
ok, męczą mnie niskich lotów pogawędki z plebsem, który tu tak pięknie reprezentujecie. idę się upajać w nektarze mojej doskonałości. papa tępe strzały! pamiętajcie, aspirujcie wyżej, mimo iż nigdy nie dane wam będzie osiągnąć akceptowalnego poziomu bytowania. ale wystawcie chociaż głowy ponad szambo waszego życia, w którym się topicie każdego dnia. buźka!

Gość nadanan
myślisz, że byle wieprz może oceniać moją fotę? :) HAHAHAHAHA a to dobre, oj niektórzy rzeczywiście próbują dotrzeć tam, gdzie ich możliwości się niechybnie kończą :) oj beatka... spójrz w lustro i powiedz mi, czy twój osąd może mieć dla mnie jakiekolwiek znaczenie? no właśnie...

Gość niewymagająca
Narcyztyczna, Weretowska, niebezpieczna postawa

Gość nadanan
niewymagająca A raczej pastiż takiej postawy. Dziękuję za uwagę, przepraszam za ostre słowa, chciałem się wyżyć. Topik założył ktoś inny, ja postanowiłem go rozpieprzyć. Nie bierzcie do siebie tego co pisałem, choć część z tych słów to na pewno prawda ;) pozdrawiam gorąco

Gość Myślę
że powinieneś zmienić lekarza. Oszukuje cię jak nic.