Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ÓsemkaÓsemka

Denerwujący facet

Polecane posty

Słuchajcie, moja koleżanka ma bardzo poważny problem ze swoim chłopakiem... Chłopak ogólnie spokojni i bardzo dobry dla niej, ale jest jeszcze coś... Nie uważa w ogóle jej znajomych.. on ma 25 l ona 21.. Nie chce chodzić na imprezy, wychodzić do znajomych, a tym bardziej rozmawiać bo każda rozmowa z nim kończy się docinkiem ,, Nie bądź taka mądra''. Ona nie może nigdzie wychodzić, jak się spotyka z nami to jest telefon w którym ona musi wytłumaczyć cała sytuację dlaczego wychodzi i na ile... a jak czas mija to on dzwoni i się dopytuje czy jest w domu i już idzie.. Słuchajcie jest to strasznie denerwujące, ponieważ na każdym spotkaniu z nią rozmowę przerywa nam ON i jego idiotyczne telefony oraz sms... ona mu tłumaczy ale buc i tak nie łapie.. co zrobić by go utemperować..

bo jeśli nie odbierze to będzie dzwonił 50 razy do skutku to nie jest ciekawa sytuacja... to zaczyna się zmieniać w przesladowanie

To niech przycisza:) Ja po raz kolejny napisze tu swoja złota myśl - odpowiedni typ kobiet, przyciąga odpowiedni typ mężczyzn.

Gość njvgvbn
niech kolezanka znajdzie sobie kogos mlodszego i po problemie

ogólnie proponowałam jej nim wstrząsnąć emocjonalnie przez zaprzestanie kontynuowania takiego toksycznego związku

Quis leget haec? najgorsze jest to, że jak z nim zerwie to on bedzie czatował na nia pod domem i w pracy bo taki jest głupi.. dopóki ona dla świetego spokoju z nim sie nie pogodzi gdybym nie chciała jej pomóc to nie pytałabym się was o zdanie