Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupek

Co sadzicie o paranormalium?

Polecane posty

Gość pupek

Dla mnie to bardzo dziwny portal, i bynajmniej nie dlatego ze jego tematyka dotyczy zjawisk paranormal... Niby chwala sie ze maja 6000 uzytkownikow, ale jak spojrzec na forum to glownie admini miedzy soba rozmawiaja i zaklada tematy, prawie nie ma tam zwyklych uzytkownikow. A jak juz ktos zalozy temat to zaraz mu go blokuja albo kasuja.

Gość pupek
Niektorzy ludzie naprawde maja jakis problem, czy to z duchem czy innym dziwnym zdarzeniem, popra dowodami w postaci zdjecia, nagrania, chca jakiejs rady, pomocy, to oni i tak uznaja to za prowokacje, albo zrobia z tego kogos idiote i zablokuja temat. bezsensu tam cokolwiek pisac. Dziwne zeby admin ktory wierzy w ufoludki kpil albo wyzywal od dzieci innych forumowiczow.

Gość pupek
Nikt nie zna tego portala? Moze to i lepiej, odradzam tam wchodzic. Juz lepiej tutaj napisac, szybciej sie czlowiek czegos dowie niz na "paranormalnym" portalu z 20letnimi adminami i moderami, ktorzy gowno widzieli i w dupie byli

Gość Firxenow
Zgadzam się w 100%! twórcy portalu to wieśniaki! pełno reklam i nawet nie wiadomo gdzie sie zarejestrować do tego sama strona jest smieszna a z informacji jakie tam przeczytacie tylko 10% jest napisana takzę na innych portalach, ponieważ sądze ze twórcy sami wymyślaja głupoty o smokach, żywych prehistorycznych żabach zahibernowanych w skałach wapiennych, wampirach i innych. odradzam!

Gość ururh45y
Na tamto forum trafiłam już dawno bo chciałam o coś zapytać ale zanim to sie stało coś mnie podkusiło aby wpierw poczytać wątki podobne. I co się okazało? Każdy temat według tych 'specjalistów' to prowokacja, kłamstwa, wymysły i nic więcej.... Wiec ja się pytam, po co to forum skoro zamiast zrzeszać ludzi o niezwykłych przeżyciach tylko kwestionuję i wyśmiewa nowych członków? Tamto miejsce jest źle prowadzone, prawo bytu mają jedynie grono które pełni rolę wyśmiewców, chyba na etaty tam pracują i dostają kasę za pisanie w każdym temacie "to prowokacja, dziecko się bawi!"

Gość ula ula
ja nie mogę tego czytać