Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GAGA AGA

Sex Oralny czy każdy mężczyzna lubi ? w dwie strony oczywiście.

Polecane posty

Gość GAGA AGA

Czy każdy mężczyzna lubi jak kobita robi mu dobrze ustami, odwdzięcza się w ten sam sposób ?

Każdy zapewne nie... Większość lubi być strona biorącą ale jest mnóstwo mężczyzn, którzy nie traktują pieszczot oralnych waginy jako rewanżu, bo po prostu to lubią. Ja lubię baaaaaaaaaardzo.

Gość tuitaam
ja mam takiego co nie lubi, więc nie każdy

Gość bleebleebleee
a ja mam fetyszyste takich pieszczot. I jest zajebiscie. Do niczego mnie nie zmusza, nie oczekuje rewanżu a czerpiemy z tego oboje przyjemnosc :p

Gość mąż swojej żony
a ja robię swojej żonie minetkę, ona to lubi bardzo... prawie za każdym razem ma orgazm, a ona mi się nie odwdzięcza, nie lubi po prostu, ale po minetce mogę ją zerżnąć jak chcę :P

Gość fetyszysta to moje drugie imie
Ja bardzo lubie robic dobrze kobietka... Nawet nie oczekuje niczego w zamian. Wystarczy sex... A taka po minetce zgadza sie na wszystko :p

Gość do rozerwane spodnie
A skąd wiesz, kiedy ma ochotę, a kiedy nie? Może po prostu głupio jej się było domagać jak nie przejawiałeś chęci.

Geez co wy za kobiety macie... 'zgadza sie'- powinna miec ochote, rzucac sie na swojego faceta, a nie sie zgadzac bo cos tam... Moj Mezczyzna moze mnie rznac jak chce- kiedy chce, a mnie to kreci. Ja przynajmniej tak mam. No i z rozerwane spodnie sie zgodze- tez tak mam, ze po lodzie nie moge sie doczekac kiedy we mnie wejdzie i nie mam ochoty na zadne minetki :) a taki facet, ktory nie lubi jak mu sie obciaga- co nie teges, na bank brak umiejetnosci u partnerki.

Ja mam tak samo uwielbiam robić loda to jest dla mnie mega podniecające mega, a później seks a nawet i anal jak mam ochotę, a co tam mi po takiej minecie choć mój lubi ale staram sie mu to z głowy wybić

anal.. a ja jeszcze nie próbowałam jakoś sie boje, ale lodzika robic kocham mmmmmmmmmm!!!

zaraz zaraz! kuzwa toć to boli chyba :o P.S tylko sie nie smiac ze mnie:o chce spróbowac ale jakoś sie zabieram do tego od dupy strony :/

na ten temat nie ma z kim pogadac nawet tutaj to kazdy wysmieje a w realu ...kolezanki na lody furcza a co dopiero anal :/

Gość hjukiyuoiyuo
Mój facet uwielbia mi robić minetkę. Sam loda nie chce, bo uważa, że dla kobiety to jest poniżające.

Gość hjukiyuoiyuo
Ja też się nie dopraszam, bo wolę zwykły seks i minetki z jego strony niż robić loda.

Gość hjukiyuoiyuo
_Fruzia_ bo tu na takich forach siedzi garstka kobiet bardziej zboczonych, a w realu masz normalne koleżanki co nawet nie wchodzą na forum o seksie.

Gość ojojojojojoj...
"ale co tam mnie nie za bardzo to kręci" Jak może nie kręcić. Przecież minetka to pewny orgazm.

aczkolwiek nie uwazam ze robienie loda jest ponizajace dla kobiety :)

Anal super jest! Fakt na początku trzeba przywyknąć ale ból sam w sobie chyba jest podniecający szczególnie że nie jest duży bez przesady. Na początku paluszki i zabaweczki a potem to już.. mhmhmh :D MIMO WSZYSTKO POLECAM SPANKING KOBIETY :) NIE WSZYSTKIM ALE POLECAM!

''ZA BARDZO MNIE TO NIE KRĘCI'' po prostu lubię konkrety nie machanie języczkiem :) miałam już takiego pieszczocha i czubkiem głowy mi wyszedł :D ale rozumiem te co lubią i przyjemności życzę! :)

ech no wolę anal :) bo oral.owszem, on chętnie przyjmie al odwdzięczyć się - to przecież po co ....

angorska_lily "ale ból sam w sobie chyba jest" no teraz to na pewno szybko nie spróbuje! :P

"Jak może nie kręcić. Przecież minetka to pewny orgazm. " :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Dobry żart. :classic_cool:

Oj ja nie chciałam nikogo zrazić :) jak coś 'delikatnie boli' tak fajnie rozpycha... to moim zdaniem jest podniecające.