Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GAGA AGA

Sex Oralny czy każdy mężczyzna lubi ? w dwie strony oczywiście.

Polecane posty

no dobra bede brutalna, moze to smieszne ale jak na razie zle mi sie to kojarzy bo zaparcie jak sie ma no to zadna to przyjemnosc ale anal wlasnie tak mi sie kojarzy :o głupie to wiem ale..

"Zależy w czyim wykonaniu." Wiem. :classic_cool: Ale to oznacza, że stwierdzenie-"minetka to pewny orgazm" mija się z prawdą. Na tym świecie nie ma nic pewnego. A osobiście nie jestem pewna orgazmu nawet podczas masturnacji. :classic_cool: :D

sorry ze na chwile odbiegam od tematu ale jak wy te buzki robicie? :|

nareszcie za 15min skoncze prace wykapie sie napije sie piwka mmmm, anal na razie odpada ale na cos innego mam ochote! :D

smieje sie sama z siebie teraz stare a głupie wiecie jak mi sie anal kojarzył kiedys? ze mi sie "dupa" rozciągnie :D

Gość OneTwo
Ja lubię.

Perwersja Lily bedziecie jutro tutaj po 17gdzies? uciekam do domu miłego wieczoru życzę :)🖐️

Gość ojojojojojoj...
No to może nie dla wszystkich. Ja zawsze mam orgazm od minetki.

Gość facet z gustem
Ja minetki bardzo lubię robić i robię dosyć często. Kutaska do lodzika też chetnie podaję choć nie jest tak że po każdej minetce musi byc lodzik i odwrotnie Kiedyś robiliśmy to w pozycji 69 ale wtedy nie dokońca wiadomo na czym się skoncetrowac czy na dawaniu przyjemności kobiecie czy jej dostawaniu:)

Gość gagaga aga
to mówicie ze nie ma się czym martwić ze są i takie typy mężczyzn ? Bałam się ze jestem niatrakcyjna czy sie brzydzi, pytalam powiedział ze nie, mysle ze jest leniwy poprostu... albo tak sobie to tłumacze

Gość muuuuu cha
Osobiście nie poznałam takiego który pogardzi :). Sama mam różne doświadczenia, czasami trafi się "partacz" który zwyczajnie nie ma o pojęcia o minetce :)

Gość nieźle...
hahahahahaha... przypomniało mi się coś... kiedyś dawno, w rozmowie z pewnym kolezką powiedziałem, ze przeczytałem sporo medycznych podreczników, więc i ginekologii liznałem trochę. Na co moja ówczesna Pani wypaliła: " Ty tą ginekologie to ciągle liżesz!" Ten kolezka to był jej brat...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D