Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie stare filmy

James Dean byl gejem!

Polecane posty

Gość lubie stare filmy

Do dziś trwają spekulacje odnośnie orientacji seksualnej Deana. Według niektórych był on biseksualistą, według innych gejem. William Bast, biograf i najbliższy przyjaciel aktora, w swoich publikacjach wspomina o jego homoseksualnych kontaktach, znajomości barów i środowiska gejowskiego. O homoseksualnej orientacji Deana przekonani byli również m.in. biograf Natalie Wood, Gavin Lambert, oraz reżyser Buntownika bez powodu, Nicholas Ray. Marlon Brando w swojej biografii przyznał się do kontaktów seksualnych z Deanem, nie brak jednak relacji świadczących o seksualnych kontaktach Deana z kobietami. Aktor, zapytany bezpośrednio przez dziennikarza o swoją seksualność, odpowiedział: Nie jestem homoseksualistą, ale też nie zamierzam iść przez życie z jedną ręką związaną za plecami. Odpowiedź aktora nie jest jednoznaczna, sugeruje, że może być biseksualistą, nie ukrywa jednak, że nie ma nic przeciwko kontaktom seksualnym z mężczyznami. Zrodlo Wikipedia Szok, do tego spał z Marlonem Brando...

Gość totami
"shogun" też był i pewnie wielu innych sławnych

Gość lubie stare filmy
Slyszalam o Szogunie:) i Rock Hudson tez

Gość totami
myślę, że wielu było takich aktorów i aktorek ale niewielu się przyznało teraz bycie odmieńcem jest na topie

Gość lubie stare filmy
Z polskich aktorow to "podobno": Marek Barbasiewicz( dyrektor depczyk z "Na dobre i na zle") Tomasz Stockinger i piosenkarz Piasek Zrodlo GayCity ;)

Gość totami
tak czytałam o nich zapomniałeś o PIRÓGU ! ten jest dopiero dobry

Gość lubie stare filmy
Nie no Pirog to wiadomo, sam sie przyznal, tak jak Poniedzialek. A i nie jestem gejem, bo zem jest kobieta;)

Gość totami
Judie Foster, Samantha Fox też są lesbijkami jednym słowem chorzy ludzie

Gość lubie stare filmy
dlaczego chorzy? Nic do nich nie mam Hihi jak oni smiesznie pisza do siebie, jak kobiety:) Przegladam wlasnie forum na tym ich gejcity i klade sie ze smiechu a ile zdjecionek ich penisow hmm http://tnij.com/di4WN

Gość totami
dla mnie ludzie homoseksualni to osoby chore które należałoby poddać przymusowemu leczeniu to wbrew naturze ! i jeszcze się przyznają i mają zaszczyt, że są odmieńcami