Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ******OMG****

Mam romans z żonatym...

Polecane posty

Gość ******OMG****

od jakiegos czasu spotykam sie z pewnym facetam... jest nam swietnie razem w lozku i nie tylko...klopot w tym ze on ma zone i syna...

Gość aneet84
znam to z własnego doświadczenia, tzn spotykałam sie z gosciem zonatym i tez miał syna i jeszcze lepiej jego żóna zaszła w ciąże jak juz sie spotykalismy hehe wszystko wyszło na jaw gdy zjechałam po polski na świeta, kobitka zrobiła tają niespodzianke mojej rodzince ze to nam na długo utkwi w pamięci a mianowicie zadzwoniła w dzień przed swietami i powiadomiła ze jest w ciazy i zeby moja mama wybiła mi z głowy ten"romans" a najlepsze z ego wszystkiego ze goscia zbywałam na wszystkie sposoby a on jak nie drzwiami to oknem a jak uleglam to okazał sie świnią takze oni to tylko własnie szukaja sobie panienek do seksu nie angazuj sie, i zastanow sie czy sama bys chciala miec meza ktory by cie zdradzal bo ja bym nie chciala byc zdradzana

Gość Ty masz problem ??
raczej to Ty jestes problemem !!

Gość tylkoONA
dajcie spokoj dziewczynie, moge sie zalozyc ze ją wyzywacie bo sie bojicie zeby wam meza nie odbila;)

Gość to wolnego nie umiesz sobie
znalezc??? Tylko wpierdzielasz sie tam gdzie cie nie chca ?Tylko kurevki ida z zonatymi ( wiedzac wczesniej o tym ,ze sa w zwiazkach i maja rodziny )

Gość to wolnego nie umiesz sobie
do tylko ona - nie wyzywalyby jesliby niewiedziala ,ze ma zone , a tak to tania kurevka , materac

to wolnego nie umiesz sobie -> jeden materac starcza na lata ...takie są na chwilę...;p tylkoONA-> nie mam męża i się nie boje...

Gość 938474653
jestes zwykla kurwa a on kurwiarzem!!! jak mozesz isc z nim do lozka wiedzac ze on ma zone i dziecko? czy ty tez bys chciala zeby jakas lafirynda ujezdzala towjego meza? A on DUPEK do szescianu....zdradza zone z jakas oferma latwodajka ble

Gość biedroneczka2525
ja spotykam sie z facetem sasiadki i nie moge przestac sie z nim bzykac.