Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkajolka czypamietasz

Napisać do Niego cz nie?

Polecane posty

Hej:) Poradzcie, chciałabym dziś napisac do kolegi na gg, bo bardzo go lubię ;) ale rzecz w tym, ze tydzien temu zapusciłam na Niego focha (nie zaprosił mnie i mojego chłopaka na pewne wydarzenie, gdzie całe nasze towarzystwo zaprosił..) ustawiłam sobie wtedy pewien ipos na gg, i on na pewno go widział. Chciałabym się do Niego odezwać, ale własnie nie wiem czy powinnam? On pierwszy nie napisze, a ja nie chce tracic tak glupio tej znajomosci.

Gość a ja mam te
Przeproś?

chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Podszywom dziekuję za kreatywnośc;) Rzecz tez w tym, ze ja nie wiem, dlaczego tak postapił? czemu nas nie zaprosił a innych tak. Nie zapytam się go o to, nie chcę. Nie powiem, w pewien sposób mi na nim zalezy, ale tez nie chce sie wygłupić zbłaznic czy cokolwiek. Jejku sama nie wiem.

w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

chyba przez ta grzybicę, bo strasznie zalatują mi giczoły :(

Nie mam pojecia własnie. dzien wczesniej go widziałam i nawet nie wspomnila, ze cos planuje. Niedawno widział sie z nim moj chlopak w pubie-bylo cale towarzystwo. Nagle jedna z kolezanek wspomniala o tym wydarzeniu a kolega cicho jej coś tam odpowiedzial-bylo mu ewidentnie glupio. Nie mam pojecia, czemu nas nie zaprosił.

potem wstał os stolika, a ze spodni wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

moze to byla impreza dla okreslonej grupy ludzi np: tylko dla kolegow z pracy lub z jakiegos klubu zainteresowan.

jak nie wiesz dlaczego Cie nie zaprosił to spytaj..zawsze lepiej sobie pogadac,wytlumaczyc wszystko

Gość aha i achhhhh
skoro już go tak ubóstwiasz, że piszesz "Niego" to raczej nie isz, bo to źle wróży :o