Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda w oczy koIe

przeciętnie zarabiający mężczyzna

Polecane posty

Gość prawda w oczy koIe

nie ma szans na piękną kobietę takich par nie ma nie słuchajcie kobiet które zaprzeczają bo kłamią

Gość prawda w oczy koIe
żadna piękna nie zdecyduje się na związek z taki facetem chyba ze dla odskoczni (zdrada) od męża albo swojego faceta głównie dla seksu , rozmów i czułości a potem i tak wróci do dobrze zarabiającego

Gość fdgf
a dlaczego chciałbyś mieć najpiękniejszą, sam jesteś przeciętny to się rozglądaj za przeciętnymi...

Gość zonka ukooochana
moj zarabia najnizsza krjowa i jestesmy szczeslia para

Gość prawda w oczy koIe
zonka ukooochana gdybyś spotkała nadzianego przystojniaka to tego już by nie było

Gość prawda w oczy koIe
fdgf podobno dla każdej kobiety liczy się miłość

Gość fdgf
kto Ci takich głupot naopowiadal ;p skoro kobieta jest piekna ma tez wymagania, a dlaczego Ty nie chcesz popatrzyc przychylniejszym okiem na jakas mniej piekna?? (facetom znowu zalezy tylko na wygladzie kobiet)

"podobno dla każdej kobiety liczy się miłość" Ehhh... znowu to słowo "każdej" :/ Naj Naj, "cierpliwość popłaca, a co ma wisieć nie utonie" - wiem :), akurat zapasów cierpliwości mam sporo... choć nie mogę powiedzieć aby były one niewyczerpane ;) ja dziś zmokłem niemiłosiernie pomimo, iż miałem parasol. Cały dzień leje.

Wcale nieprawda :p ja na przykład nie pytałam mojego faceta ile zarabia zanim zaczęłam z nim chodzić i dowiedziałam się dopiero kiedy razem zamieszkaliśmy :)

Gość gumisia 33
co ty mozesz wiedziec ? i jak mozesz oceniac wszystkich ludzi znasz wszystkich ludzie na swiecie? jak poznalam swojego meza to byl mega biednym studentem rodzice mu prawie nie pomagali i mial smiesznie male stypendium ktore nie starczalo nawet na zycie na zakonczenie studiow poszedl w starym garniturze i sportowych butach bo innych nie mial ja juz wtedy pracowalam i zarabialam nie mialam kokosow ale zylam normalnie powiedzmy przecietnie gdybym patrzyla na jego biede bylby dzis moim mezem ?

Swoją drogą Panowie... Tak narzekacie na materialistki, a sami jesteście sobie w dużym stopniu sobie winni. Kto inny jak nie Wy (oczywiście nie uogólniam i nie zwracam się do wszystkim męskich egzemplarzy:)) usiłuje imponować nam : drogimi i fajnymi samochodami, innymi wymyślnymi gadgetami, próbą przekonania nas o swojej zamożności. Chcecie imponować? Musicie się liczyć z konsekwencjami. W USA było szczególnie kiedyś modne, gdy mężczyzna zapoznawał kobietę : "Nazywam się X, jestem z X, stan mojego konta to ...." - autentyczny fakt.

"Nazywam się X, jestem z X, stan mojego konta to" Naj naj prawdę rzecze, też to kojarzę. Natomiast co do imponowania stanem posiadania to chyba każdy facet w mniejszym lub większym stopniu tak robi. To naturalne, że każdy stara się pokazać z dobrej strony, a posiadanie kasy to raczej zaleta niż wada. Czym wyżej się jest na drabinie społecznej tym łatwiej znaleźć jakościowo (cokolwiek by to nie znaczyło) partnerkę ... zaś posiadanie jest jedną ze składowych (istotnych) bycia wysoko na tej drabinie.

Gość __szopka_
"autentyczny fakt" a sa nieautentyczne fakty?:D

Gość a po co ci piękna
a nie taka,która będzie cię kochac.Chyba,że sama jesteś kobietą celującą,w niewiadomo kogo,wtedy powodzenia.

Gość taka jedna pomarańcza
kobieta jesli zdradza to na pewno nie z biedakiem tylko z facetem przy kasie