Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33refesfd

Czy myślicie że koleżanka się ode mnie dystansuje?

Polecane posty

Gość 33refesfd

Gdy gadamy na GG to każde zdanie zakańcza kropką, odbieram to jakoś tak sucho i oschle. Niby że to chodzi o interpunkcje ale w wyrazach to stawia byki że hej a tutaj to chce być taka poprawna.

Gość powinnaś
:D :D :D

Gość 33refesfd
up

Gość TYSIA :)
Raczej nie

Gość 33refesfd
niestety mimo usilnych staran śmierdzi ode mnie nawet przez neta

Jezu :p ja też zawsze zakańczam kropką albo emotikonką i sie nie dystansuję do nikogo :D Za to kiedyś taka Zula z Top Model dała mi do myślenia mówiąc, że jak komuś na końcu rozmowy pisze że go pozdrawia to znaczy to żeby już nie odpisywał nigdy :D

Gość 33refesfd
ale ona w ogole jest taka troche dziwna, nie wiem mzoe to chodzi nie tylko o kropki ale o sposob rozmowy ze mna, ostatnio dalam jej taka zabawe z kwejka,co ja sobie ludzie po necie rozsylali a ona mi tak dziwnie odpowiedziala, nie rozumialam jej, to fragment naszej rozmowy http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/30bfe8b6e7f4db2371ff394aaca9b04c.jpg?1308642910 monikaas1 Monika 2011-06-23 20:59:43 durne. Suzuki/ KiriN 2011-06-23 20:59:50 czemu monikaas1 Monika 2011-06-23 20:59:53 co wtym smiesznego? Suzuki/ KiriN 2011-06-23 20:59:56 kilku osobom sie sprawdzilo 2011-06-23 21:00:00 to nie jest smieszne 2011-06-23 21:00:03 to autentyczne 2011-06-23 21:00:09 psychologiczne monikaas1 Monika 2011-06-23 21:00:13 mam nadzije ze nie Tobie? Suzuki/ KiriN 2011-06-23 21:00:21 nie rozumiem o co ci chodzi powiedzcie czy to nie jest dziwne

Gość 33refesfd
co sądzicie o tej krótkiej rozmowie, czy Monika nie jest dziwna?

Gość klvhg
obie jakos dziwnie gadacie:D a z ta kropka to rzeczywiscie nie wiadomo o co kaman

Gość 33refesfd
ale ze nie wiadomo o co jej kaman jak stawia ta kropke ciagle czy o co mnie kaman ze mi to nie pasuje

Gość klvhg
ze stawia kropke. To moze nie zaczynaj z nia pierwsza rozmowy, poczekaj az sie sama odezwie, to bedzie znak ze sie nie dytansuje. Bez urazy, ale moze jestes zbyt nachalna i codziennie jej cos piszesz albo wysylasz, a ona ma cie troche dosyc?

Gość 33refesfd
nie no to ona czesciej pisuje pierwsza

Gość klvhg
a to spoko:) Widocznie ma taki nawyk stawiania kropki i to nic nie znaczy, nie przejmuj sie

Gość dwerdefd
up