Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość chahcahchaahah
no jak zaczęłaą dupy dawać w wieku 16 lat, to co sie dziwić, że masz ich 4, a czy ciebie stać przynajmniej na porzadne wychowanie, wykształcenie i danie każdemu po mieszkania, podejrzewam, ze nie, no bo ty jak matka byłaś zajęta swoimi uciechami seksualnymi

Gość heehh a ja mam sasiadke
ktora ma 15 lat i jest w ciąży,narazie to podobno tajemnica,ale w wieku 16 lat urodzi :)

Gość chahcahchaahah
kolejna szmata

otoz ja " szmata" zapewnilam moim dziecia wszystko co jest potrzebne do godnego zycia.Jeden syn konczy budowe domu , drugi chce sobie dom kupic!! Corki jeszcze pobieraja nauki, jedna chce zostac nauczycielem, druga aktorka! I powiem wam ze maja dziewczyny szane na zrealizowanie swoich marzen i planow!! moze dlatego! ze nie mieszkamy w tak zacofanym ciemnogrodzie jaka niestety jest POLSKA!! Mysle ze nikt nie powinnien martwic sie o byt moich dzieci! to naprawde nie wasz proble, zycze kazdemu z Was , zebyscie mieli takie mozliwosci jakie ja im zagwarantowalam! Czy to jest mozliwe ?ze nie ma dla was nic swietego?? Mimo przykroci jak mi zadajecie, i jeszcze pewnie zadacie ha ha...serdecznie pozdrawiam!

ciążę przed 20 zdarzają się w obecnych czasach bardzo często :( czy to źle - nie , zależy kto ma co pod kopułą :( jeśli sieczkę zamiast mózgu biada mu ale jeśli dziewczyna jest rozgarnięta i potrafi myśleć ma duże szanse na bycie świetną matką i partnerką

Gość heehh a ja mam sasiadke
ja myślę ze nie powinno sie rodzic w tym wieku,przede wszystkim życie ma sie spierdolone,a w tym wieku zaczynaja sie dopiero szalenstwa!same wiecie ze ta mlodosc trwa bardzo krótko!po 18 ten czas leci a leci,a do 18 sie ciągnie.Szkoła,matura,nie wspomne o studiach,chłopaki,dyskoteki,śmiechy i chichi a nie bawić bobasa!

Jasne ze nie powinno sie rodzic dzieci w tym wieku! ale stalo sie! i co mialam zabic??Pierwsza milosc OGROMNA, pierwszy stosunek ! ...wpadka!! ale nie zaluje, mialam mozliwosc ,wytanczyc sie i wybawic. I mimo mojej "patalogi" w domu naszym jest pelno mlodziezy, porzadnej, studentow, nawet z Polki, ktorzy wpadaja do mnie na pogaduchy i pierogi.Czesto przytulaja sie do mnie, i twierdza ze tyle ciepla nie otrzymali od wlasnych matek! Troche dziwne!?A ja ich czhetnie garne do siebie, bo wiem ,jak bardzo kazdy z nas oczekuje milosci i zrozumienia.A nie kazdemu jest to dane.A ja poprostu kocham ludzi! Czy w tym jest cos zlego??

SAMOSIA 123 i tego sie trzymaj :) sama wpadałabym na domowe pierożki bo chęci mi brak na lepienie samej :)

Gość seks dla mądrychhhhh
to jak się nie umie zabezpieczać to się nie bierze za seks, ja jak nie mam prawka to nie siadam za kierownicę. Szkoda tylko dziecka,. bo mam w rodzinie taką szmatę co urodził i wszyscy wychowują to dziecko tylko nie matka

Gość 505.
Muaaah ja gardze matkami ktore nie zasluguja by byc matkami (bez wzgledu na wiek)

Gość sexi blondi ***
Oho, ile wpisów, nie spodziewałam się aż takiej dyskusji ;) -->crashingpumpkins a ja mam szczura i autorka piszą z tego samego IP (to jedna i ta sama osoba) żenua! Pozdrawiam :)🖐️ 20.45, 20.47 20.49 to podszywająca się mamuśka, żeście geniuszki tego nie odkryły, ale podszyw dobry, rozśmieszył mnie: "te 3 tysiące to dla twojej wiadomości tylko początek ....i co mina zrzedła????? " :D I like pink--> Nie, nie wyślę foto, nie potrzebuję się dowartościowywać w necie ;) "ty co czekasz seksem do ślubu??? no nic, zawsze pozostaje wieczorem nadmuchać Kena lub wyciagnąć z szafki gumowy młot pneumatyczny buhahhahahaha" - bez komentarza :O Zapraszam do podtrzymywania dyskusji ;)

Gość Najlepsza z najlepszych
jedyne co ci nie pasi to kopujesz po zadaniu i taka z tobą jest dyskusja, odnieś się do mojej całej wypowiedzi, skopiowalam ci ją tu, żebyś nie musiała się namęczyć i jej szukać :P ty potrafisz prowadzić dyskusję??? jakoś nie zauważłam, wtrącasz tylko co strone jakieś sklejanki i podardliwe zdanie, serio rozmowa z tobą to jakaś zabawa w myszka i kotke :D ty za to jesteś elokwentna i potrafisz poprawnie pisać, jak w temacie" Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż. WIESZ, ŻE DAŁAŚ W TYM ZDANIU ZNAK WIĘKSZOŚCI?????? BUHAHHAHAA TY TO DOPIERO MASZ ILORAZ INTELIGENCJI! NAUKA ZNAKÓW TO 4 KLASA SZKOŁY PODSTAWOWEJ!!!!!!! POZATYM STRONE STRONE TEMU, TEŻ WALNEŁAS BYKA W WYRAZIE "ŻE BYŚ- POWINNO BYC OSOBNO I TY ŚMIESZ WYTYKAĆ INNYM BŁEDY JAK SAMA JE WALISZ?????!!!! SMIECH NA SALI JEDNYM SŁOWEM! "Daczego? Jestem miłą, sympatyczną dziewczyną, bez nałogów i nie używającą wulgaryzmów I podobno wzbudzam zaufanie Więc myślę, żebyś nie uciekła" pozatym twoje wysławianie: "Porąbany hackerzyk", " ".....3 tyś to już coś a reszta nie martw się przyjdzie bo nie wydam tego jak ty na bachory. " ..."nieuku" - frustratka nie da rady obejść się bez wyzwisk A dla Twojej wiedzy mam stypendium naukowe i dużo się uczę, ale ty wiesz lepiej". NO PIĘKNIE!!!!! SAMA JEDZIESZ PO WSZYSTKICH, WYZYWASZ I ŚMIESZ PISAĆ O DZIECIACH BACHORY?????? KIEDYŚ TEŻ BYŁAŚ TAKIM BACHOREM, ZAPEWNE TEŻ (????) BALASTEM DLA TWEJ MATKI ???? WEŹ LEPIEJ SŁOWNIK I POĆWICZ PISOWNIĘ I PROSTE ZADANIA Z MATEMATYKI ŻAL TWOJEJ MATKI ŻE MUSIAŁA SIĘ Z TOBĄ UŻERAĆ, BO ZAPEWNE KTOŚ CIĘ MUSIAŁ WYCHOWAĆ???? - ehhh ironio, chodzi taki po ziemi i marnuje tylko powietrze

Gość sexi blondi ***
Najlepsza z najlepszych Tak, wiem, że dałam > zamiast

Gość sexi blondi ***
Wiem, że dałam > zamiast < , jesteś 50-tą osobą, która z radością mi o tym pisze ;) Do reszty nie będę się odnosiła, bo za podszywy nie odpowiadam 🖐️

Gość Najlepsza z najlepszych
ciesze się że wiesz, bo może do ciebie dotrze, żeby samej innym nie zwracać uwagi! pozatym, co ma na celu ta gatka i zapraszanie do dyskusji???? jakiej dyskusji??? co ona ma na celu, przyklasnąć ci i bić brawo????? o co ci chodzi kobieto, nie widzisz że dzięki tak durnemu topikowi, ludzie wyzywają np. zosie samosie, czy jakoś tak,, tylko dlatego że wsześniej urodziła i wychowała na porządnych ludzi swoje dzieci?????!!!! o to ci chodziło, żeby zjechać i zrównać z ziemią porządnych ludzi i przyłączyć do tego niecnego celu innych myslących tak okropnie jak ty????? wytlumacz, czekam....

Gość zaoszczędziła AŻ 3 tysiące
żeby włożyć na lokatę i MIEĆ NA WKŁAD NA MIESZKANIE!!!!!!!!!!!!! :D Dobre, dobre, wręcz świetne :) Naucz się życia, śmieszna dziewczynko, a potem oceniaj innych, bo na razie żenadę z siebie robisz, aż miło :) P.S. Nie jestem matką przed 20-tką, jestem po 30-tce i dzieci mieć nie zamierzam.

Gość sexi blondi ***
Najlepsza z najlepszych Ja po prostu wyraziłam moje zdanie, a zapraszam do dyskusji, bo każdy jest tu mile widziany ;) Wychodzę już, ale jeszcze dziś powinnam tu wpaść Pozdrowionka 🖐️

Gość abc nie ujawnie sie
śmieszna jest :) Żyj swoim życiem nie oglądaj się na innych wtedy będziesz szczęśliwa. Pogarda daje tylko chwilowe poczucie że jest się lepszym od innych, co nie zastąpi ci prawdziwej radości. Radość życia ma się wtedy gdy akceptuje się świat takim jakim jest. Jaka jest Twoja wartość jako człowieka? Wyobraź sobie że nie ma innych ludzi na świecie i teraz dopiero siebie oceń, po porównując się do biedniejszych, mniej inteligentnych, słabszych fałszujesz swój obraz.

Urodziłam dziecko mając 17 lat . Z dumą i głową podniesioną do góry mówię : Jestem szczęśliwa , zadbana i świetnie sobie radzę . :D

Gość z twojego blogu estera
nie wynika abys byla az taaaka szczesliwa :P

Gość do estera
no masz sie czym pochwalic,rzeczywiscie

Akurat z niego właśnie wynika , że jestem bardzo szczęśliwa . Mimo , iż narzeczony jest za granicą za tydzien wraca , pobieramy się i jedziemy tam do niego . On przygotował już dla nas mieszkanie i wszystko . Mam piękną zdrową córeczkę którą uwielbiam i kochającego faceta . Jestem szczęśliwa i nikt mi nie wciśnie , że sobie np 'wmawiam' . :) Patrze na inne mamy które często 'zaniedbują' swoje dzieci , chodzą w szerokich koszulach , brzydko pomalowane i naprawde czasami zastanawiam się dlaczego . Bo nie uwierze , że to przez brak czasu - ja też choruje na brak czasu , ale dziecko jest zadbane , ja również . Więc przykro mi kochane ;) Nie macie się o co przyczepić .

Gość do estera
laska,czuc na kilometr ze jestes jeszcze gowniara.pogadamy za kilka lat jak znudza ci sie laleczki i zobaczysz co to zycie

Tak, tak estera, jedz do Holandii, gdzie w tej chwili sa wielkie nastroje antypolskie. Poczytaj troche prasy, poogladaj TV i zastanow sie czy na pewno bedziesz miala ten miod, o ktorym myslisz :D

Tyle , że Patryk nie jest tam jak większość . On jest tam zameldowany , ma legalną pracę i kontrakt podpisany na pare lat .Ma piękne mieszkanie , auto . A przede wszystkim mamy siebie . No i niby co ? Mam być taka jak większość polskich rodzin ? Gdzie baba tyra za 1200 w spożywczaku , a wielki mężuś siedzi sobie przed komputerem bądź telewizorem ? 0 milości , 0 rodziny . A może mamy mieszkać u teściów bądź u moich rodziców . To jest super rozwiązanie . A może każe moim rodzicom spłacać do końca mój kredyt mieszkaniowy , bo w Polsce i w tych czasach aby zarobić na kredyt trzeba kręcić . Wtedy będę zajebiście poważna i znająca życie . Nie ;) Ja chce mieć swoje życie , szczęśliwe , może i przyjdzie ubogie (chodź wątpie) , ale moje !

:D:D:D:D "Tyle , że Patryk nie jest tam jak większość . On jest tam zameldowany , ma legalną pracę i kontrakt podpisany na pare lat .Ma piękne mieszkanie , auto ." Dziecko, dziecko... :D wszyscy Polacy tam tak zyja. I co z tego? Holendrzy ich nie akceptuja w tej chwili, nie chca. Rozumiesz? Ty nie bedziesz ona Holendra (do zaakceptowania) bedziesz dla nich nastepna Polka wyciagajaca zasilki. Pojedziesz, zobaczysz :P Bardzo naiwna jeszcze jestes. I widze, ze nie orientujesz sie kompletnie co dzieje sie w Europie (i na swiecie :P)

Gość kochaniutka--
zyjesz jak wiekszosc polakow,niestety-rozbita rodzina,maz zagranica,baba z dzieciakiem w domu.a ty wiesz co on tam robi bez ciebie? sama mieszkam zagranica,poznalam mase takich polaczkow.I uwierz mi,ze wiekszosc czuje sie spuszczonych ze smyczy.Nie bede ci opowisywac co i jak. Pedz do niego jak najszybciej zanim ci rogi urosna myslisz,ze zagranica jest raj?trzeba znac przede wszystkim jezyk.sama zobaczysz jak jest

Gość nie mam nicka
Estera0904 i prawidłowo rób jak ty uważasz, może i jesteś młoda i masz jakiś tam wyidealizowany świat ale to jest twoje życie. I tak jak teraz na Ciebie najeżdżają bo masz marzenia i starasz sie je realizować , tak by na Ciebie najeżdżały jak byś pisała jak to ty masz w życiu źle bo narzeczony za granicą a ty tutaj i nie wiesz co dalej robić bo boisz sie wyjechać.

Gość kochaniutka--
jeszcze tu wrocisz na to forum z placzami jaka to jestes samotna,jak to patryczek nie ma czasu bo musi zapierdalac,ze nie masz kolezanek(bo polak polakowi wilkiem zagranica)a holenderki nie beda chcialy z toba rozmawiac bo beda toba gardzic,poszukasz sobie w koncu kolezanke turczynke,ale sie nie dogadacie bo ani ty ani ona porzadnie nie bedziecie mowic,a jak juz sie dogadacie to roznice kulturowe pojawia. raj,raj jakich malo:)

Tacy są Polacy . Raczej POLKI . Wszystkie kobiety które tutaj pisały zostały zjechane przez mamusie który urodziły jako ''starsze , wykształcone kobiety które miały już dom , fure i komóre '' . To jest troszkę śmieszne bo jakoś te piękne kobiety na ulicy wcale nie wyglądają tak pięknie . Jak jest się dobrym człowiekiem i chce się dobra dla siebie i rodziny to czy 15 , 16 , 17 , 18 czy też 25 , 38 , 48 da sobie radę i tak i tak . Wiek nie gra roli , ale to co ma się w głowie i sercu . Tyle na dziś . Pa ;*