Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość Najlepsza z najlepszych
......"Jesteście wszystkie żenujące do kupy razem wzięte , ja przynajmniej mam studia jakieś plany i ambicje a wy ? co wy macie? nic nie macie nawet wysławiać się ne potraficie już nie wsponinając o stylistyce zdań. Żal mi was jak nikogo w moim życiu. Dobranoc i do jutra" buhahhaha ty prznajmniej masz studia, ambicje, plany???? hahahhaha padam widzę, że myślisz, że ty jedyna na tym świecie tylko studiujesz :D otóż, my tu w większości już dawno jesteśmy po studiach, realizujemy się zawodowo, zarabiamy fajną kaskę, mamy cudowne rodziny i mężów z którymi możemy się wspaniale pokochać, a ty co czekasz seksem do ślubu??? no nic, zawsze pozostaje wieczorem nadmuchać Kena lub wyciagnąć z szafki gumowy młot pneumatyczny buhahhahahaha :D :D:D

Gość elefermo
osz no popatrz błąd zrobiłem a ty odrazu wytykasz, czyżbyś i ty była zakompleksiona że musisz podbudowywać się czyimiś błędami?:D Ja nie twierdzę że nie robię błędów i nie wytykam też ortografii innym jak sexi blondi więc oszczędź sobie bo zamieniasz się w autorkę:)

Gość :);)
"W internecie to oczywiście każda miała zaplanowane dziecko, nie z wpadki" - a właśnie że u mnie była wpadka, nie zamierzam zaprzeczac. A co do 100 % szczęścia i idealnego życia - wydaje mi się że nikt tak naprawdę takiego nie ma. W moim związku pojawiają się również i czarne chmury ale jesteśmy tylko ludźmi, nie jesteśmy doskonali.Ale mimo to nie żałuję ani jednej minuty z mojego dotychczasowego życia, pomimo tego że Ty droga autorko gardzisz takimi ludźmi jak ja. Bo to przecież patologia prawda?:)

Gość kadik
elefermo mam do ciebie pytanie co do kodów sterowania (kadik1@gmail.com)

Gość crushingpumpkins
elefermo na e mail niech się chapnie , to nie dostępne.

Gość sie nie daje dupy
to po cholerę rozkładacie giry jak nie umiecie sie zabezpieczać, szmaty jedne

Gość a ja mam szczura
do elefermo-lubie cie:)twoja tepota mnie fascynuje:) nie jestes wszakze taka typowa kretynka-co nadaje tylko o spineczkach i solarium,ale jestes taka...nietypowa:)

Ja też cię lubię bo mimo wszystko nie dajesz za wygraną i lubisz mieć ostatnie zdanie....niekoniecznie błyskotliwe;) ale brak ci luzu i jakiejś pewności, tak podpowiada mi moja tępota ;D . Hej

A i jeszcze to twoje zatwardziałe feminizowanie mojej osoby wprost urocze i budzące rozczulenie.

Gość crushingpumpkins
elefermo pożycz spinkę bo "trza spiąć pony w kabinie:D"...komu ty odpisujesz.

Gość crushingpumpkins
ona nie jest zatwardziała tylko w kompleksie się tapla :D

Gość najlepsza z najlepszych
hahahha nie no, nie ma jak prowadzić monolog :D co to są pony?:p

Gość crushingpumpkins
hehe :D pony to kucyk zwyczajnie najzwyczajniej;) ot zagadka rozwiązana!:D

hahhah myślalam że pony to u was tak się mówi na bizony z tyłka hahhahahahaha u nas to poprostu kuc :P

to co ty z Podlasia jesteś? ;) bo jakby gwara nie ta :P

Gość crushingpumpkins
o kurcze :D ...nie no spokojnie z podlasia nie jestem a chodziło mi nie o kuca ale o kucyk....wiesz ktoś tu pisze że elefermo trochę lepszy niż te co o spinkach gadają i na solarkę chodzą więc teraz już powinnaś się w końcu domyślić co miałem na myśli mówić kucyk;) Kucyk to pęk włosów a kuc to ja wiemjak wygląda;) Teraz już wszystko jasne czy trzeba coś innego jeszcze wytłumaczyć???? Służę jak coś;)

Gość crushingpumpkins
a pony czy też ponytail to nie w naszym języku kucyk ale to już chyba wiesz bo to w podstawówie wpajają

a ty nie tłumacz jak się dzieci robi, u nas kucyk i kuc, to to samo, pęk włosów spiętych w kite, a ty sie rozpisujesz jak na rozprawce :P

O ja pierdzielę:D ale stary to jest kafe więc tu odrazu z "gwarą" ci wypalą i "Podlasiem":D

Gość crushingpumpkins
:D sorrki kłaniam się i już nie będę:D

ja nic nie wale :P grzecznie zapytałam, mam kuzynke na Podlasiu, tam jest taka jakby podobna gwara, mają swoje określenie, ktorych my nie używamy w naszym województwie ;)

Gość crushingpumpkins
Nie no , ale coś nie daje mi spokoju:D wiesz...(do autorki rozdrażnionej) odkąd pamiętam "u nas" czyli w moim mieście Warszawie siostra zawsze spinała kucyk a nie kitę włosów:D ale ..hmm...co miasto to różnica no popatrz. Dobranoc i nie drażnię już kotki;)

Gość crushingpumpkins
Oki to już wszyskto jasne, pozdrawiamy Podlasie;). Hejka.

skucha :D dolnośląskie

crushingpumpkins no ale moją lokalizację chyba powinieneś wiedzieć :P

Gość crushingpumpkins
Oj prowoderze ty słodki....;) jak to dolnośląskie to i naturka zacietrzewiona;)....ale jak dla mnie ok i chętnie jutro poanalizujemy i polokalizujemy;)

Gość ewela_ewela
To może ja nie przeszkadzam.....hmmmm ;D . hmm hmm, jest tu ktoś kto jeszcze na temat by popisał?

Gość idz i tyyyyy
tu nie m nikogo porzadnego, a te co się szmacą w wieku 20 lat poszły łapać facetów na dziecko

Witam🌻 Widze ze dyskusja wre na calego!! ha ha.. Pewnie bede potepiona! o ile? nie ukamieniowana ...przez "autorka" otoz, zostalam Matka w wieku 17-lat! Dzis moj syn ma 37-lat, to wspanialy madry dobry chlopak i czlowiek! A zeby bylo jeszcze lepiej ! no coz!! mam tej dzieciarni czworke ha ha...kocham je nad zycie!! Ja wlasnie w dzieci zainwestowalam, warto bylo, dzis sa wspanialymi ludzmi i bardzo troskliwymi dziecmi.Oni Tak ze sa wspanialymi rodzicami .A do autorki moge tylko powiedziec jesdno slowo....uboga jestes dziewczyno, bardzo uboga.....mam nedzieje ze wiesz o czym mysle?? Mimo mojej patologi , serdecznie pozdrawiam.

Gość kolejna dajacaaaaaa
matka w wieku 17 lat , o litości, aleś tłuk, i jeszcze może powiesz, ze latasz do kościoła i sie modlisz, chyba o to abyś mogła sie dalej seksić