Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość sexi_ blondi ***
Jestem jedyną oryginalną sexi blondi na tym forum a osoba zaczerniona to podszyw...i dziwię ci się (od szczura) że tego nie zauważyłaś;)...żałosne

Gość sexi_ blondi ***
Wy jesteście za to mega szczęśliwe z waszego życia skoro tak wyczekujecie mnie na kafe spędzając na niej wieki, ja przynajmniej w ciągu dnia opdoczywam a jak już wieczorem pełna energii zasiądę (niezmęczona bachorami, pieluchami) to mogę z wami pelmizować mamuśki:D

Najlepsza z najlepszych🌻 dziekuje , ze stanelas w mojej obronie. Mysle ze autorka bedzie sie kiedys wstydzic , za to ze tak traktowala ludzi.....a tak wogole! to ona jest zlym czlowiekiem!! a ja sie z takimi ludzmi nie zadaje.Jestem dobrym zyczliwym czlowiekiem , i tylko dobrymi ludzmi sie otaczam.Mimo tego ze autorka, jest beszczelna i wynisla, zycze jej, oby kiedys byla szczesliwa matka!! Bo tylko w tedy zrozumie co to jest macierzynstwo....i naprawde wiek tu nie gra zadnej roli!!! Dobrego zycia!!! Sexi-blondi......

Gość sexi_blondi ***
samosia a powiedz mi dlaczego ty mi się tłumaczysz że dobry i życzliwy z ciebie człowiek, przecież nie twierdzę że taka nie jesteś ale troszkę nawiedzona też jesteś skoro pojawiasz się tu po to żeby pisać o pierogach i życzliwości. Ja nie mam nic prywatnie do ciebie więc się uspokój a życie będę miała szczęśliwe i o to się nie bój a życzyć mi tego nie musisz bo i bez tego się obędę. Tak jestem złym człowiekiem a wy dnem bez dna.

Gość sexi_blondi ***
szmaciska:D

Gość sexi blondi *
capridream "Dyskusja się rozpętała ale niestety nie jesteś już tego udziałem w całości, ciebie tu nie ma a raczej tyko przypominasz o sobie by nikt nie pomyślał że dałąś pas ." "dodatkowo jesteś tchórzem gdyż twoja dyskusja polega na wpisaniu kilku nic nieznaczących zdań (wszysto to obrona własnej osoby albo komentowanie czyichś wpisów) i uciekanie w stylu " muszę naraiz eiśc ale wpadnę tu jutro " - zupełnie jak w przedszkolu . " To takie dziwne, że komentuję czyjeś wpisy? Ty też mój skomentowałaś ;) A to, że nie wdaję się tu w wielogodzinne dyskusje jak niektórzy, nie powinno Cię dziwić. "20-letnia szczesliwa mezatka hehehe lubie czytac wywody starych panien, ktore same przegapily mlodosc i teraz z zazdrosci obrazaja mlode szczesliwe mezatki. mam 20 lat jestem mezatka - zadbana tryskajaca szczesciem." Oj, przegapiłam młodość, zamiast brać ślub i rodzić dzieci, poszłam na studia:D "Kamila22- studentkaWSP A ja nie bardzo wierzę że autorka studiuje , że jet sexi blond równie dobrze to może być pryszczata pulchna dziewuszka która bawi się w wcielanie w inną rolę. Zastanówcie się czy studentka dnetystyki która ma wkacje , jakieś plany i znajomych bawiłaby się w coś takiego" Studentki dentystyki też czasami lubią pośmiać się na kafeterii, i nie trafiłaś niestety, jestem szczupłą blondynką ;) "ona mnie śmieszy:D Autorka wchodzi na kafe ,pirdnie w klawiaturę kilka razy, pochwali te co wypowiedzią zbliżone są do jej ideałów a pogardzi tymi co nie i żegna się grzecznie by ponownie zrobić to samo kolejnego dnia ..jest to albo jakaś debilka albo faktycznie wielka nuda wokół niej panuje. " - widzę, że wszystkich tutaj boli, że nie piszę tu godzinami :D Tak, taka nuda wokół mnie panuje, bo nie piszę tu tysiące postów jak Ty ;) "o kurcze:D No i olała nas ....hmmm po raz pierwszy mam wrażenie odkąd przyglądam się tej dyskusji że autorka stawia coś nad kafe ...wow." Nie olałam Was, kochane mamusie , spokojnie, jestem ;) A podszywy - niektóre fajnie piszą ;) Oczywiście jak zawsze zapraszam do dyskusji. Dawać mamuśki :classic_cool:

Gość sexi blondi *
22:14 sexi_ blondi *** Wy jesteście za to mega szczęśliwe z waszego życia skoro tak wyczekujecie mnie na kafe spędzając na niej wieki, ja przynajmniej w ciągu dnia opdoczywam a jak już wieczorem pełna energii zasiądę (niezmęczona bachorami, pieluchami) to mogę z wami pelmizować mamuśki Ha ha 10/10 :D

Gość sexi blondi *
Nie piszecie na razie, to uciekam, ale mam nadzieję, że później zastanę tu duuużo wpisów, które wszystkie radośnie odczytam:D🖐️

Gość to ja od szczura
witam:)

Gość sexi blondi *
to ja od szczura Ooo hej :);***

Gość kjjudfjueju
a ja jestem szczesliwa, mimo ze w wieku 17 lat urodzilam dziecko i wyszlam za maz. Skonczylam szkole, mam prace, maz tez, mamy swoje mieszkanie, samochod, na przedszkole, kochamy sie, nic miedzy nami sie nie popsulo, wrecz przeciwnie, jestem zadbana i ladna. Nie zmarnowalam sobie zycia, bo dalej mamy zycie towazyskie, ale wiesz co? to wszystko jest nic nie warte, czlowiek, ktory jest ode mnie zalezyny, ktory mnie bezwarunkowo kocha jest od tego wszystiego wazniejszy a bycie matka to najcudowniejsze co moglo mi sie przytrafic. nie zdasz sobie sprawy do puki sama nia nie zostaniesz. ps zmienianie pieluch nie jest meczace trwa okolo 15 sekund. sa takie laski, ktore mimo ze wpadly nie staraly sie o przyszlosc i fakt, biduja maz je leje itd znam nawet taka. ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość sexi blondi *
kjjudfjueju To masz życie jak w bajce, ale chyba kłamiesz z tym, że skończyłaś szkołę ("toważyskie", "puki") ;) A to o pieluchach to podszyw pisał akurat🖐️

Gość kjjudfjueju
*towarzyskie, *póki co, no fakt, jak sie rozpedze w pisaniu to nie patrze co pisze, sorki a moje zycie nie jest jak w bajce, to normalne zycie. po prostu.

Gość sexi blondi *
kjjudfjueju To wszystkiego dobrego ;) Jesteś jednym z wyjątków, bo większość lasek, które rodzą dzieci w wieku naście lat, nie dbają o nie.

Gość kjjudfjueju
No właśnie, są takie, nad czym ubolewam, bo mnie też za taką biorą. A jeszcze, że mam tatuaże, to już jestem kryminał i patologia hehe Nie pisz, że gardzisz takimi dziewczynami. Nie wszystkie wpadają pijane na imrezie i później nie wiedza z kim. Ja ze swoim bylam 3 lata, bralam tabletki, regularnie, ale jak widac na moim przykladzie nie daja 100% pewnosci, zreszta jak kazda z metod.

Gość sexi blondi *
kjjudfjueju A ja dlatego nie uprawiałam sexu przed 20 - tką ;) Dlatego, że żadna metoda nie działa w 100 % .. A teraz jestem bardzo ostrożna, żeby czasem nie wpaść ... A te dziewczyny, co znam ... zauważyła, że często jak urodzą w wieku 17 lat, to za rok , dwa , kolejne dziecko i patologia się robi...

Gość kjjudfjueju
no fakt, tez znam taka, ktora przez to gimnazjum ma tylko, bo facet jej 2gie dziecko zrobil, zeby ja przy nim zatrzymac, no to patologia. ja z seksem nie czekalam, ale gdybym mogla cofnac czas, spisalabym tylko numery totka, bo ciesze sie, ze bylo tak, a nie inaczej, dzieki temu z rozpieszczonego bachora w końcu zmienilam sie w kobiete.

Gość kjdeifihd
sexi blondi spadła o dwie dwiazdki:D ...cóż teraz to już faktycznie nie wiadomo która która ale fakt że temat i osoba przypomina rozmowy z offermą (głupie i ie wnoszące nic do tematu a dwa to jak w Biblii:D - wieloautorstwo tyle że mało święte:D

Gość sexi blondiD***
kjdeifihd Ty za to wiele wniosłaś do tematu :D🖐️

Gość dowcip roku zaoszczedziła
3 tysiące, żeby mieć wkład na mieszkanie autorko to jesteś tą blondynką z dowcipów o idiotkach?

Gość dowcip roku zaoszczedziła
ha ha fajny temat... następny post "bo przed 20-tką nie uprawiałam jeszcze sexu, mam szacunek do siebie i wtedy zajmowałam się maturą, dostaniem na studia a nie" matura w wieku 20 lat?o ile sobie przypominam ja byłam wtedy na 3 roku w tym wieku :D, tyle, że rok wcześniej poszłam do szkoły.... he he spadochroniara jesteś i jeszcze innym rad udzielasz, trzeba się było uczyć we właściwym czasie, a nie po 2 lata w jednej klasie spędzać :D

Gość jdoijfdiojf
Widzicie autorka dodała sobie kolejne gwiazdeczki bo zabolał ją ich brak:D , widać kopleksy góra:D. Autorko daruj sobie bo twój ambitny plan zamienia się w porażkę , i tak już śmiecznie wypadasz z tymi tekstami które mają cię niby stawiać w dobrym świetle. Pewnie i mojego zdania nie pominiesz:D ale cóż to ci da dziewcze drogie:D Ciao i pisz, pisz skrzętnie i pracowiciwe blondi bo bez twojego udziału nie było by tyle zabawy:D

Gość karioka28
A wiecie co jest najzabawniejsze? to że ona już ma dość ale nie popuści bo to oznaczało by wielką słabość:D ...i te jej emotki i ta łapka na pożegnanie:D kurcze nudne to już trochę się robi:D

Gość jdsiojdoisjdoidj
Ale wiecie, im więcej wpisów pod jej adresem a zwłaszcza tych drażniących , powoduje że ma więcej pracy i tak dzień w dzień biedna zasiada przed kompem kopiuje te nasze wpisiki i dodaje do tego swoje wypociny i myśli sobie ...a macie wy takie owakie:D

Gość jdsiojdoisjdoidj
blondi !!!! pisz co kolwiek byle było na tyle zabawnie jak do tej pory:D ...kurcze ona jest lepsza niż kolega offerma, można zasiąść kiedy się chce i poprawić sobie humor:D Blondi czekamy na kolejne wpisy :)

Gość pewna madra decyzja
Ale sie usmialam z tej blondi pozal sie Boze haha.Ona musi byc naprawde zalosna skoro nie posiada dzieci ani meza a przesiaduje na forum ktore jest przeznaczone dla tych ktorzy czekaja na dziecko lub juz je maja.Pewnie czyta o tym,ze ktos jest szczesliwy i gul jej skacze stad jej glupowate wywody.A jeszcze te 3.000 ktore zaoszczedzila hahahhaha nie no masakra jakas Ty to juz burzujka jestes :) Niedlugo wpisza Cie na liste najbogatrzych ludzi swiata :)

Gość bcndjdhfhsis
Czy ona taka sexi i czy blondi studentka...hmmm:D na kafe anonimowo można wszystko napisać ale głupie to to na pewno jest bo tu nawet wielkiej analizy nie trzeba . Autorko a gdybyś napisała że jesteś brunetką i niekoniecznie sexi to czy byłabyś w swoich oczach nadal atrakcyjną pod każdym względem osobą?:D Wiecie o co chodzi, musi być blond i musi być sexi a do tego studentka dentystyki bo z samym rdzeniem "mądrości" jaki prezentuje nie zdziałała by za wiele :D

Gość bcndjdhfhsis
Tu nawet nie chodzi o to że to nie forum dla niej bo faktycznie możnaby pomyśleć że się z innej choinki dziewczynka urwała, tu chodzi o to że nigdzie indziej nikt by jej biednej nie wysłuchał i nie wdał się w dyskusję. Tu jak ktoś szuka burzy to wie że dobrz znalazł bo nie ma takiego drugiego miejsca gdzie każdeog debila się wysłucha i mu odpowie. blondi to jak dla mnie bardzo niedowartościowana dziewczyna skoro szukała tu poklasku a przy okazji chciała zaszokować i zbulwersować ...cóż niektóre osoby na to poszły ale większość się przecież z niej śmieje , już nawet podszywy są regularne :D. Jej styl pisania przypomina do złudzenia kogoś kto ma głupi uparty charakter ot taki baranek który będzie walił głową w mur byle by pokazać że się nie wycofa. Jest głupia ale nie daje za wygraną i cóż jeszcze dodać , chyba tylko tyle że i na ten wpis znajdzie głupawą odpowiedz, skopiuje go i inteligentnie podkreśli swoim :D i na tym cała zabawa tu polega a nic z tego nie wynika. Ktoś tu trafnie napisał że jej wypowiedzi nic nie wnoszą ona jedynie komentuje i ocenia a raczej broni się , z nią nie da się podyskutować to jest odwet za odwet . Autorka to taki mały pryszczyk który w realu nie wybije się niczym konkretnym a wiadomo to po jej udziale tutaj:D. Autorko zakasaj rękawy i do dzieła!!!:D...czekamy z utęsknieniem:)