Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienzycia

jestem DUMNA z siebie...

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia

W dniu dzisiejszym jestem juz JEDNA WIELKA MOJA MATKA wiecie i albo mi oddawaja nalezna kase albo dostana w morde. A musze bo tak mam rodowody skrzyzowane ze wiem o niej WSZYSTKO. Tak jak w tym filmie - wszystko o mojej matce i tyle. Musza mi dac kase i koniec. Nie bede tak tyrac jak zero. A co dalej? Jak tu zarobic? Najpierw wakacje sobie zrobie a pozniej wiecie bede myslec. Nie mam racji? Jak 150. I tyle.

Gość kolejnydzienzycia
a musza - tak mialo byc. I tyle. Wiecie - ja mialam byc bankierka. Jak moja matka. I tyle. Ona miala zla prace. Z kasa - o to dla niej i tyle. Bankierka to byla. A ja tez, ale mnie pomowili, ze jestem z Rosji i matma mi poleciala. I tyle narobili. Bo bym trzymala z siostrami, a tak poszlysmy inaczej i co? I tak mialy wiecej racji. Ale nie do konca. Ciekawe jakie bylyby dzisiaj? Nie wiadomo, nie?

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie wszyscy na mnie - ale nie musze sie odgradzac od szkoly bo kazdy widzi normalny, ze przesadzili. Tutaj cos i beda wiedziec, ze poszlam - wielka IC a w sumie bez kasy sie zostaje. Wiecie - ludzie wiedza wszystko ale nigdy to czego trzeba i tyle. Bo jakos Maryja Matka Kosciola i bez znaczenia, a swiety Jozef - wielkie znaczenie. A powinno byc na odwrot. BO DZIECI NIE MA SIE DOWIEM no i tak na chleb zarabia. A ja nie zasluzylam bo tez nie mam dzieci. Tacy sa, ale mam im sluzyc, lizac im tylki. Ja im wylize jak im sklepy zamkna. No na pewno nie w tym roku bo nic nie masz na koncie. No to za rok jak nazbieram. Nie wyjedziesz mi mowia i nie wierza ze wyjade. Nie znaja mnie, a ja ich tez i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo wiecie czemu nie poszlam z tego swietego Jozefa. No ... bo nie pasowalo i tyle. Ale przez te babe nie mam pracy stalej w szkole. WlASNIE PRZEZ NIA bo czemu sie poddac nie chce. WSZYSTKO PRZEZ NIA - za samobojczynie tez, ale to i koniec. I nie dam sie - do konca zycia bede jej zyczyc samobojstwa i koniec. Bo sie miala zabic, a ona? Bo tak i juz. A czemu nie w zasadzie? No i ja wiem czemu. Juz to pisalam ale wszyscy na mnie I NIE MIALAM SZANS Z NIA. Dlatego pasowalo isc do sadu - cokolwiek dalej - po mnie. Prace stala po niej to OD RAZU, a tu zastepstwo, dalej do planu - no to chociaz papiery. Nawet tego? To jedziemy dalej - przykro mi. Zostaje POZAR. I tyle. I zabojstwa nauczycieli. To na dzien dobry, a dalej? :( Zwlaszcza dyrekcje beda znikac i koniec :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie i sie jej nie dam - zaraz ide ja pomawiac i tu mi nasrala i za granica. No ona moze wszystko? To sie okaze. Oby ja wylali na zbity pysk bez grosza. Tak jej zycze. Ja jej dam. Wszystko przez nia. Bo miala mi dawac stala umowe albo wcale. KONIEC. Po samobojczyni uczylam - nie ma :(

Gość kolejnydzienzycia
Zeby dzieci miala wiecie - choc jedno. Ale bezdzietna KURWA normalna. I ona jest taka wazna , tak? A ja nie. No to sie okaze jeszcze, ale taka krzywda, ze oby sie RZOJEBALA W TYM AUCIE JAK ZABA i tyle. I tak jej zycze zeby w nia wpierdolili tak jak ja chcialam. Bo jej zle nie zyczylam ale teraz jej zycze maksymalnie zle i oby zdechla z glodu. AMEN :(

Gość kolejnydzienzycia
Ciekawe co ona kiedys zrobi ak ja jej nigdy nie wybacze wiecie. A jak ja nie wybacze to do piekla. I moze miec 100 ksiezy - razem z nimi. Bo dobra dyrektorka. No to do kurwy DOKTORAT. Nie. No to nie - wojna na amen i tyle. Zobaczymy jak sie skonczy. Pozyjemy zobaczymy - na razie samolot, a dalej? Co to na swiecie nie ma zamachowcow? Pozyjemy zobaczymy. Cos mialam miec - jak nie dypllomowanie to doktorat. A reszta mnie NIE OBCHODZI. Zwlaszcza samoloty. Przykro mi ja nie latam. A w razie co moge leciec skad chce. Niekoniecznie z Warszawy a wy jak chcecie latac i skad to nie moja wina. ZA JEDEN SAMOLOT i to bez mojej kasy - bez znaczenia. No zobaczymy dokad to bedziecie latac tak kradnac i ja bez grosza. Z Warszawy do Krakowa jak dla mnie ale robcie tak dalej i dalej i dalej... :(

Gość kolejnydzienzycia
Najwazniejsze i tak zeby mi ktos o matce powiedzial i grobie, ale wiecie - ja tej CILI nigdy nie przebacze i nie wiem jak ona sobie to wyobraza. Bo ja ksiazek nie zmienilam - ona jest chora psychicznie. Do piekla i koniec. A z nia tacy jak ona. No to papiery i koniec. NIE. I do sadu poszlam - dalej na mnie. Szurnieta pizda - no to ze szkoly poszlam BO NIE MAM POWOLANIA. A co ona robila na amazon de ta kurwa? Ja mam prawo ja zabic i koniec. I tak sie to skonczy jak sie stad nie wyniesie - do MARYJI niech idzie ta kurew. Bo przez to ja zgwalcili uczniowie bo siedzi u Jozefa i tyle jej powiem bo ja nieludzka bo ja zgwalcili. No a stary tez na pewno - co za roznica. Kazda normalna kobieta by poszla - ciekawe ile razy dala w dupe staremu i tyle. I tylko westchnela ze to samo. I niech sobie robi co chce - nawet idzie na mnie do Zielonych Swiatkow bo jest IDIOTKA i tak pojdzie do piekla bo PRZEZ NIA dokladnie nie mam pracy i co mi zrobili i koniec. Bo zwala na innego dyrektora - tez ale 50% bo ona mnie chciala. ALE PO CO? No i coz ... po co mi mowiono ze jest dobra dyrektorka jak to szmata jest i zero ostatnie. I przez rodzine BRATA w zasadzie do tej szkoly poszlam bo gdzie. Niech szmaty jada sobie pracowac za granica czy tu - a czemu ja mieszkania nie mam? To do szmat do gory? Tylko tak bylo W MIARE dobrze. i tyle :( Wiecie gdzie ja was wszystkich mam? Bo przyszlam na wesele. BO BY MNIE ZABILI CHUJE I CHUICE gdybym nie przyszla. Bo nie stoje o slub koscielny - nie nie stoje. O SZCZOCHY nie stoje. Przykro mi. Jedne szczochy ich na glowie juz mialam - a ten slub to byly ich drugie SZCZOCHY jak dla mnie i polowa tego co widze lub 90% to sa SZCZOCHY koscielne a nie sluby i tyle mnie to obchodzi co moj chrzest OBSIKANA. I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo czemu ja mam kosciol w dupie i rodowod. BO JESTEM OBSIKANA przez nich na chrzcie. A za taki sam slub dziekuje - dlatego sie nie wydam bo w sumie jestem katoliczka, wiare mam gdzie i co mi pozostaje? Samobojstwo. No ale... i tyle :( Jak sie naucza co to znaczy WIARA KATOLICKA ci ksieza wiecie to niech sie zglosza. I tyle. A tak to mnie nie obchodza. Bo ja o ksiezy nie stoje. I SNOPY SIANA kasujace za wszystko i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
No rodowodu nie mam gdzies ale chrzest tak. Choc taki rodowod... ale po takim chrzcie to przeciez gdzie ja bym normalna byla - chora psychicznie w ogole bo dziecko bylej zakonnicy tak ochrzcili. Zostal mi rodowod i chrzest SLABSZY OD RODOWODU - cos strasznego przeciez i tyle :( Takie zycie ... straszne :( Chrzest powinien byc mocniejszy I POWOLI BEDZIE - powoli jak bede sie leczyc. Ale ja mam 35 lat - komu ja mam za to podziekowac? Bo to cale moje zycie. :( Bo ja sie wyrazam - no coz... jak mnie ochrzczono tak sie wyrazam i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Na szczescie wiecie umiem tak zrobic, zeby chrzest byl silniejszy od rodowodu. I tak bede braci ratowac. Juz ich ratuje tak, ale sama. Oni musza sie do tego przekonac i tyle. I nie po nich tak. Bo co robic? Jak ja sie wyrazam, zachowuje. W sumie wszystko patrzcie przeszkadza ludziom W MIARE, ale przeklenstwa najmniej. Bo wiecie - z czego ja zaczelam sie tak zachowywac - najpierw byly przeklenstwa - chu ...ciu... w zeszlym roku jeszcze sie trzymalam. Tak 1 weekend , 2 weekend i juz schamialam i tyle :( I do dzis. ale sie poprawie. I zeby nie bylo, ze Magda sie wyraza w ogrodnictwie - jak ona klnie - jak normalnie nie wiem SZEWC, zona szewca. Ja nie wiem czy w ogrodnictwie wolno tak przeklinac. Watpie. Ciu, chu , ku - matka trojga dzieci bo znowu skad mam ten jezyk i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie - gdyby mnie ochrzcili normalnie 35 lat temu to dzieki mnie macie kosciol juz tylko, a ze na mnie najszczali i kto wie moze nasrali to juz nie macie kosciola - Afryka. Ale ta dyrekor IC to niezla malpa i tyle. U niej nie dziala parafia ale to se ogram bo mi nikt nie uwierzy ze tam uczylam - wszystkie parafie beda zgadzac a ta bedzie DZIURA CZARNA. I ja tak zrobie ze wszystkie parafie beda a ta bedzie SPECYFICZNA -zobaczycie. Dzis nie dam rady, ale niebawem ruszam do mojego bloga parafie tam wstawiac i wykoncze cala Polske bo tak mnie WPIEPRZACIE jak tego Boga na pewno. Ale on ma co zrec, a ja? 35 lat. Moglby mnie zabic. Ale drzewo w lesie mnie moze zabic bo inaczej chyba ja go zabije jak zgine kurde w jakiejs przyczepie w Holandii to mu tego nie daruje. Albo w holenderskim busiku pieprzonym wiecie :( Tyle wam napisze :(

Gość kolejnydzienzycia
Moze mnie zabic jedynie DEBEM bo taka bylam. Dlatego nie mialam drzewa dobrze i tyle. Mialam miec drzewo z lasu i nie po mnie, ale rodowod zly, drzewa zaraz zle i tyle. I nie mialam zwierzecia. Z rodowodu. Za malo. A teraz mozecie mi wszyscy wskoczyc i tyle :( Tak mi na was zalezy jak wam na mnie od zawsze i tyle :( No coz... niby zawsze to samo, ale eeee... i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Pamietajcie - skoro nie patron szkoly to parafia i tyle. I teraz tak bedzie. I tyle. Po co zaczynacie? :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie ja sie nigdy nie dam - tyle godzin wzielam tej dyrektorce i okienek i to wszystko bez sensu bo ona imieniem we mnie walila poprzez ojca. Boze ja to mialam wiedziec :( Co za zero. Ale swiat to same zera i tyle. jak ona. Ile jeszcze i tyle? Ratuje mnie rodowod ojca mlodszego brata - przez to nie oszlalam jeszcze i tyle. Bo co mnie ratuje? ten rodowod i to jest znak, ze w przyszlym roku juz koniec i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie nie dam sie nigdy bo za ciezko i tyle. Ciezkie dziecinstwo - nie dam sie i juz. Nie bylo co zrec - AMEN :(

Gość kolejnydzienzycia
Na szczescie powiem wam sa jakies kursy zielarsko-medyczne i mozna nie miec doktoratu. No wiec tak sobie poradze - BEZ ARTYKULOW. W razie co bo jak sobie chce wrocic w razie co - kursem, kwalifikacjami. Bo ja musze przez was pisac, nie wiem co robic? Bez sensu. Biblioteki nie mialam i poszlam z amazon. de - teraz tak jest - to wcale nie jest prawda, ale tez i tyle.Bo do noszenia ksiazek ja musialam miec biblioteke i tyle. No wiecie - oni mieli byc madrzejsi i tyle. Ale moge zrobic kurs zielarsko medyczny i jak kase bede miec to do doktoratu kiedys wrocic jak mi to bedzie potrzebne i tak dalej. Bo jak chce wrocic do doktoratu. TAK i tyle. Nie wiem ile to kosztuje, ale mozna taki kurs zrobic i juz gra i z tego doktorat i koniec. Bo tak chcialam - w ziola isc i ziololecznictwo, moze i hobbystycznie i tyle. Bo juz nie da sie mnie wrocic do ogrodnictwa. Po takim kursie nie? Jako byla doktorantka? Nie moge? Bo nie ma mozliwosci W TEORII juz mnie wrocic ZA SLOWNICTWO a tam jezyk polski. Oto wynalazlam mozliwosc i tyle. Ze kiedys robilam dokotrat, byla nauczycielka, roznie sie tam wiodlo , nie obronilam, pozniej kurs zielarski i poogladac rosliny MOGE WROCIC. Czy cos z roslinami bo chcialam w zielarskim sklepie pracowac ale mi sie nie udalo. I tyle :( No to ogrodnictwo. Nie pasuje? Pasuje idealnie i koniec :( Bo nic sie nie da wymyslic. JAK KOMUS NIE ZALEZY. A tak sie zawsze da - ja bylam w takich sytuacjach w zyciu ze SZKODA SLOW i zawsze sie cos dalo wymyslic tylko trzeba NIE PALIC TAK DUZO. Bo czemu mnie skreslaja bo pala i maja przepalone mozgi. I czemu sie znowu do ogrodnictwa zglosilam jak NIE MOGE WROCIC czy ja mam rozum? Moge kursem zielarsko medycznym. I to mowi gosc , ktory chcial medycyne w Anglii studiowac - stary kapcan niezonaty lat 40 albo 45 i TYLE MNIE TO WSZYSTKO OBCHODZI. To jak on to studiowac chcial te medycyne sluchajcie a przeciez w zielarstwo czy ziola sobie w Anglii mogl isc - nawet dzis moze. Bo jest za stary i sie boi wyjechac, a ja skacze - nie , wyrzucac sie nie boi - to niech zbiera manaty i jedzie do Anglii i dlatego bo oni wszyscy na mnie wiecie to ja niestety na nich na policje i jak praca bedzie OK to ja zaraz chce rozmawiac z pracodawca ze zaczelo sie od pozaru, jedno pomawianie, dyrektorka w polsce mnie pomawiala, rok nie umiem znalexc pracy, wszyscy na mnie przez jakas ZGWALCONA PRZEZ UCZNIOW DYREKTORKE a opowiadaja bzdury ze uczen sie przeze mnie powiesil - takie rzeczy i tyle. Ja nic o tym nie wiem, wykanczaja mnie. Ja juz sie nie dam i tyle :( Do pieca z wariatami i tyle. A z tym Hakim tez - co on mi zrobil i koniec. Na szczescie sa kursy zielarskie i nie po mnie, a tak po mnie. Bo sie boi na pewno bo pali wiecie. Pali i jezdzi samochodoem - po ostatniej firmie mojej i co ja sobie nie mysle ja strachu nie mam. No mam strach - dlatego zjechalam do domu i tyle mam mu do napisania. I oby skonczyl W REKLAMOWKACH bo przez niego tak mi zycza i koniec :( I dalej Magda i jej 3 dzieci? No to juz koniec i tyle :(

Gość wtf wtf wtf...
o co kaman?

Gość kolejnydzienzycia
Bo wiecie ten Haki to jest taki LIZUS i tyle - ja nigdy taka nie bylam. TAKI LIZYDUP. On w ogole jest chory psychicznie a te lesby tez. Na pewno o jego pety teraz idzie i ze moj brat mu nie ufa bo on PALI wiecie. A pije? A lesbi sie z laskami? Moze sie gei? On jest moralny. TO BY BYL W ANGLII dawno mu powiem i ze wiadomo jacy sa Niemcy a on Niemiec chyba cale Niemcy uratuje moralnoscia i tyle :( I tyle mnie to obchodzi :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo wiecie teraz jest NORMALNIE - wielka Magda z 3 dzieci - tu ma racje w Polsce, tam gowno jak dla mnie i tyle mnie obchodzi matkobojczyni. Ona jest normalna - jak ta Cila. Bo ja pogwalcili i nie poszla i nie poszla i ja ze to nienormalne - to zobacza co bedzie dalej. Tak - jak bede sklep zielarski i tyle. To tak, a tak? Co oni sobie nie mysla te Araby? Ja moge isc na policje za gwalt i tyle. Nawet pojedynczy. I tak sie to skonczy. I nie pojdziesz z pracy - pojde i tyle powiem bo tak i juz bo to nie moje i co tak zapieprzaja jak glupki. Bo wiecie - ja pracy nie szanuje, zjezdzam - nic z tego. od pierwszego domku na policji mialam byc i tak jade dalej. A inaczej? A transport. To powiem najwyzej kierowcom - jak ktoremus zaufam. O co ja stoje w transporcie. I czemu nie w busiku KONIEC nie nie wiadomo co. Choc to tam, ale KONIEC. Bo nie i juz :(

Gość vcdmm m
lecz sie

Gość kolejnydzienzycia
To wszystko jest PRAWDA, PRAWDA i JESZCZE RAZ PRAWDA - od dzis jestem MOJA WLASNA MATKA. Czy ona o mnie stala? No ciezko jej byla. Musialaby miec NORMALNY rodowod. Ale wtedy za samobojstwo po niej a tak nie. W ciazy ten ojciec mial sie pojawic choc... ktos o nia mial w tej ciazy stac. Pasuje matka. Widocznie tak. Nie wiem. Za ciezko i tyle. Tez bym sie poddala chyba choc czy taki koniec. No z dzielnicy zlej bym sie wyniosla. To tylko depresja. Dalej? I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
3 razy by musial do niej przyjsc ojciec i nie po niej. A tak po niej. I wtedy nie musialaby ze mna trzymac, a tak musi. Ja juz dzis jestem dziecko mamusi swojej. I dobrze. Nic wiecej mi nie potrzeba. Przynajmniej WIEM KIM JESTEM. i tyle :( Bo nigdy tego nie rozumalam - a teraz tak to rozumiem , ze cos strasznego :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie mnie wiara przeleciala przez DEPRESJE. Przez prace. Mialam miec cos z biologii. Bylam anglistka i poleciala wiara. Z jezyka. I tyle. Po biologii bym sie trzymala ale jako anglistka stracilam wiare. Zreszta ja dostalam bardzo silnej depresji poniewaz nie mialam pracy. Zeby mnie nikt nie pomawial, ze ja nie jestem biologiem. Jestem. Wszystko przez to ze nie jestem takim JAKIM POWINNAM. Czyli? Zoolog i tyle. No moze botanik systematyczny. Ale raczej zoolog. Kto wie czy nie powinnam byc najbardziej zoologiem po technikum ogrodniczym. Chyba tak najbardziej pasuje wiecie ogolnie - bo reszta to kurs zielarski i koniec. A ja? I tyle :( Ale bez liceum tez bym taka madra nie byla, ze zoolog na biologii - skad i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
A jaki wniosek z calosci? Podstawowka do kitu i tyle. I MOJA RACJA GORA, ale niech wam bedzie w tej Polsce, ze matura sie nie liczy. Wlasnie bez sensu i tyle. Ale robcie sobie co chcecie. Mialam racje - nie tylko konkretna szkola, ale system BEZ SENSU bo tak i juz. Czy dzis jest lepiej? MINIMALNIE i tyle. Minimalnie. Bo tak i juz znowu :( W sumie w polsce moze byc tak, ale dalej? A wtedy nawet w Polsce benadzieja i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
To co macie teraz w szkole to i tak ode mnie i sie juz ode mnie odczepcie bo wiem jak sie tu mysli , ale nie macie racji powinnam miec kase i koniec. Mam nadzieje, ze w Anglii spojrza na nie troche POWAZNIEJ niz tu i tyle. I cos dostane zeby nie zbiednieli i tyle :( I koniec :(

Gość HINISZ
Owca,ach to ty!

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie to nie jest moja wina wszystko co sie stalo. Ona miala mi powiedziec ta pani dyrektor GDYBY MNIE CHCIALA - tyle a tyle nie zdalo i wiecie choc jedna rozmowa kto to rokuje a kto nie. i tyle. No 2-3 osoby moga nie zdac? Nie wiem. Zeby nic nie bylo na mnie. Nie mam pojecia. Tak jak w parafii sw. Jozefa i koniec. Bo wiecie - zeby NIC NIE BYLO NA MNIE jak sobie zmienia matury czy cos. Ja nie stoje o szkole. Pomawiam ich ale moje zycie teraz to ogrodnictwo i dalej. Czemu? Bo tam mam brat, ktory mnie kocha. Na razie od tylu , ale niebawem kto wie jak , nie? I tyle. Moje zycie to po prostu moja rodzina wiec ja nie moge stac o szkole. Ale pisac o szkole nie mozna mi zabronic. Zwlaszcza w necie i tyle.