Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kobietka33333

Delegacja...ślub koleżanki z pracy

Polecane posty

Gość Kobietka33333

Kika dni temu zostałam zaproszona na wesele do koleżanki z pracy. Razem z inną koleżanką z pracy zostałysmy wybrane przez nią jako delegacja. Wręczając mi zaproszenia powiedziała mi że nie wyobraża sobie że miało by nas na nim być. Jakiś czas temu domyślałam się, że mnie zaprosi, dało się to odczuć, jeszcze wtedy mi to nie przeszkadzało, ale teraz nie mam totalnie ochoty na nie iść. Po pierwsze od jakiegoś czasu zaczynam jej nie trawić (wcześniej chyba nie wiedziałam jaka jest) Pracuje nie cały rok u nas i dobrze jej nie znałam, zaczyna się rządzić. Drugi powód to taki, że na tym weselu będzie z pracy majster, syn majstra który robi z nami, bo to jest jej rodzina (po znajomości dostała prace). Poza tym ta dziewczyna jest największą plotkarą w firmie (obecnie pracujemy w dwóch oddzielnych budynkach) i od kilku dni dowiadywałam się od innych osób że interesuje się moim życiem, rozpowiada wszystkim z kim mnie widziała, co robiłam i za bardzo się we wszystko wtrąca. Wkurza mnie to że obgaduje mnie za plecami, i że ona wie lepiej ode mnie. Dziś mi jedna koleżanka mówi, że zastanawiała się w czym ja przyjdę jak będę wyglądać na jej weselu. A ja tak naprawdę nie dałam jej konkretnej odpowiedzi czy będę czy nie!!! Obie z koleżanką nie bardzo chcemy iść. Boimy się, że potem możemy być przez nią obgadana np z kim tańczyłam, co robiłam, ile wódki wypiłam itp rzeczy zwłaszcza że będzie jeszcze majster a on tez lub roznosić różne ploty w firmie. Firma jest mała i wszyscy zawsze wszystko wiedzą. Nie przyjaźnimy się tez aż tak. żeby miała mnie zapraszać. Czasem mam wrażenie, że jest o mnie zazdrosna, ja raczej jestem spokojna osoba, a jej większość osób nie lubi przez to że wszystko rozpowiada i za bardzo sie rządzi. Wspomnę tylko, ze ma 21 lat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować