Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna nizdecydowana

mam 32 lata

Polecane posty

i nigdy sie nie malowalam, boje sie wysmiania, maski.....zastanawiam sie jednak czy moja twarz nie bylaby atrakcyjniejsza gdybym to zrobila

a Ty mega zryta twarz

Gość WściekłaPrzyszłaPannaMłoda
każda kobieta powinna się malować, nie rozumiem jak można tego nie robić, odpowiedni makijaż dodaje cerze blasku, eliminuje wady, podkreśla atuty, nie trzeba mieć sztucznej maski na twarzy, nie o to chodzi

Gość wygraj z ciulapką
gdzies ty się uchowała? jeszcze powiedz, że nie farbujesz włosów to już sobie ciebie wyobrażam

wlosy farbuje farbami naturalnymi a nie malowalam sie tez dlatego ze mam ladna cere i nei chcialam ja zniszczyc tymki wszystkimi kosmetykami

Gość kjhjghfvbnm
myszka twarz paskudna ale cyce oczywiscie na wierzchu, trzeba czyms nadrabiac :D

Gość lihijhijhi
ja mam 27 lat, wlosow nie farbuje bo mam ladny blond, podkladu tez nie uzywam ani pudru

Gość mam 34 lata i tez
ani nigdy sie nie malowalam, ani nie farbowalam wlosow. Jest jakis obowiazek, czy co?

Gość saasasas
tak to jest obowiazek, obowiazkowo tez trzeba chdozic na solarium, miec tipsy, wstrzykiwac sobie botoks i zrobic sztuczne cyce

hehe wlasnie to nie zaden obowiazek ale patrzac na kolezanki ktore w makijazu wygladaja znacznie atrakcyjniej , zastanawiam sie czy czasem ja nie moglabym sprobowac, choc pewnie na moj paskudny ryj juz nic nie pomoze

Gość saasasas
teraz wygladaja moze i atrakcyjnie ale za 20 lat to beda mialy nieciekawą skore od tych wszystkich pudrow

Gość mam 34 lata i tez
ja bym sie czula w makijazu sztucznie i niekomfortowo. Nie maluje sie i zwisa mi jak wygladam. I tak nie umre piekna i gladka :P

Gość jak ktoś jest naturalnie
paskudny to musi się malować żeby nie było widać twarzy:D niektóre laski mają twarz nie-umalowaną a namalowaną naturalnie ładna osoba nie potrzebuje maski, co najwyżej możesz umalować rzęsy, jakaś naturalna pomadka lub błyszczyk- ale to żaden obowiązek przeciez;)

ja nigdy nie nalezalam do ladnych kobiet ale za to mialam ladna cere. Coz pomoga kosmetyki jak ktos ma brzydka twarz ? w niczym nie pomoga bo twarzy nie zamalujesz

Gość jak ktoś jest naturalnie
oczywiście że namalujesz:D spójrz na niektóre laski, zmieniasz kształt/powiększasz oczy, usta, malujesz sobie kości policzkowe, modelujesz ciemniejszym/jaśniejszym podkładem owal twarzy, zmniejszasz optycznie nos.....makijaż moze zmienić kobietą tak ze na ulicy byś jej nie poznała:D dodaj do tego farbowane włosy, ułożona fryzura- którą też możesz np zakryć szeroką twarz itp.....

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
bardzo pomogą, np. taka doda jest strasznie brzydka, ma szeroką szczekę, a jak sie umaluje to wyglada super, ale ona ma maskę na twarzy.

no ale trzeba wiedziec jak sie umalowac by zakryc mankamenty a taka oosba jak ja nie ma o ty zielonego pojecia a nie porypalo mnie by placic za t kosmetyczce

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
ja tez nie jestem specjalistka od malowania. jedyne co robie to obrysowuje oczy czarna kredką, potem tusz na rzesy, czasem cien na powiekach no i blyszczyk, chyba kazdy to potrafi ;) a brzydka nie jestem zebym musiala nakladac taką tapete jak doda albo cichopek, czy tez stosowac jakies sztuczki w celu wyszczuplenia twarzy, nosa itp