Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieduża1234

Co zabrać nad morze na 7 dni jesli jadę do domku letniskowego ?

Polecane posty

Jadę nad morze do domku letniskowego, co zabrać z ubrań, kosmetyków oraz innych przydatnych rzeczy. Nie muszę brać rzeczy takich jak parawan, sztućce, talerze , gdyż to domek ciotki i wujka, jadę pociągiem wiec zbyt dużo nie będę brać. Jest też możliwość prania ręcznego i gotowania na 2 palnikach.

Gość pierwszy raz w zyciu
wyjezdzasz, ze pytasz o cos takiego?

Gość magda_miiilk
:D

Gość lopae
nie zapomnij zabrać kartonu przerwatyw

nie, nie jestem ale nie chce niczego zapomnieć, oraz chciałam się dowiedzieć jakie rzeczy biorą inni, myślałam że dostanę tu pomocne wskazówki od uczynnych ludzi

Gość srodek na komary
cieple ciuchy, parasol,peleryne,cos cieplego do spania, zreszta wszystko mozesz kupic na miejscu

Gość pierwszy raz w zyciu
srodek na komary i parasol tez by mogla na miejscu kupic :P Jakby sie uparla :D

coś na komary wezmę z domu, a parasolu nie będę brać chyba, dużo miejsca zajmuje, a jak będzie padać to będę miała pelerynę, z parasolem mniej wygodnie

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
szampon, mydlo, reczniki, grzebien, szczoteczke, paste do zebow,nozyczki, pesetke, pilniczek, male lusterko, kredke do oczu, nivea, blyszczyk do ust, krotkie spodenki, trzy sweterki, kilka sukienek, kilka tunik, jedne buty pelne w razie deszczu, 2 pary sandalow, 3 staniki, majtki na kazdy dzien, plaster w razie zdarcia stop od dlugiego chodzenia, telefon i ladowarke do telefonu, aparat cyfrowy

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
o wlasnie koszulke nocną :) ja jeszcze biore peepling do twarzy, chusteczki nawilżane, chusteczki zwykle... co tam jeszcze, aha jakies spinki do wlosow bo mam dlugie, stroj kapielowy

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
ja tez jade nad morze w sierpniu na 8 dni a Ty keidy jedziesz??? juz sie nie moge doczekac

Gość truskavva
nie zapomnij japonek/klapek spod prysznica jak bedziesz wracac!!! :o ja zapomniałam i sporo kasy poszło się... :o

ja mam taki sposob ze chodze po domu i zbieram do torby rzeczy ktorych uzywam codziennie i juz.

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
trzeba wziąc jak najmniej i tylko najpotrzebniejsze rzeczy, bo to potem trzeba dźwigać niestety :O

NIE JESTEM RODZICEM Nie biorę : nożyków, pęsety, pilnika bo nie rosną mi zbyt szybko paznokcie. Zamiast nivea biorę inny krem , błyszczyka też nie biorę ,plastrów i aparatu - bo nie mam. Ja jadę do Międzywodzia w 1 tygodniu sierpnia. Ja biorę piżamę, żel do twarzy ;D podobnie myślimy fgfgfgfgfgfgfgfg - dzięki bo niektórych rzeczy bym zapomniała. A co do wódki - nie piję. Dokładnie biorę najpotrzebniejsze

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
to życze dobrej zabawy :) ja jade do sopotu. pilnik lepiej weź bo jak się paznokiec zlamie to bedzie ci potem strasznie przeszkadzac ;)

ubrania (sporo ich bo te na zimno i na cieplo) stroje kapielowe, ze 2-3 pizamy, buty japonki, sandaly, baleriny, adidasy, reczniki 2-3 duze, jeden maly, gabka, szczoteczka, zel pod prysznic, szampon, zel do twarzy, peeling, mleczko do demakijazu, odzywka do wlosow, zel do hig intymnej. husteczki do hig intymnej, husteczki nawilzone odswiezajace, husteczki higieniczne, patyczki do uszu, pasta do zebow, pilniczek, peseta, szczotki do wlosow, prostownica, lokowka, suszarka, wazelina/pomadka do ust, perfumy, dezodorant, tonik, krem do twarzy, kosmetyki do makijazu, balsam do opalania a wlasciwie olejek-przyspieszacz... tyle? gdybym miala teraz sie pakowac to narazie tyle rzeczy mi przychodzi do glowy

Gość jhjhghfg
prostownica, lokowka, suszarka? nie za duzo tego :D

aparat i ladowarka do niego, laptop jesli ktos ma i lubi miec zawsze przysobie, i telefon i ladowarka - jesli komus potrzebny tel

na tydzien nie za duzo, jesli trzeba bedzie gdzies wyjsc na jakas impreze czy do miasta do ludzi to z sianem sie nie pojdzie przeciez i takie przybory sa potrzebne niektorym

dzięki Vivianaaa dopisałam szczoteczke do zębów ;D, żel do hig.int., patyczki do uszów ale nie bedę brać tyle piżam, pilingu, adidasów, lokówki,suszarki,prostownicy,wazeliny,perfummleczka do demakijażu,gąbki

Gość jhjhghfg
no tak jak ktos nie ma naturalnej urody to musi sie bawic w jakies lokowki, prostownice, suszarki :D , rozumiem i wspolczuje

mleczka itd moge zroumiec jesli nie chcesz sie malowac np, ale gabki? to czym sie bedziesz szorowac po tym syfiastym polskim piachu???

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
Właśnie jeszcze jakiś ibuprom na bóle menstruacyjne i tampony.