Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieduża1234

Co zabrać nad morze na 7 dni jesli jadę do domku letniskowego ?

Polecane posty

umiem chodzić w obcasach i w koturnach też, ale niezbyt chcę je zabierać na wyjazd, a z resztą wysokie buty mam tylko zabudowane - sandałów nie mam a dureksy jak już wcześniej napisałam nie są mi potrzebne

Gość BarbaraKur
Ja gdzie bym nie wyjeżdżała na wakacje to zawsze obowiązkowo zabieram ze soba okulary przeciwsłoneczne!Nie wyobrażam sobie jechać na wakacje bez moich aviatorków które kupiłam na galeriawidzenia com!!W końcu mam okulary które chronia odpowiednio moje oczy!

Gość gość
Zawsze miałam problem z upchnięciem naszej 5 osobowej rodziny do samochodu. Ostatnio z mężem zdecydowaliśmy się na zakup bagażnika do samochodu, dzięki czemu mamy więcej miejsca i możemy zabrać więcej rzeczy. Polecam wam zajrzeć na stronę www.bagazniki.info.pl Od nich możecie zakupić bagażniki samochodowe.

Gość gość
Jakiś kocyk i śpiwór aby sobie wygodnie i przyjemnie uprawiać seks w plenerze. Kostium kąpielowy jest zbędny bo na naturystycznych plażach przyjemniej jest się opalać i bardzo ładnie całe ciało można opalić bez śmiesznych białych śladów. Poza tym dobry humor i uśmiech. :-)