Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja ja i ja

Chora zazdrość o... koleżanke ;(

Polecane posty

Gość ja ja ja i ja

Niestety. Mam bzika na punkcie swojej koleżanki. Ciągle śledze każdy jej wpis na facebooku, ( a ma ich sporo). Przeglądam po 100 raz dziennie jej zdjęcia ( a mam ich sporo). I zazdroszcze jej. Wszystkiego. Co mam zrobic zeby sie z tego wyleczyć. Nie potrafie jej nie śledzić. Usunelam konto z facebooka na 1,5 tyg. Potem wroicilam i jest to samo. Ona mysli ze jestem zwyklą koleżanką,a tymczasem jestem potwornie o nią zazdrosna. I na początku życzyłam jej źle. A teraz potrafie mieć zryty humor, albo płakać jak np ona dodaje zadowolone zdjęcia i cieszy sie swoim szcześciem. Jak mam sie uwolnić od tej chorej zazdrości. Jak mam przestać? Potrzebuje pomocy, bo ta zazdrość zatruwa mi życie i nie potrafie się cieszyć tym co mam. Tylko mysle o niej i o tym ze jej sie wszystko tak idealnie uklada.

Najlepiej zapomnieć o jej istnieniu, nie oglądac na facebooku i znaleźć sobie alternatywne zajęcia zamiast rozmyślać o niej. Jeżeli sama sobie nie radzisz wybierz się do specjalisty bo masz ewidentnie problem ze sobą. Jeszcze przyjdzie Ci kiedy do głowy zrobic jej krzywdę przez zazdrość i co wtedy? chyba tego nie chcesz...

Chyba muszę zastanowić się nad tym kogo mam na liście znajomych na tych portalach :classic_cool: wybierz się do psychologa a może lepiej od razu psychiatry, dziewczyno

Gość ja ja ja i ja
Nie chce zrobić jej krzywdy. Poprostu jestem o nią zazdrosna. Chyba raczej nie pojde do psychologa ani psychiatry. Myslicie ze powinnam usunąć konto z facebooka?

Gość a czego jej zazdrościsz?
i czy tylko o nią?