Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hostessa - pomoc

Hostessa

Polecane posty

Gość hostessa - pomoc

Witam. Czy jakaś osoba która pracowała albo pracuje jako hostessa mogła by mi pomóc? Bardzo proszę! Moje gg: 848021 - bardzo proszę o poinformowanie mnie w wiadomości, że pisze się w związku co do pomocy. Bardzo proszę!

Gość hostessa - pomoc
A pow. mi proszę trochę o tej pracy ja mam stać przy wodach mineralnych. Mam ich zachęcać i wgl możesz mi coś doradzić ?

A próbki będziesz dawać? No to w sumie co rozlewasz po kubeczkach i czekasz z uśmiechem na twarzy, jak ktoś podejdzie to nawijasz, że zapraszasz bo nowa woda czy tam nowy smak, pokazujesz butelkę, walisz jakąś regułkę typu woda z takich i srakich gór ( na etykiecie sobie przeczytasz ;) ), jak tylko reklamujesz to się pewnie będziesz musiała kręcić koło miejsca gdzie stoją na półce to w sumie podchodzisz to ludzi i mówisz, że "zapraszasz do zapoznania się z nową ofertą firmy..." nie no joke, wystarczy że powiesz, że zapraszasz do zakupu nowej wody. To jakieś nowe smaki czy całkiem coś nowego? W sumie nie wiem co Ci doradzić bo nie wiem co konkretnie nie wiesz? Jak się ubrać? Buty na płaskiej powierzchni, coś z kieszeniami na tel żeby można było dyskretnie lookać, polecam do picia jakiś izotoniczny napój bo mniej chce się pić a tak siku nie będzie Ci się chciało ;)