Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsjgjs

kolega sie powiesił bo był sam

Polecane posty

Gość fdsjgjs

25 lat 😭

Gość Któryś wcześniej
Przykro mi ..... Mój wuja sie powiesił przez swoją żonę której szczerze nie nawidze za to bo rzadko mogłam go widywać a i jeszcze mi to zabrała że na cmentarzu go teraz odwiedzać moge :(

Gość msna
przykro... ale nikt mi nie powie , ze my kobiety jestesmy twardsze psychicznie od facetow...kobiety maja podobne problemy, ale zyja dalej i probuja wszystko odkrecic a ze byl sam to napewno nie powod...

Miewałam w życiu gorsze problemy niż samotność. Ale wybacz, nie pomyślał. Jednego dnia jesteś sam, następnego kogoś spotykasz.

Gość no najłatwiej oceniać
nazywać idiotyzmem :-O punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia widocznie miał taką depresje że to go popchnęło do tego czynu byc moze sie leczył na depresje ale to nie pomogło nie oceniajmy pochopnie

dla jednego samotność to wielki problem a dla innego już mniejszy... nie mierzmy swoją miarą innych ludzi , każdy jest inny , ma inną wrażliwość itp.

nie jestem kobietą Ty się wypowiadasz więc się odnoszę do Twoich postów - dziwne ? autora/autorki topika nie ma

" a co mamy do niej pisać ? ona nie zadała pytania, nie powiedziała nic kontrowersyjnego a Ty tak" okładnie tak :-)

nikt tu nie pochwala samobojców to twoja nadinterpretacja :-O naszych słów my po prostu staramy sie zrozumiec a ty tylko potrafisz potepić w czambuł