Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkkkkkaaaa zwyczajna

STRASZNIE WYPADAJĄCE WŁOSY.............

Polecane posty

okropnie wypadaja mi włosy.... -brałam witaminy przez półtora miesiaca takie dobre, dobry skład, nie pomogło -teraz inne biore tez nie pomaga -nie prostuje -nie susze -nie uzywam kosmetyków stylizacyjnych -nie farbuje -uzywam delikatnego szamponu Nie wiem juz co robic

Gość jak to może były tanie
-brałam witaminy przez półtora miesiaca takie dobre, dobry skład, lepsze i droższe pomogą

własnie to nie były tanie witaminy, tylko drogie

Gość jak to może były tanie
to kup najdroższe i pomogą

Gość aha i achhhh
zrób badania krwi, podstawowe, jak ok, to hormony, a moze bralas antybiotyki niedawno

Spróbuj z szamponem Dermena. Mi włosy wypadały garściami, a jak myję się tym szamponem, to nie wypadają praktycznie w ogóle. Poza tym po 1,5 miesiącu brania witamin chyba nie oczekiwałaś cudu? To za krótko za efekty.

nie brałam antybiotyków..... Najlepsze witaminy brałam, ale nie ma poprawy , zero.

Gość tez mi wypadaja
moja ciotka przez wiele lat cierpiala na lysienie, miala na glowie lyse placki. Objezdzila setki dermatologow, nikt nie byl w stanie jej pomoc. Jak ja ostatnio zobaczylam to nie moglam wyjsc z podziwu, na glowie miala szope!! Wskazowki jakich mi udzielila przy intensywnym wypadaniu wlosow to: - tabletki biotebal 5 (bez recepty, koszt ok 25zl, 1 tabletka na dzien przez 3 miesiace) - domowy sposob do stosowania nawet codziennie. Mikstura z zoltka, spirytusu kamforowego (do kupienia w aptece), nafty kosmetycznej i cytryny. Przed umycien we trzec w skore glowy, nalozyc worek foliowy, recznik i trzymac ok pol godzinki. - od dermatologa dostala skierowanie na zamrazanie cieklym azotem i mezoterapie iglowa (koszt jednego zabiegu 150zl, efekty powalajace) - laticort (ale to jest steryd chyba juz w skrajnych wypadkach) Ja narazie stosuje tylko tabletki i domowe sposoby, efektow narazie nie ma bo to dopiero drugi dzien.

na wiosne tez brałam witaminy, potem przerwa i od 2 miesiecy biore

Gość Mamuśka Marcinka
Może udaj się do endokrynologa. Ja ciągle traciłam dziennie mnóstwo włosów, później przerwa i teraz znowu. Wina: okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, którą teraz leczę.

Gość Kilcia
A czy hiperprolaktynemia może być powodem wypadających włosów,czy raczej wysokie żelazo?

Gość sdbgxfd
up

Gość biedna studentkkka
up

Ja biore witaminy już od ponad pół roku, różne( od bellisy począwszy, poprzez vitapil, Ha-Pantoten, silice) nic nie pomaga :( zużyłam również po butelce szamponu dermena i radical :( i NIC! Teraz zaopatrzyłam się w biotebal w dawce 5mg, jeżeli to mi nie pomoże to już chyba nic :(

Gość bfcdfd
wcinajcie pestki dyni to przestana wam wypadac

Zapomniałam jeszcze dodać, że używałam placentę w ampułkach i stosuję maskę na włosy z placentą, poza tym że włosy są po niej gładkie i fajnie sie układają dalej wypadają jak wypadały :( . Jeżeli po biotebalu zauważę jakąś, choćby najmniejszą różnicę na pewno dam znać dziewczyny!

Gość POLECAM WSZYSTKIM
Dziewczyny ! Chcecie dostać DARMOWE próbki kosmetyków z NAJWYŻSZEJ półki? Prosta sprawa ! Wystarczy, że zalogujecie się tutaj: http://shinybox.pl/?ref=b778a51 :) Polecam gorąco:)

Gość Majha
Polecam firme Nutri-Ox, ja uzywam Nutri-Ox szampon Step 1 i Nutri-Ox Treatment spray Step 3.