Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kto winien

Nic nie rozumiem,kto winien

Polecane posty

Gość no kto winien
Dwzwonil i pytal jak dziecko sie czuje.Pytam co z tym urlopem.On na to ,,no nie wiem,nic nie wiem'' Ja,ze dzis chce wiedziec i odlozylam sluchawke.Co to ma byc,przeciez musze sie szykowac.Pokoj mamy zarezerwowany za tydzien. Podobno zla pogoda w PL.Moze za tydzien sie poprawi ???

Gość zabijmnieproszę
No wygląda to tak jak u mnie. Widać , że on sam nie wie czego chce. Musisz się dowiedzieć o co chodzi. Czy o kobietę, alkohol czy może przeżywa jakiś kryzys .

Gość zabijmnieproszę
Ja już nic nie jem w 5 dni spadłam 4 kg. Jadę na tabletkach uspokajających. Wiem , że to głupie , ale ja nie wiem jak mam sobie z tym dać radę.

Gość zabijmnieproszę
Aha , jeżeli chodzi o ten kubeczek co Twoje dziecko tak marudziło. Mogłaś mu powiedzieć, że wychowujesz z nim dziecko a nie sama więc jak mu się coś nie podoba, to niech szuka winy też u siebie, bo nie ty tylko jesteś rodzicem!!

Gość no kto winien
Nie bede bawic sie w detektywa.Zobacze jak sie zachowa.Jakby cos bylo alkohol czy kobieta -to i tak nic mi nie powie. Dziecko 2,5letnie ma prawo marudzic w srodku nocy,a tym bardziej jak jest chore ! Ja mysle,ze on ma najpredzej problem sam ze swoja glowa..

Gość no kto winien
Nie warto zdrowia sobie niszczyc.Lepiej tu ponarzekac niz truc sie tabletkami .