Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mięęęęęęędzyyy

MIĘDZY MŁOTEM A KOWADŁEM..... EXX I EX

Polecane posty

Gość mięęęęęęędzyyy

Sama się w to uwikłałam. A - to mój pierwszy chłopak i nie wyszło nam, K - to mój kolejny były chłopak, znaliśmy się krótko też nam nie wyszło bo w grę wchodziła jego była dziewczyna, on nie wie co ma robić mówi o uczuciu do niej i do mnie i że mam poczekać... ja tego czekania miałam dość, on nie odzywał się do mnie 2 tyg więc myślałam, że wrócił do niej.....pewnego dnia spotkałam A (mój pierwszy były) między nami na nowo coś się zaczęło dziać, mamy od tygodnia kontakt ze sobą. A tu nagle 3 dni temu napisał do mnie K, że prosi mnie o czas, bo nadal nie wie co ma zrobić.... już byłam gotowa wrócić do swojego 1 byłego chłopaka a tu nagle mętlik....nie wiem co mam robić, nie spodziewałam się, że K do mnie napisze......

Gość mięęęęęęędzyyy
Wiem, że z A i tak nie mam przyszłości, że jakbyśmy wrócili do siebie to po paru miesiącach znów koniec..... z K też są niejasności, bo twierdzi, że czuje coś do niej i do mnie. w dodatku nie odzywał się tyle czasu... Gdy oleje A, to jaką mam pewność, że K wybierze mnie a nie swoją byłą? nie mam już sił na to wszystko, łeb mi pęka.

Gość a ja ja rozumiem ... tak jakby
olej ich obu i zajmij sie soba dziewczyno :)

Gość wylicz prawdopodobieństwo
matematycznie! Zadanie na poziomie matury tegorocznej :-)

Gość mięęęęęęędzyyy
powiem Wam szczerze, ze wolałabym K ale z drugiej strony jaką mam pewność, że będzie ze mną ? z A znamy się 2 lata i nadal czujemy mięte ale ja znam go na wylot, już 2 razy obiecywał, że się zmieni... zdaje sobie z tego sprawę, że to wszystko bez sensu.... nie wiem co mam robić.

Gość mięęęęęęędzyyy
gdy nie podejmę jakieś decyzji, to będę miała do siebie pretensje...

Gość gherger
a to tylko 2 facetów jest na świecie? nie wiedziałam

Gość mięęęęęęędzyyy
to nie jest żadna faza przejściowa....k jest bliższy mojemu sercu ale....no właśnie? ile mam czekać na jego zastanowienie się? z A bym zaryzykowała choć i tak wiem jak to się skończy.

Skoro wiesz jak się zakończy kolejny etap znajomości z A, to po co się znowu w to pakować? Masochistką chyba nie jesteś.Na magiczną przemianę faceta również bym nie liczyła.Musiałoby mu cholernie zależeć na tobie i związku, by nad sobą popracować. Z drugiej strony z K nie wiesz ile będziesz.A kto to ma wiedzieć? Przy każdym związku jest ta niepewność.Nikt,nawet zaobrączkowany, nie ma pewności,że związek będzie trwały i na lata.

Gość mięęęęęęędzyyy
chciałabym być z K tylko nie wiem czy mam coś robić w tym kierunku, czy on w końcu podejmie jakąś decyzje czy tak będzie się zastanawiał 2 lata.