Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwwaa

wstajecie wcześniej rano by poćwiczyć?

Polecane posty

Gość leniwwaa

jak się motywujecie by wstać o takiej 6 rano, zamiast o 7? mi brakuje sił, a po pracy to już w ogóle ;(

Gość wstaje o 5:30 rano
i robię gimnastykę 10-15 min :) polecam :)

Gość Caramelo
Jeśli jesteś leniwa to nikt cię ani nie zmusi ani nie namówi do ćwiczeń. Najlepszą motywacją powinno być odbicie w lustrze. Pozdrawiam.

Gość polecammm
polecam kupno karnetu na siłownię / fitness - nic nie motywuje tak jak wydane pieniądzze ;)

Absolutnie nie! Wolę ćwiczyć w ciągu dnia albo wieczorem. Nie wyobrażam sobie wstawania o godzinę wcześniej, bo przecież odpowiednia ilość snu jest bardzo ważna dla sylwetki i kondycji.

Gość racjaa
koleżanka wcześniej ma rację, kupiłam trzy miesiące temu za namową przyjaciółki karnet na basen i fitness w warszawskim globalu i od tego czasu mam motywację by ćwiczyć :) domowe zajęcia typu brzuszki, bieganie, rower się dla mnie nie sprawdzają nic a nic

Gość szczuplaale
ja kiedys wstawalam o 4 rano,zeby isc pobiegac przed praca :D dla mnie bylo to super,mialam energii na caly dzien

Czasem jadę przed pracą na Wake Up, czyli coś jakby All Terrain w indoor cycling. Fajne, pobudzające, dające powera na cały dzień. Muszę wstać godzinę wcześniej ale warto :D

Gość lepiej kup
karnet na siłownię - bedziesz miec mobilizacje bo w koncu wydalas forse ;) a po za tym mi by sie nie chciało wstawac wczesniej i cwiczyc nie z tego powodu, ze jestem spiochem czy cos tylko zwyczajnie nie lubie cwiczeń "w miejscu" - lubię ruch ale w terenie ;)

Gość w zadnym wypadku
i nawet nigdy mi to do glowy nie przyszlo. Wstaje o 5:30, przed 6 wychodze do pracy. Kiedy niby mialabym wstawac zeby cwiczyc? Czynnosci rano minimaluzuje. Wszystko co robie robie w dogodniejszym dla siebie terminie. Cwicze codziennie ale nie rano :D

Gość w zadnym wypadku
chociaz w zasadzie to mozna by bylo zaliczyc moj dojazd do pracy jako cwiczenie ;) 40 minut rowerku. Niby nic no ale jak dojezdzam to po chwili niezle mnie juz ssie z glodu ;)

Gość aha i achhhhhh
nie motywuję się, od dzisiaj mam to gdzies, życie ludzkie nic nie warte

Gość w zadnym wypadku
ale jakos trzeba dzwigac ten krzyz...

Czasem jest sie trudno zmotywować, ale wyobrażam sobie jak chcę wyglądać i jakoś wstaję. I nigdy nie żałuję, poranne ćwiczenia dają powera na cały dzień.

Gość pokina to
ja biegam o 7 rano, super sprawa

mój chlopak wstaje rano i ćwiczy. Mówi że dla mnie ale ja nigdy nie oczekiwałam tego od niego, podoba mi się taki jaki jest.

Gość jest taki jaki jest
wlasnie dlatego, ze robi to co robi :P

raz się zmotywowałam żeby pobiegać o 6:00 rano.. i mi się biegać totalnie nie chciało zrobiłam to na głodnego i po prostu wszystko sprawiało mi trudności no i trzeba brac prysznic po powrocie więc raz dwa trzy i czas mija.. --------------------------------------------------------------------------

Gość kak
Mnie dzieci dopingują - wstaję co rano i wykonuję ćwiczenia w domu na ładne pośladki. Ćwiczenia na mocną pupę jak mi się nie chce - ostateczności wykonuję co drugi dzień. Ale codziennie staram się zwiększać jednak liczbę powtórzeń serii o pięć. Jeśli chcecie poznać skuteczne ćwiczenia na pośladki, to zajrzyjcie na http://hgh.edu.pl/2010/10/01/nowa-pupa-w-miesiac-porady-dla-pan/ Ja z nich korzystam już dwa miesiące i wyraźnie moja pupa poprawiła swój wygląd. Wam też tego życzę!