Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosówka

Powiedz co Ci leży na sercu

Polecane posty

Gość Kokosówka
czekam na dalsze posty:P

Gość pocałujtawdupewójta
gówno cię to obchodzi.

Gość IMEDART
A mnie leży na sercu całokształt mojego zyciorysu w chwili obecnej..... Do A.: kocham Cię bardzo, nie zdradziłam Cie nigdy w czasie pobytu za granicą. Na prawdę. Do rodzicow: Żałuję,że wyjechałam na długo...ale pracujac w Polsce nie miałam szans na godziwe zycie i przeżycie do 1szego.

Gość podnoszęę
up

Gość pooddnoosze
podnosze

Gość czemu nic nie piszecie???
:(

Gość forever :(
Ja kocham mojego kolegę, gdy go widzę przypadkiem to serce mi mocniej bije :( ostatnio moje myśli tylko o nim :(

Leży mi na sercu to po za dziecmi i facetem nie mam z kim pogadać. Czuję się strasznie osamotniona w obcym mieście :/

Gość yyyyyyyyyyyy
up up

Gość jaja jak berety :D
wiecie co...jestem wkurwiona...wkurwiona za to jaka sie stalam...zrzedzaca upierdliwa baba....i o to ze wczoraj poklocilam sie z moim menem i olewa mnie caly czas powiedizal mi ze nie wie czy chce ze mna byc...no jane z takim moim zachowaniem kazdy by uciekl...zdaje sobie sama ze czasami jestem fajna,miedzy ludzmi...a w domu to ze mnie masakra o wszystko sie czepiam...rozwalilam moj zwiazek i teraz siedze caly dzien na kompe i prawie dostaje szalu

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
up podnosze

Gość NiegrzecznąByć
A mi lezy na serduchu wszechobecna obludnosc ludzka ktora objawia sie takze w mym domu. Ktos ci wjezdza na chate na wakacje i doswiadczasz takich przykrosci ze sie w glowie nie miesci. Wkurza mnie tez to ze nie umiem wymazac z serca swego bylego choc gnoj nie zasluguje na to by w nim byc ani zeby byc ojcem mojego syna. I pomyslec ze caly ten syf to moje zycie. . . Tylko wyc z rozpaczy do ksiezyca!

Gość czekamy
na dalsze posty

Gość podnoszeeeee
:P

Gość wieczny brak pieniedzy
mnie wkurza i to że moje życie jest ogólnie do doopy.I to że nie moge się wyspać bo co dzień moje dzieci robią mi pobudke o 6 rano.Świątek piątek i niedziela.

Gość BitchyWoman
a mnie bardziej wkuurwia niz lezy na sercu - to ze moj facet jest taki bez uczuciowy to co ja mowie go nie obchodzi ale jak on cos mowi to ja musze sluchac :/ to ze chce ciagle sexu a on nie bo ciagle jest zmeczony przychodzac pozno z pracy :( to ze chce jechac na wakacje dzis bede znim gadac czy tez chce to moze we wrzesniu by gdzies pojechal rozerwal sie, wkuuria mnie tez to ze on wogole nie chce nigdzie wyjsc na impreze czy cos a ja bym sobie troche popila juz nic nie pilam od 7 miesiecy :( a taki jack daniels z coca-cola by byl pycha mniaam :) - wkuurwia mnie to ze moja siostra bedzie mijala nie slubne dziecko bo ja jestem bardziej religijna wolalabym raczej zeby sie ochajtali najpierw a ja dzieciaka ale trudno juz czasu nie cofna - wkuurwia mnie tez ze moja mama bedzie mijala operacje po ktorej jest ryzyko ze bedzie sparalizowana i co ja bym kuurwa wtedy zrobila - wkuurwiaja mnie tez ludzie ktorzy klamia non stop i ludzie ktorzy zdradzaja takich to do wiezienia jak mozna przysiegac ze az do smierci a pozniej taka srake komus podstawiac :( -szkola tez mnie wnerwia matura w 2012 jak nie zdam to niewiem porazka bedzie :O no i to chyba tyle :D

Wkuuurwia mnie tyle rzeczy,że szkoda pisać;/ Na prawde tyle tego... Ale w dupie to mam bo ponoć żyje we swoim fikcyjnym świecie i coraz bardziej zaczynam w to wierzyć...... Chce widzieć i zauważać to co chce,przebywać i słuchać kogo chce.... i generalnie w dupie mam zdanie innych............ cdn.

Gość o lol
:(

Gość cvcvcxvxvvcx
buhahahaha

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee
podniszeeeeeeeeeeeeeee

mi leży na sercu to że nie mam chłopaka i jest mi czasem smutno. chciałabym pogadać, iść na spacer

Gość Vincenza sponiewierana
mi lezy na sercu, że jestem ograniczoną matką dzieciom, nic nie umiem i nic mnie nie interesuje oprócz trollowania

Gość okokokokokokokokokokokokokokok
up up

Gość czemu????
nie piszecie:(

Gość heeejooo
jest tu ktoś???

Gość heeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj
kafeterianie

Gość jołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
helołłłłłłłłłłłłl