Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

wredoto z kafe!

Polecane posty

czemu ludzie zawsze znajda okazje zeby byc dla kogos wrednym suka (ew.suczem) - nawet jak pisze o kontuzji miesnia, kurwa moglabym pisac o pasztecie z indyka i tak by sie rozwinal temat o "yntelygentne" dojebki. luz ludzie, wrzodow wam brak??

Gość gdfergrfgvre
nudna jestes, gimgownom nie przegadasz

Gość żono-swojego-męża
a ile masz lat że przejmujesz sie co ktos na forum pisze jej dzieciakom sie nudzi to pisza pierdoly net daje anonimowosc ...

Gość duzo jest stalych tematele
do ktorych mozna dolaczyc i pogadac z fajnymi osobami, na tymczasowych topikach zawsze byl i bedzie chlew. wybierz cos i idz sie przywitaj ;)

z drugiej strony, czasem trzeba się wyżalić. jak ktoś chce porozmawiać na erudycyjne tematy to są fora naukowe...

Życzę powrotu do zdrowia,bo jak ono wróci,to na pewno Jesteś na tyle silna,by nie przejmować się zazdrośnikami bądź wiecznie niezadowolonymi z życia marudami...wspólczuję tylko takim z uśmiechem na twarzy :) Pozdrawiam :)

Gość szto ty gabarisz
idz sie dzieckiem zajmij ZDZ a nie przesiadujesz na forume calymi dniami.

Gość jkl7890
14:05 [zgłoś do usunięcia] ysewo ZDESPEROWANA ZONA DOMOWA PRAWDE CI POWIE .MA W TEMACIE DOSWIADCZENIE JAKO K**WA W UKhttp://www.google.de/#sclient =psy&hl=de&source=hp&q=zdesperowana+domowa+zona&aq=0L&aq i=g-L1&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=7422e5f0632b 5bb3&biw=960&bih=455 14:11 [zgłoś do usunięcia] ysewo Zdesperowana zona domowa jest wiesniara i do tego ma brzytki ryj [Dyskusja ogólna]CZy to prawda ze Zdesperowana domowa żona zaczynała w UK jako kurtyzana ? Podobno tak pisała na forum dla emigrantow ? [Dyskusja ogólna]prawda wyszła na jaw!!!!!!!!!!!!!!!! Polacy mają małe kutasy i dlatego mają taki kompleks na punkcie murzynów -bo im zazdroszczą i tyle na temat zdesperowana prawde ci powie a ja wiem z wlasnego doswiadczenia mrrrrrrrrrrrr jacy oni dobrzy w lozu i te czarne kutasy mmmmmmm

oj kochanie uważaj bo złość piękności szkodzi... nie stresuj się tak :P chyba zalazłam dziś za skórę Zdesperowanej , że aż taki topik założyła, bo jak sądzę określenie "wredoto z kafe" miało być do mnie i mi podobnych :P:P no coż trzeba się z tym liczyc jak się wchodzi na kafe że na miłość bliźniego nie ma co tu liczyć :) a tym bardziej jak zakłada sie durne topiki i po raz 1232112 pisze że ma się WŁASNY dom, siedzi w UK, pokazuje zdjęcia swojej kuchni itp tacy ludzie drażnią kochanieńka do dziś Cię lubiłam - teraz mnie irytujesz Ty i Twoja głupota i nie mówię tu o Tobie z reala - bo pewnie jesteś fajną babką, poza tym nie znam Cie więc nie mogę Cie oceniać, mówię (piszę) o Zdesperowanej Żonie Domowej - czyli wirtualnej forumowiczce jak szukasz kącika wzajemnej adoracji to nie na tym forum 🖐️

W jakim mieście żyjesz Zdesperowana w UK? Jesteś tam na stałe rozumiem,skoro wszyscy Cię znają z tego,że dobrze Ci się tam żyje ?? :D Koleżanka wyżej ma rację....ludzie nie lubią jak komuśsię dobrze powodzi, dobrze wygląda,jest szczęśliwy i zadowolony z życia...jaki wniosek? Ponarzekaj trochę,a polubią Cie na kafeterii :D

elisa --> zauwaz, ze napisalam zaraz po tym jak napisalas mi ze do uk wyjezdzaja tylko nieudaczncy co plodza dzieci dla benefitow i pracuja na zmywaku i myja kible... na kafe reprezentuje siebie, ty rowniez reprezentujesz siebie - wklejasz nawet swoje zdjecie wiec glupie masz te tlumaczenia, ze jestes wredna bo to tylko forum. a moglabys byc dla odmiany sympatyczna bo to tylko forum? nie.. bo tu mozesz wylewac frustracje bez ryzyka, ze ci ktos za to morde obije, wiec ci to odpowiada. tak, ten topik mial byc takze do ciebie.

Kobieca_Świadomość --> no calkiem dobrze, od 7 lat w uk, wczesniej w berlinie, ale tam mi sie nie podobalo i zmienilam miejsce zamieszkania. ale widzisz, nie moge ci tego opisac, bo zaraz bedzie ze jestem taka a sraka, polaczkowata wredota, az mnie dziw bierze, ze udaje mi sie spotkac na tym forum ale takze i w zyciu wyjatki bo bym sie chyba zalamala..

Gość jkl7890
ty juz jestes zalamana i psychicznie chora zlotenko,nie trzeba bylo dupy dawac czarnuchom tylko pracowac to bys zycie ustatkowala

Gość jkl7890
rodaczka korwa to najwieksty smiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!