Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

wredoto z kafe!

Polecane posty

Gość wyluzuj zdż
czym ty się przejmujesz? opinią obcych ludzi? a nawet nie ludzi tylko wytworów ich holokabin. lepiej przyjąć pozycję obserwatora i nie utożsamiać się ze swoją wirtualną postacią. odetnij siebie prawdziwą od literek, które tu wklepujesz. nie jesteś krytykowana ty, ale głupoty, które wypisujesz. a kto nie wypisuje? po to jest kafe.;)

Gość tak ty menelko
przestan pic bo staro wygladasz, prawde mowiac masz twarz alkoholiczki z rodziny patologicznej. widze, ze nawet usunelas swoje foty, dobry wybor

Gość i zajmij się lepiej swoim męze
m bo ci go jakas zabierze jeszcze a nie cale dnie gnijesz na forum wielka pani

znaczy się że jestem normalna :) bo pracuję o tej porze :) tylko mam nienormalnego faceta bo jedzie do pracy na 22:00 :) muszę sobie normalnego poszukać i zmienić :P nie napisałam że jestem wredna bo to tylko forum, trochę źle mnie zrozumiałaś, w życiu realnym też potrafię być wredna, chodzi mi o to że nawet jak mnie ktoś na forum drażni - to drażni mnie kafeteryjna postać a nie ralna osoba bo przecież nie znam Ciebie jako człowieka tylko nako nick na forum. Co do tych kibli i płodzenia dzieci dla benefitów - chodziło mi o to że po kiego diabła podkreślasz to że mieszkasz w UK. Piszemy o tym że powinnaś iść do lekarza, bo na forum diagnozy na bolący bok nie znajdziesz, a Ty w pierwszym zdaniu odpowiedzi na to piszesz "mieszkam w UK" . A co ma piernik do wiatraka? Chcesz pochwalić czy wyżalić? I oczywiście musisz podkreślić że masz SWÓJ własny dom! Wiesz, sporo ludzi na świecie ma SWÓJ WŁASNY DOM. Sympatyczna też potrafię być. Nawet na kafe...;) I częściej jestem sympatyczna niż wredna. Tobie akurat trafiło się poznać mnie z tej gorszej strony.