Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietyitp

Diety- klamstwa i tyle

Polecane posty

Gość Dietyitp

Jedyna skuteczna dieta to taka na ktorej sie tyle co kot narzygal! taka jest prawda:( Schudlam na takiej diecie 18 kilo przez 2 miesiace. Wczesniej prbowalam madrych diet chudlam maksymalnie 2 kilo Ale po czasie .... Potem skuszona cudownymi opniami o zdrowym zywieniu przez rok jadalam bardzo zdrowo mianowicie: zero slodyczy, napojow gazowanych sokow, bialego chleba, ziemniakow, makaron i ryz tylko ciemne! Malo smazonego duzo piersi z kurczaka ryb, warzyw. Ruch minimum 3 razy w tygodniu( stepper, brzuszki) Codzienne chodzenie do pracy piechota okolo 20 minutw jedna strone i co?? Schudlam kilo przez rok!? Wiec wzielam sie od nowaod wczoraj do mojej glupie diety czyli 500kcl i mam nadzieje ze waga sie znow ruszy!

Gość Dietyitp
up

Gość Jakaglupiajeste
Ehh na takie jak Ty szkoda nawet slow!

Gość Dietyitp
dlaczego? Ja bardzo bym chaiala zeby diety "normalne" dzialay ake tak nie jest|!!! Wiec przestancie nawracac na zdrowa zywnosc bno ona moze pomoc utrzymac wage ale raczej nie uda Wam sie schudnac na niej no chyba ze przed dieta wpierdalaliscie 3 razy dziennie mc donalda i zajadaliscie tona czekolady;/

Gość Jakaglupiajeste
Tobie nie pomoglo nie oznacza ze nikomu nie pomoze.....

jak ktos jest mega tlusty to jego problem a teraz puknij sie w glowe i spieprzaj ,won 🖐️

Gość adinnaaaa
u mnie wystarczylo nie jedzenie od 16stej, dluzsze spacery i w rok schudlam 15 kg

Gość Dietyitp
wrecz odwrotnie jak ktos jest mega tlusty to pownien chudnac wiecej! Ja wazylam duzo teraz waze ok ale jeszcze z 12 kilo by sie przydalo.

Widocznie to twoja normalna waga koleżanko, walcząc z naturą będziesz jedynie uprzykrzać sobie życie.

Gość Dietyitp
nie chyba nie zdarzalo sie ze wazylam mniej i chce wrocic do tej wagi nie jestem chuda jestem teraz dosc normalna ale ciagle przy kosci mam 175 75 kilo :((

Gość ale po co zakładasz
taki wątek? Chcesz, to się odchudzaj, nawet poprzez stukanie się w głowę piłką lekarską. Co nas to obchodzi?

Gość koszałek
Pewnie się odchudzała w oparciu o ten śmieszny dział Diety na kafeterii :) 20min do pracy na piechotę - sukces jak diabli.

Gość Dietyitp
Napisalam ze 20 min do pracy w jedna strone piechota i w druga to 40 minut plus minimum trzy razyw tygodniu inny wysilek! A poza tym to sa wasze rady czyz nie ? nie raz widze jak ktoz zaklada watek dieta np kopenhaska a kazy huzia na jozia ze nie zdrowa itd.. ze lepiej sie poruszac chocby spacery itp.. plus wszysto to co wymienilam wyzej|1 Stosowalam rok i nie ma zandych rezultatow! Malo zrec baardzo malo to jedyna skuteczna dieta! I jak sie umie dobrze zakonczyc to nie ma jojo ani nic z tych rzcezy Watek zalozony po to zeby oszczedzic innym czasu na zdrowe odzywanie mozna sie przezucic jak sie juz chudlo zeby nie rpzytyc ale to nie jest sposob na schudniecie