Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia021

moj chopal napisal do swojej bylej ze za nia teskni !!!

Polecane posty

Gość gosia021

Hej wszystkim to jest moja historia pisze bo nie wiem co mam zrobic mieszkam w usa mam chlopaka amerykanina jestem z nim od roku czasu bardzo ale to bardzo go kocham ! Ale przejde do rzeczy wczoraj obudzilam sie o 2 w nocy tzn on mnie obudzil stal nademna bo mial tel po mojej stronie I zobczylam ze cos chowa za soba pytalam sie co ale niechcial mi powiedziec ale okazalo sie ze jest to ladowarka do laptopa bo mu laptop padl I poszlam zobaczyc co takiego robi przewaznie siedzi na lozku nawet jak ja spie I sobie czyta a tym razem byl w drugim pokoju I zapytalam sie co robi po minucie powiedzial mi ze pisze ze zwoja byla ze sie martwi o nia I chce jej pomoc bo ona kupuje dom nie chcial mi pokazac o czym pisali alee na drugi dzien musialam to zrobic weszlam na jego fb i przeczytalam cala rozmowe I min. On napisal ,,tesknie za toba kocham swoja dziewczyne ale nawet nie wiesz jak ja tesknie za toba ,, to poprostu zlamalo mi serce rozmawialam znim a on powiedzial ze to nic nie znaczy ze tylko teskni bo sie rozstali w zgodzie bez zadznych nie porozumien ze nie teskni za nia w sesie sexualnym bo jak sie rozstali to nie przez ostatni rok zwiazku mieli 5 razy sex I tyle I ze on chce mnie I chce miec ze mna rodzine ale nie wiem co mam robic mam 26 lat przednim bylam w 6l zwiazku Pomozcie co myslicie !!!

Gość lalkamalowanalala
obadaj sytuacje na wypadek badz czula moze rzeczewiscie to nic takiego a moze ja poznasz?

Gość goska021
Dziekuje slicznie za odpowidz jestem zalamana bo nie wiem co mam robic ! Bardzo go kocham ale nie wiem co mam robic on czesto o niej mowi !

Gość koci pazurekkk
zachowac godnosc i sie wyprowadzic, tak czy siak bedzie jak ma byc..

Gość jajko niespodzianka
No ciężka sprawa, może dojść do ich romansu, musisz być czujna, pogadaj z nim o tym, powiedz ,że ci to nie odpowiada i zastanawiasz sie nawet nad końcem związku, że tracisz zaufanie do niego.

Gość goska021
Wlasnie pisze do mnie ze ta sytuacja pokazala mu jak bardzo mu na mnie zalezy I ze nie moze mnie stracic wlasnie dostalam sms I jeszcze ze ona sie nie rowna mnie I dziekuje wam za pomoc I opinie

Gość goska021
Roznica kultury nie wiem moze A oni byli 2 lata raze albo 3 ale ponoc ostatni rok to prawie sie nie widywali bo ona mieszkala daleko on niego I ze nawet nie uprawiali sexu raze nie wiem ale ona lubi imprezowac a ja jestem bardziej spokojan moze. Teskni za jej osobowoscia nie wiem nie wiem jestem zalamana bardzo jestem w nim zakochana

Gość dziewczyna kapitana
jesteś wolną kobietą wybór należy do ciebie ale on cię zdradził w pewien sposób emocjonalnie,jak możesz z tym żyć to zostań ale pamiętaj ,że całe życie będziesz miała takie jazdy z nim:O więc może pora odejść a jak tak bardzo kocha to zawalczy o ciebie:)

Gość pomaranczowsza
nie martw sie :) to, ze ktos zakancza zwiazek nie musi oznaczac, ze przestaje tamta osobe lubic, czy nawet za nia tesknic. doskonale rozumiem, ze to takie rzeczy, jak to, co zobaczylas, strasznie rania serce, ale czasem trzeba dac pierwszenstwo rozsadkowi. moge ci napisac, ze ja np. mimo, ze moj obecny maz jest miloscia mojego zycia i kocham go niewyobrazalnie, czesto wspominam i tesknie taka zwykla ludzka tesknota, nic romantycznego, za takim czy innym kolega z przeszlosci, czy nawet ex-em. sytuacja, ktora miala miejsce u ciebie moze wlasnie miala otworzyc jemu, albo wam obojgu oczy na cos, co pozwoli wam wzrastac w zwiazku :) powodzenia i nie martw sie, podejsz do sprawy jako do proby ... zaufania, przywiazania, milosci :)

Gość pomaranczowsza
co ty wygadujesz, ze on ja zdradzil. fakt, ze nie powinien sie z tym ukrywac, skoro to nic waznego, ale nie jest to zdrada, bez przesady. musza natomiast uczciwie i doglebnie dojsc do jakiegos porozumienia na tym punkcie, bo sutuacja jest emocjonalnie trudna, szczegolnie dla goski, a on musi sie szczerze zastanowic, co go sklania do tej tesknoty.

nie ma to jak genialne porady na forum "kopnij go w dupę" "wyprowadz sie" itp. to naprawde nic nie znaczy, wiem ze Tobie jest przykro po przeczytaniu tego, ale on ma prawo za nią tęsknić. Jak tęskni się za bliską osobą, za koleżanką, siostrą , babcią itp. Tak to jest jak ktos był w Twoim życiu i nagle zniknął Ja miałam to samo, jak rozstałam się kiedyś z facetem po 7 latach bycia razem. @ lata razem mieszkaliśmy. Rozstaliśmy się z zgodzie. I tez za nim tęskniłam mimo że juz go nie kochałam a byłam zakochana w innym i z innym planowałam przyszłość. Poprostu tęskniłam tak jak tęskni się za przyjacielem. Brakowało mi rzeczy które robiliśmy razem, jego powiedzonek, zaj.. zapiekanki którą robił itd... Jak się wyprowadzał to wyłam jak bóbr mimo że chciałam żeby się wyprowadził bo nie chciałam dłużej z nim być. A jak w praniu znalazłam jego koszulkę którą zapomniał zabrać i poczułam resztki jego perfum to przepłakałam w łazience pół nocy. Ale kochałam kogoś innego i z kimś innym byłam. Jak ktoś nagle znika z naszego życia to za nim tęsknimy, nawet jak nasze uczucia co do tej osoby się zmieniły. Więc lepiej chyba się rozstać w kłotni, tak myśle...

Gość dziewczyna kapitana
no widzisz a ja sobie nie wyobrażam gdyby mój facet napisał do innej kobiety - tęsknię za tobą:O dla mnie to zdrada,nie musi być podłoże seksualne,podłoże duchowe też jest czułe:)

Gość pomaranczowsza
bo jestes zaborcza i malo doswiadczona zyciowo, jak sie zdaje ;)

Gość goska021
Pomaranczowasza. To czyli powinnam dac mu szanse I sprobowac ja sie tylko boje ze pewnego dnia sie obudze I mi powie ze za nia teskni aj duzo trace na czekaniu jestem w stanach sama od 7 lat rodzicow nie widzialam 7 lat I poprostu boje sie stracic wiecej czasu jestem klebkiem nerwow dzisiaj nie moge nic jesc od dwoch dni

Gość pomaranczowsza
wiadomo, nikt by nie chcial, zeby jego milosc lubila, kochala, czy tesknila za jakas inna osoba plci przeciwnej, ale to jest myslenie egoistyczne i nie majace oparcia w rozsadku, nie mowiac o realiach.

Gość dziewczyna kapitana
elisa- ty nie ściemniaj :O facet cię w dupe kopnął to rozpaczałaś jak można kogoś kochać a na widok koszulki innego dostawać ataku płaczu - to tęsknota za utraconą miłością a zapiekanki do końca życia nie zapomnisz - to jest normalne? Normalne jak się kogoś w sercu nosi a dopóki tam jest nie ma szans na szczęśliwy nowy związek i sama o tym dobrze wiesz:) tylko tutaj to możesz nawet powiedzieć ,że u ciebie to słońce kwadratowe świeci;)

Gość dziewczyna kapitana
jeśli to do mnie to może tylko powiem ,że córka kończy jutro 21lat:D

Gość pomaranczowsza
goska, trudno mi powiedziec co 'powinnas' zrobic. ty go znasz, wiesz jaka ma osobowosc, powinniscie bardzo doglebnie rozmawiac i rozgryzc ta sprawe, zeby nie bylo cienia watpliwosci. twoja reakcja jest ludzka i normalna. sama sobie nie wyobrazam, jakbym zobaczyla cos takiego w wydaniu mojego faceta. ale czasem trzeba spojzec z drugiej strony. ja ci radze, ale wiem ze to jest strasznie trudne, ba, sama mam okropne problemy z zazdroscia, ale zazdrosc to ludzka slabosc, ktora w niczym, absolutnie niczym, nie przynosi pozytku. a nas samych niszczy jak chyba zadne inne emocje. szczegolnie, jak jest to zazdrosc oparta na wyolbrzymionych wyobrazeniach, nie rzeczywistosci.

Gość pomaranczowsza
dziwczyno kapitana, wiek to nie wszystko ;) nie insynuowalam nic o wieku.

Twoj chlopak wyraznie napisal....ze kocha Ciebie!! ze nie chce Cie stracic....wiesz,mi sie wydaje,ze On Jej napisal ,ze teskni przez jakis tam sentyment...Ona potrzebowala pomocy w kupnie domu,zaczeli gadac i przypomnial sobie te lepsze chwile....skoro nie sa razem,to byly i gorsze chwile,ktore przekreslily wszystko...pojawilas sie Ty,pokochal Ciebie,wiec sie nie martw.Zawsze mozesz z Nim pogadac szczerze i by czuc sie pewniej popros o nie spotykanie sie z Nia.....wtedy bedzie musial wybrac....jesli uszanuje Twoja prosbe,to swiadczy,ze naprawde Ty sie tylko liczysz. Trzymam kciuki za Twoje szczescie :)

Gość pomaranczowsza
i owszem mozna, jak najbardziej mozna, tesknic, a nawet kochac (tyle, ze w zupelnie inny sposob) kogos z przeszlosci, kochajac obecnego partnera. to sa dwie rozne rzeczy. ale pod warunkiem, ze rozstanie z bylym facetem nie bylo spowodowane niczyja krzywda, niektorzy ludzie rozstaja sie w przyjazni :)

dziewczyna kapitana - ano można, jak nie byłas w takiej sytuacji to nie gadaj, poprostu był dla mnie najlepszym przyjacielem, przez tyle lat, nawet jak przestał byc moim facetem to przyjacielem nadal pozostal i teskniłam za nim... to chyba normalne. Jakby mi najlepsza przyjaciółka wyjechała w świat to tez bym płakała. I nie zamierzam Ci sie tłumaczyć kto kogo kopnął w dupę... bo nie o mnie ten topik. Tęsknota za kimś jest normalnym ludzkim uczuciem. Oczywiście jeżeli sie za kims teskni tak normalnie - jak za człowiekiem a nie za partnerem - nie jest niczym złym. Na pewną nie żadną zdradą i powodem do rozstania! Chociaz zdaję sobie sprawę z tego że jest to przykre przeczytać coś takiego. Powinnaś z nim pogadać. Spokojnie zapytać go o uczucia do tej dziewczyny i do Ciebie. Napisał jej przecież że Cie kocha.

Gość kotuuuuuuuś
wez go olej. nie ma dla ciebie szacunku. albo nie poprawi albo niech spada

Gość pomaranczowsza
ja np. mialam nadal tak przyjazne stosunki z jednym swoim ex-em, choc absolutnie nie chcialam z nim byc w zwiazku, bo nie pasowalismy do siebie stylem zycia i czulam sie wyzwolona jak w koncy zakonczylismy ten romantyczny zwiazek. ale nadal sie bardzo lubilismy i okazjonalnie spotykalismy na kawiarni, opowiadalismy sobie o swoich nowych milosciach, jak najlepsze kumpelki. a na pozegnanie potrafilismy sie najszczerzej uscisnac, niczym dwie kochajace sie ludzka miloscia osoby. ale za grosz nie bylo w tym nic romantycznego. od wielu lat nie mam z tym gosciem kontaktu (tak jakos sie urwalo) i czasem owszem, tesknie za nim :)

przeszlosc powinna pozostac przeszloscia, najgorzej jak sie swoje przeszle zycie probuje wmieszac w terazniejszosc. nie powinien jej pisac ze za nia teskni!!! nawet jak ma sentyment do niej nie powienien jej pisac! ja bym sie bala, ze w ten sposob probuje sie do niej bardziej zblizyc.. ludzie nie mowia takich rzeczy bezinteresownie.