Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia021

moj chopal napisal do swojej bylej ze za nia teskni !!!

Polecane posty

Gość pomaranczowsza
robert, utrzymywanie stosunkow z 'przyjaciolka' to nie jest kwestia kraju, tylko osobowosci. mialam faceta, ktory utrzymywal bardzo przyjazne stosunki z wieloma kolezankami, rowniez bylymi dziewczynami, nie wiem nawet jak bardzo 'przyjacielskie', ale bynajmniej sie z tym nie kryl. a obecny facet nie ma ani jednej przyjaciolki, mimo, ze obaj mieszkaja w tym samym kraju. wiec 'przyjaciolki' i/lub zdrady to raczej kwestia osoboosci. a taki kraj jak stany, skoro go nadmieniles, jest tak zroznicowany kulturowo i obyczajowo, ze wszystko tam znajdziesz, wiec nie ma nawet sensu mowic, ze w stanach to jest taka czy inna kultura, takie czy inne zwyczaje - inne od rodzimych np.

Jeśli do tej pory wszystko układało się między Gośką a Amerykaninem,to tylko szczera rozmowa pomoże...zawsze może zażyczyć sobie zaprzestania kontaktów z była i wtedy naprawdę zobaczy jaki On ma stosunek do swojej ex...

Zdesperowana... próbuję pomóc zrozumieć skąd takie zachowania się biorą... ja nie zjadłem wszystkich rozumÓw... szanuję Twoje zdanie i z nim zgadzam się również

Gość pomaranczowsza
i wcale nie jest powiedziane, ze gdyby gosia nie zauwazyla tego wyznania, jego kontakt z poprzedniczka rozwinalby sie. dobra, chyba jzu wszystkie mozliwosci zostaly roztrzasniete, gosia znikla, nie powiedziala nam, czy to byla jedyna rana, ktora poczula w zwiazku ze swym chlopakiem, czy ma on tez na koncie inne przewinienia. bo jak to jakis niewinny slodziak, to nawet przez wyobraznie mu pewnie nie przeszlo jak zostanie odebrana jego wiadomosc o tesknocie przez gosie czy tez tamta. miejmy nadzieje, ze sie dogadaja.

"i wcale nie jest powiedziane, ze gdyby gosia nie zauwazyla tego wyznania, jego kontakt z poprzedniczka rozwinalby sie." ale mozliwe i tego wlasnie autorka sie obawia. pozostanie mi rowniez zyczyc powodzenia..

Gość pomaranczowsza
fakt, gosia moze mu zabronic kontaktu. ale niestety nakladanie takich ograniczen na osobe, ktora czuje sie niewinna, (mowie tu ogolnie, nie bronie jego, bo nie wiemy o co mu chodzilo) nie jest najlepszym rozwiazaniem na nieporozumienia w zwiazku.

ja piszę tylko to co zauważyłem, czego doświadczyłem... równie dobrze możemy powiedzieć, że Polska nie różni się od Holandii... przecież my też ćpamy i ciąże usuwamy... lecz czy jednak?

możliwe ale może to dziwnie brzmi ja zauważyłem kim dla Bryta jest friend a kim girlfriend

ja mówię mu że mam żonę, że do niej tęsknię a on mi mówi że u nich taki związek przyjazny jest normą... ja dziwię się jemu, a on mnie :)

oczywiście masz rację, wiesz ja zostałem inaczej wychowany niż Ci moi brytyjscy koledzy dlatego twierdzę że takie zachowania nabyli... z domu, społeczności, np szkół... wiesz co tam się w szkołach dzieje?

bylam i w collegu i na studiach w uk wiec troche widzialam i teraz ci powiem tylko tyle ze oprocz ujowego jedzenia to nie wiem o co ci chodzi ze co ma sie niby dziac? mowisz moze o szkolach w biednych dzielnicach, wielokulturowych, o niskim poziomie?

to była zwykła szkoła, a im bogatsze dzieciaki tym gorsze były... pod szkołą brały narkotyki a na lekcje szły w pięknych mundurkach

mnie osobiście troszkę dobił ten ich klimat, ich zachowania i prostactwo, bo jak można 100m przed szkołą w mundurku pić piwo, przypalać i w żyłę dawać? nie rozumiem

no to slabo tam bylo gdzie mieszkales. naprawde. ja sie troche orientowalam w szkolach ostatnio bo syn idze i mam wybrane szkoly o dobrym poziomie, oni tam maja konrtole itd a jak sie dzieja takie rzeczy to poziom zaraz leci..

tak... u nas też powoli ta fala zalewa młodzież, ja będąc tam zobaczyłem inny świat, a było to w 2006 roku

Gość gosia021
Dziekuje wszystkim za porady zniknelam bo pracowalam I bardz przepraszam

Gość ja tez mam 20
masz coś więcej do zarzucenia temu twojemu?:)