Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia021

moj chopal napisal do swojej bylej ze za nia teskni !!!

Polecane posty

Gość pomaranczowsza
gosia :) jak sie trzymasz? mam udalo wam sie cos wspolnie uradzic?

Gość gosia021
Pisze z nim wlasnie I on mowi ze mnie kocha ja mu napisalam ze niechce sie obudzic kiedys I ze mi powie ze chce do bylej wrucic ale zobaczymy wczesniej mielismy troche problemow tez zawsze sie zlosci na mnie jak sie nie usmiecham on mysli wtedy ze cos jest zle a ja np mialam ciezki dzien itd. Nie wiem co zrobie wiem ze z jednej strony to nic takiego ale jak sobie pomysle ze zakazdym razem jak bede znim gdzies to on bedzie myslam o niej bo mi wczoraj powiedzial ze czasem o nie wspomina jak mi cos pokazuje a byl tam z nia wczesniej to nie wiem czy bede wstani8e to zniesc

Gość z polski niestety
a możesz napisać jak trafiłaś do USA? i jakim sposobem tam tak długo jesteś?;)

Gość pomaranczowsza
oj gosia, ale to widzisz jest juz problem w twojej psychice, ze on w ogole o niej wspomina. bo to ze pisze, to juz troche wiecej, ale ze wspomina, to juz sie sama na wlasne zyczenie zadreczasz :( tzn. nie mysl, ze cie nie rozumiem, bo sama jestem niepoprawna zazdrosnica, ale zycie pokazalo mi juz, ze takie zazdrosci sa bezpodstawne i nic nie poprawia, a moga wiele pogorszyc. no i nie ma co ukrywac, ze zazdrosc to efekt niskiego poczucia wlasnej wartosci. niestety prawda jest taka, ze jak chcemy partnera bez wspomnien, to pozostaje nam szukac prawiczka, a i taki pewnie by cos tam mial do wspominania ;)

Gość gosia021
Przyjechalam do chopaka potem poznalam amerykanina I tak tu zostalam zawsze myslalam ze ameryka to najlepsze co moze mnie spotkac a wcale ta nie jest strasznie duzo przezylam tutaj bylam w ciazy I poronilam z moim pierwszym cholopakiem tesknota wybryki pierwszego chlopaka I wogole ameryk nie jest dla miekkich ludzi to wiem napewno zakochalam sie w amerykancu wiem ale najwieksza przeszkoda jest to ze nieraz nie moge mu dokladnie powiedziec o co mi chodzi

Gość z polski niestety
masz tam tylko jego w sumie, bądź silna:)

Gość gosia021
Naprawde dzekuje wam wszystkim piszcie co myslicie czy powinnam dac mu jeszcze szanse wlasnie napisal czy chce zeby przyjecal mi pomuc w pracy ale sie boje ze bedzie tak tylko przez chwile a potem bedzie tak jak byloa a I jeszcze miala ostatnio do niego zal ze jak idzie do pracy no nawet smsa mki nie na pisze przez caly dzien ajak napisalam kiedys do niego to dopiero po 4 godzinach napisal ale ja wiem ze jak by chcial to9 by znalazl czas zapytac sie chociasz czy wszystko wporzatku czy dotarlam do pracy I wogule

Gość z polski niestety
trudno tak napisać, czy dać czy nie, ty chyba wiesz najlepiej, ale przecież dużo jest innych facetów;)

Gość pomaranczowsza
daj mu szanse. ja ci powiem, skad takie rozkminianie, jak ty prowadzisz (i ja tez ;) ) sie bierze: ze caly czas tylko myslimy a dlaczego on to, a dlaczego tamto, jak zrobi cos, to co to znaczy, a jak nie zrobi to co, a czemu nie napisze, a jak napisze, to czemu nie cos innego ...itp. itd. - bo nie mamy dobrze rowinietego wlasnego zycia, nie jestesmy produktywne, a mamy wysoka aktywnosc mozgu i nie przeradza sie ona w nic innego jak tylko rozdzielanie wlosa na czworo na temat faceta ;) moze zle cie oceniam, ale tak sobie pomyslalam, ze pewnie nie masz z wyciu za bardzo nic oprocz niego (ja tak w sumie mam), bo tak czesto bywa jak wyprowadzamy sie ze swojego otoczenia, w w nowym jest tylko facet i nie zbuduje sie wlasnego swiata towarzyskiego tak szybko i latwo, wiec caly czas sie tylko skupiamy na facecie, co robi, czego nie robu, co moglby, czego nie powinien, a co mysli, a czy mysli o czym, co bysmy nie chcialy zeby myslal ... znam to z wlasnego podworka i wiem, ze prowadzi to tylko do zadreczenia, depresji i zguby ;)

Gość pomaranczowsza
bo nigdy, ale to przenigdy, nie bedziemy mogly kontrolowac czyichs mysli, wiec pozostaje tylko jedno: przyswoic sobie fakt, ze facet kocha jak najlepiej potrafi, a jak cos robi zle, to mu powiedziec, ale nie w awanturze, tylko normalnie, bo moze on wcale sobie nie zdaje sprawy, ze to "cos" nas wkurza. a on wtedy albo przestaje to cos robic, albo tlumaczy nam, ze nie potrzebnie sie zadreczamy, bo to "cos" nie wplywa negatywnie na jego uczucia do nas.

Gość gosia021
Masz racje duzo ale duzo mysle ale I tak mi sie wydaje ze cos jest nie tak jezeli przez caly tydzien facet nie napisze smsa tak mi sie wydaje ani sie zie zainteresuje mna czy wogule dotarlam a z zyciem towazyskim to masz racje zabrdzo to nie mam po jak znim zaczelam to potracilam duzo bo byli znajomymi mojego ex tez wiec nie chcialam zeby moj ex nic nie wiedzial o mnie duzo by pisac moj ex do przeszlosc I nawet nie chce o nim myslec

Gość pomaranczowsza
to ze facet nie pisze caly dzien prawdopodobnie oznacza, ze nie widzi takiej potrzeby. ty prawdopodobnie tez tego w gruncie rzeczy nie potrzebujesz, ale slyszysz, ze inni faceci pisuja, wiec dolujesz sie, ze z twoim cos nie tak. ludzie maja roznie z tym pisaniem. my np. wcale do siebie nie pisujemy. ale trzeba o potrzebach rozmawiac. bo facet sam nie zgadnie, chociaz wg. nas powinien to juz wiedziec ;)

Gość zraniona123123
hey. Moze wy powiecie co mam robic bo zadreczam sie sytuacja ktora miala miejsce wczoraj. Otórz moj facet napisal dzien wczesniej do swojej bylej ze teskni za nia. pyta co u niej itp. nie wyglada mi to na zwykla znajomosc. Tym bardziej oszukal mnie ze ta dziewczyna spodziewa sie dziecka i ma wychodzic za maz. Prosze poradcie co mam z tym zrobic. Co myslec. Nie spalam cala noc i dreczy mnie to caly czas.

Gość Gosia021
Zraniona wiem co czujesz u mnie praktycznie to samo sie wydarzylo bylo to prawie 1 Rok temu !! Ale Dalej otym mysle co on Napisalabys do swojej bylej ale po dlugich klutniqch I wiem ze to nie naj lepsze wyjscie ale postanowilismy ze on nie bedzie o niej rozmawial w moje obecnosxci i ze zrezygnuje z tej znajomosci Jedna nie dotrzymal swojej obietnicy do Konca bo rozmawia z nia Od czasu do czasu ale nie wiem o czym Bo juz nie sprawdzam. Jego facebooka .ja bym ci radzila poprostu z nim porozmawiac otwarcie a jezeli bedzie ci robil problemy ze to nie twoja sprawa to wtedy moim zd powinnas zdecydowac czy chcesz byc z Kims kto Pisze z ex za twoj i plecami

Z byłymi to już chyba tak jest:( wiesz widzę jeden plus całej tej sytuacji chłopak jest z Tobą szczery... pewnie teraz docienia to co ma i bardzo jest mu przykro to co przeczytałaś co? Myślę też że on tęsknił za pewnymi sytuacjami nie za nią jako związkiem, wiesz czasam i dużo się pisze, niekoniecznie czuje się tak

Skoro Cię oszukał chciał pewnie byś czuła się pewniejsza że go nie stracisz a on nie ma żadnych zamiarów a wtedy on będzie mógł spokojnie sobie z nią pisać. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym tak: Z klasą,uprzejmością,zadzwoń do tej dziewczyny wybadaj sytuacje przedstaw jej to w ten sposób że kochasz chłopaka ale oszukuje Cię i chcesz z nią porozmawaić jako kobieta z kobietą, zero pretensji poprostu zrozumiernie. Jeżeli dziewczyna jest mądra i dostrzegniesz że ona nie ma żadnych złych intencji może Ci naqwet pomóc lub opowiedzieć całą sytuacje,może on jest winny? jeśli to tylko było głupie wspominanie przeszłości powiedz jej że szanujesz jej osobę ale bardzo prosisz by nie wtrącała się w wasz związek bo sobie tego nie życzysz Głowa do góry będzie dobrze, a jemu póki co daj nauczkę nie odzywaj się jak kocha przyjdzie z kwiatami!

Gość gość
hej , dziewczyny nie wiem co robić ! rozstałam się z chłopakiem, tydzień temu był u mnie mówił że mu zależy, a tydzień później okazało się że poszedł z inną na wesele, w poniedziałek napisał do mnie że za mną tęskni, wtedy ja zapytałam czy jest z tamtą co poszedł na wesele , odpowiedział że nie, we wtorek jednak przyznał się że są razem od poniedziałku. okłamał mnie. co myśleć o tym ? jest z inną a pisze do mnie że tęskni .? co o tym myślicie ?