Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxzx1

Mam problem !! Prosze o pilną odpowiedź

Polecane posty

Kochałam sie z chłopakiem w pierwszy dzień miesiączki tzn to było tak zaczeło mi sie ok 18 plamienie a do stosunku doszlo ok 21 i doszedł we mnie cykle mam od 25-28. I martwi mnie to że zazwyczaj mam takie bardzoo obfite miesiączki a teraz mam taka srednia wieczorami tylko duzo leci a w dzień tak jakby nie było.. dodam ze ostatnio duzo sie stresuje bardzo sie kłoce z chłopakiem dużo prblemów itp. Czy mogło dojśc do zapłodnienia ? Jak czytałam to pleminiki moga życ nawet do 72h to raczej jak juz cos to sie nie doczekaja dni płodnych

Gość nierozumiemmm
czemu ludzie się nie zabezpieczają

Gość lubie te naiwne młode co licza
jak Boga kocha jak głupia koza

Gość ona i on 0000
Z tego co napisałaś wnioskuję,że w ciąży nie będziesz.A obfitość miesiączki zawsze jest różna.To na pewno nie jest przyczyna ciąży.

w tamtym miesiacu też tak bylo ze w ten sam dzien co dostalam okres doszedl we mnie chlopak ale wtedy to jeszcze nie mialam plamienia i mialam cykl 25. A teraz tez okres moze byc spowodowany ciagłymi newamy czy ze doszlo do zapłodnienia.. on jest jak sikam to wiadomo ze czerwono jest iw ogole ale zawsze mialam go tak strasznie duzooo

Tez tego nie rozumiem, ale wracajac do problemu-najprawdopodobniej w ciazy nie jestes, ale nigdy nie ma 100 % pewnosci

Gość fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
masakra, kochałaś się w 3 dzień okresu?! fuj

A kiedy można zrobić test ile po miesiączce ?

w jaki 3 ?? w pierwszy dzień !!! tylko ze jeszcze go tyle nie bylo takie plamienie

Gość Mysiabara
Ale co to w ogóle za przyjemność kochać się w 1 dzień okresu ???? Jak krwawisz???Beee. Poza tym, skoro nie chcesz ciąży, czemu się pożądnie nie zabezpieczysz, tylko drżysz i gdybasz, czy ciąży nie ma teraz. Kochając się w okres są raczej marne szanse na ciążę.

Gość ona i on 0000
Po co bedziesz robic test, skoro w ciazy nie jestes?Kochalas sie w trakcie plamienia a chwile pozniej dostalas okres!Wiec po co zadajesz takie pytania.

ale tobie się trafi uroczy dzidziuś, gratuluję ciąży :D niech twój chłoptaś odkłada kase na alimenty dziecko

mamusia się wkurzy hehhe

żałosna jesteś Ty, bo czemu się nie zabezpieczasz? a wtedy ciąża i co? płacz? skrobanka? adopcja? czy dziecko na śmietniku? myśl- głupie prezerwatywy nie są drogie. ale skąd dzieci jak się bawią w dorosłość mają brać na to kasę nie?