Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo_fantazja_jest_od_tego

Moja fantazja

Polecane posty

Chciałabym być z bardzo stanowczym mężczyzną, który by mnie wychowywał. Nie interesuję się BDSM ani spankingiem, bo to jednak jest dla mnie zbyt brutalne. Jednak chciałabym takiego mężczyznę, który miałby nade mną władzę psychiczną i też potrafiłby mnie ukarać w różny sposób. Np. zabronić korzystać z komputera czy wyjść gdzieś tam czy dać czasem lanie. Tak o tym sobie fantazjuję. Jednak nie chcę nikogo poznawać przez internet, bo jestem dosyć nieufna. A na żywo jakos nikogo takiego nie spotkałam. Jednak ostatnio fantazjuję o tym cały czas.

i tez co innego specjalnie czegoś nie zrobić aby dostać karę a co innego dosłownie żyć na rozkaz

Co chcesz przez to powiedzieć? Myślisz, że to jest złe?

myślę że to jest ok o ile obie osoby wiedza że lubisz od czasu do czasu być "ukarana" bo co innego jakbyś żyła jak robot...

Wiadomo, ze nie chodzi o życie jak robot, tylko o tę dyscyplinę i w ogóle, kręcą mnie mężczyźni, którzy są stanowczy.

Widzę, że mało poważnie podchodzicie do tego tematu.

mnie tez tacy faceci kręcą ale niestety spotkałam tylko pantoflarzy , którzy byli na mój rozkaz

Tak sobie myślę... Kolega mnie pyta. - Ja swoją sucz ostatnio zerżnąłem w tyłek gdy ledwo palcami dotykała ziemi, a ręce miała czerwone od sznura na którym wisiała. A co u was? - Ja mojej zabroniłem korzystać z komputera :classic_cool:

Fantazjo malo jest ludzi stanowczych i zdecydowanych tam gdzie tego oczekujesz po prostu...

u mnie są przeważnie takie sytuacje: ja od nich czegoś wymagam oczywiście specjalnie a za dzień lub dwa ma to podane jak na tacy i to mnie wkurza chce żeby facet mi się postawił:P

Dobrze już się poprawiam. Zatem oczekujesz aby utrzymywać taką małą domową dyscyplinę? Jakby to wyglądało w seksie? Czy chętnie uklękniesz gdy rozkażę? Na kolana SUKO! I zlizuj spermę! Czy jeszcze nie fantazjowałaś o takich praktykach?

Do Odrzucona: Dokładnie tak jest. Mnie tacy faceci nie kręcą. Wszystko mam na moje jedno słowo.... A chciałabym poczuć ich dominację nade mną, żeby mi odmówił czegoś, jak coś zrobię głupiego, zeby mnie ukarał. Brakuje mi dominacji.

Pseudona,nawiązałam do posty przekletych pragnień:P a tak wogle to jestem ciekawa jak on wyglada:P

Mówię jasno-BDSM mnie nie kręci, bo tam zbyt dużo przemocy. Jednak lubie ostrzejszy sex z klapsami czy ciągnięciem za włosy. Ale to już inna sfera. A w codziennosci, musi mieć własne zdanie, być stanowczy i mnie nawet wychowywać, stosując czasem kary.

pragnienie ja ostatnio za siedzenie na kafe z kolegą ,dostałam po twarzy ,o tyłku nie wspomnę ,i zerżnął mnie tak ,że boli do dziś ,przyjęłam wszystko na twarz a na koniec klęcząc przed moim zostałam zlana jego moczem

O komputerze napisałam tylko tak, jako przyklad. Jeju...