Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srututututututuuutuut

Mielno koszalińskie - pociąg - GDZIE SIE WYSIADA?

Polecane posty

Razem z koleżankami jade na wakacje do Mielna. Jade z raciborza do mielna. Ostatnia przesiadka to koszalin ----> mielno Mam pytanie - na jakiej ulicy wysiada sie z pociągu w mielnie? zastanawiam sie czy daleko bedziemy musialy isc do kwatery, gdzie nocyjemy... HELP!

up!

w koszalinie wysiadasz z pociagu -wychodzisz z dworca i masz na przeciw petle autobusowa...wsiadasz w busa do mielna...

Ok, wielkie dzieki !!!

Gość kasztyk33
A gdzie masz dokładnie kwatere? moze moge podac ci konkretniejsze informacje bo bylam tam rok temu

Gość kasztyk33
Jesli jedziesz do mielna pierwszy raz to uważaj żeby wysiasc w dobrym miejscu. Jedzie sie długo prostą ulicą, bedziesz mijała hotel po lewo. Przystanek jest słabo oznakowany (nie ma budynku pkp tylko mały przystanek). Do większosci kwater trzeba sie kawałek zawrócić bo jak pójdziesz od przystanku prosto to dojdziesz na deptach i plaże (chyba ze to tam masz kwatere)

kwatera na ul. spoldzielczej 5 ale zastanawiamy sie z kolezankami czy nie jechac pociągiem tylko do koszalina, a z koszalina do mielna juz autobusem, bo między nimi mamy 2,5 h czekania ;/ ;/ nie wiecie jak z autobusami miedzy koszalinem i mielnem? jaka linia, po ile bilet? slyszlam tez cos o prywatnych busikach... POZDRO

Busy jezdza co chwile doslownie zatrzymuja sie naprzeciw dworca PKP w mielnie jest stacjea pkp?nie wiedzialam nawet

Gość abwebebebeb
o wielkie dzięki ;** no to jeszcze koeljne pytanie, bo ja musze wszystko wiedziec przed wyjazdem zeby nie zgubić się;p ile mniej więcej kosztuje bilet z kędzierzyna koźla do koszalina? mam znizkę 37% i w ogóle jak oceniacie meilno? gdzie warto iść?

Gość denzelowski
W natłoku różnych szkół uwodzenia postanowiłem, że podzielę się pozytywną opinią na temat Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Byłem u nich na szkoleniu z uwodzenia dla mężczyzn o nazwie Alpha Male. Polecam ten kurs wszystkim panom, którzy z uwodzeniem są na bakier i nie wiedzą jak złapać kontakt z kobietą. Ja sam bardzo wiele się dowiedziałem o kobiecej naturze, o tym, jak zwrócić na siebie ich uwagę w pozytywny sposób. Przełamałem dzięki nim swoją nieśmiałość i potrafię teraz porozmawiać z każdą panią :) polecam serdecznie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość ja mieszkam w mielnie
A ja mieszkam w mielnie :D, i wlasnie lada dzien wyjezdzam w gory bo nie lubie morza :p

Gość jakie 2,5 godziny
Jak byk w rozkladzie pisze 15 minut na przesiadke w Koszalinie na pociag do Mielna??????

Gość Jennevie
Hej a ja nie mieszkam w Polsce ale wybieram sie nad Bałtyk, czy Mielno a Mielno Koszalińskie to ta sama miejscowość? Dziękuję za odpowiedź.

Gość Jennevie
Dziękuję bardzo

Gość Mario Bolucci
To już trzeci sezon jak do Mielna kursuje pociąg. Z tego co pamiętam to jeźco co godzine, ale to mozna sprawdzic w rozkladzie jazdy PKP. Inne opcje transportu do Mielna? Autobus miejski nr 1 (nie pomylic z 1J) - ile bilet? patrz www.mzk.koszalin.pl Busy (odjeżdżają zwykle z 'wyspy' vis-a-vis dworca) - ile kosztuja? nie wiem Mieszkam w Koszalinie i nie znoszę morza/Milena w sezonie takze nie moge Ci polecic, gdzie mozna isc.

Gość Darita
Hej!!!Ja na wakacje wybieram się dopiero we wrześniu i chciałam zapytać,czy wtedy tez kursują te busy i pociągi? Kwaterę mam na ul. 1-go Maja.Jak najlepiej tam wtedy dojechać???