Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sukienki

Czy ta sukienka nadaje się na wesele

Polecane posty

Gość nie mam sukienki

Za tydzień idę na wesele. Chcialam kupić sukienkę, ale w sklepach królują takie bez ramiączek, a mi niestety ale takie nie pasują. W camaieu znalazłam taką: http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/camaieu.sukienki/7848,Dopasowana,sukienka,kolekcja,lato,2011 - tylko ze mi się podoba w kolorze fuksji, a nie granatu. Zastanawiam się tylko, czy ta sukienka nie jest zbyt skromna jak na wesele, bo moj facet twierdzi, że tak i w takiej sukience to raczej na imieniny mogę iść a nie na wesele. Co sądzicie?

uwazam, że spokojnie możesz isc w takiej sukience, ewentualnie daj jakies mocniejsze dodatki

Gość kljkl
mi tez sie podoba, spokojnie taka moze byc sama bym w takiej poszla.

według mnie ona jest jak najbardziej na wesele, aczkolwiek faktycznie wybrałabym inny kolor, bardziej "żywy".

Moim zdaniem mozesz spokojnie iść na wesele w takiej kiecce :) ja bym dała do tego dodatki w jakimś żywym kolorze i byłoby super :P

Gość 13f
Sukienka jest doskonała, bo w niczym cię twórczo nie ogranicza - za pomocą dodatków, makijażu i fryzury możesz stworzyć dużą gamę bardzo różnorodnych stylizacji. I nie pytaj więcej swojego faceta o rady odzieżowe, bo najwyraźniej nie ma do tego ani wiedzy, ani gustu.

ladna sukienka i skromna chcesz to zaloz ja osobiscie co innego bym wlozyla