Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszlifowana2601

ból jajników

Polecane posty

Gość niedoszlifowana2601

W nocy obudził mnie straszny ból jajników, z bólu zrobiło mi się gorąco tak jak bym dostała gorączki ,gdy usiadłam na łóżku strasznie mi się zrobiło słabo,prawie zemdlałam . Nie sądzę ,aby to była ciąża ,ponieważ zabezpieczamy się z moim chłopakiem i nigdy nie doszedł we mnie ,więc nie wiem czy to może mieć jakikolwiek związek z ciąża,chcę podkreślić,że moja mama choruje na Zespół Policystycznych Jajników i ja prawdopodobnie też ,czy moje bóle jajników itp. mogą mieć związek z tą chorobą? Jak myślicie? Proszę o szybkie i w miarę konkretne odpowiedzi,ponieważ strasznie się martwię ..

Gość fgh
Na pewno nie ma to nic wspolnego z ciaza:) kiedys mnie tez strasznie bolaly co jakis czas. Pamietam , ze raz dopadl mnie bol w szkole na lekcji, prawie mdlalam. Nauczycielka na pewno widziala, ze jest ze mna zle, a mimo to kazala podejsc mi do tablicy, suka. I jeszcze ten jej kpiacy usmieszek... Powinnas kupic sobie w aptece fitolizyne, mi pomoglo i od kilku lat juz mnie nie bola.

Gość kwartnik
taak , posiedź spokojnie, wypal paczkę papierosów i wypij flaszkę wódki , poskręcaj się z bólu pod stołem aż do łez a z całą pewnością bóle przejdą moja koleżanka jakiś czas temu ukrywała przede mną te bóle książkowe , gdy zemdlała to miała szczęście, że ją w ostatniej chwili zawiozłem na ostry dyżur , mogła już kwiatki wąchać od spodu a to było tylko zapalenie jajników więc powiem wprost - wypierdalaj do lekarza i to szybko !

Gość askaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bylam kilka razy u roznych gin bo mam problemy z jajnikami. jak mowilam ze boli to odpowiadali tylko " jajniki nie bola" jeden powiedzial ze to predzej kiszka. idz do lekarza, nie stawiaj sama diagnoz.

i tez mam podobno pco.

Gość Jajniki nie bola a to mi rewel
mnie zawsze bola przed okresem i gin twierdzi ze to norma

mnie to tez zawsze wkurzalo jak tak mowili bo mnie tez bola ale ja sie nie znam :)

Ja też mam nieraz straszne bóle jajników... oczywiscie chodze do ginekologa nic nie widza... Słyszę proszę wziąść nospe... i na tym sie koncy. Więc juz sama nie wiem co myslec. Bola mnie a oni niby nic nie widza i chodzilam równiez prywatnie.