Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toNamelannzu

nigdy nie sądziłem, że będzie mi tak bardzo brakować ciała kobiety

Polecane posty

Gość toNamelannzu

bez kitu.. jestem w celibacie już od prawie roku i strasznie z tego powodu cierpie już nawet nie chodzi dosłownie o sam sex tylko o bliskość ciała kobiety obok mnie. abym mogl sie przytulic, pocalowac, pomasowac udo itp oczywiscie samego w sobie sexu tez strasznie mi brakuje ehh ile ja bym dal aby poznac nowa kobiete albo aby byla do mnie wrocila ;/

Gość toNamelannzu
nie chce dziwki ruchac

Gość toNamelannzu
gdyby nie bylo ciezko to juz dawno bym kogos mial...

Gość toNamelannzu
czy ja wiem? nie szukam sex bomby.. nie szukam bogatej kobiety.. nie szukam jakiejś z tytulem doktora.. wiec nie wydaje mi sie abym byl wybredny, musi byc po prostu ladna mila miec poczucie humoru i musi umiec sie zachowac w roznych sytuacjach, czy to wiele??

Gość toNamelannzu
mam 15 lat

Pewnie jesteś zahukanym w Sobie chłopcem. Temu. :(

Gość toNamelannzu
lat 23, warto dodac ze w moim zyciu mialem tylko jedną kobiete.. wlasnie tą moją 'bylą' bylismy ze soba pol roku i ona mnie rzucila :/ ja oczywiscie bardzo to przezylem

Gość toNamelannzu
suwka.. skoro to tak wiele to bardzo mi przykro ze tyle kobiet jest chujowych , no bo jak mozna nazwac kobiete bez poczucia humoru i klasy?

No, masz rację. Wiesz, tak patrzę ze swojego punktu widzenia - niby fajna, miła, ale sztywna; z kolei niby ładna, a głupia; inaczej niby łądna, wesoła, ale nie ma umiaru w żartach przez co jest bez klasy. Tak więc ładna (fajna, która nie szczyci się wyglądem!, wesoła, ma klasę - to ideał ;)

ostatnio poznałam jednego takiego z takim samym problemem, tylko ma 28 lat, to samo podejscie i tak samo lamentuje. jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.

Gość toNamelannzu
cechy których szukam u kobiet to nie jest jakiś ewenement... ładna? co dziesiąta kobieta jest ładna, poczucie humoru? co piąta je ma, klasa- czyli umieć się zachować w danej sytuacji- podejrzewam, że również większość posiada .. ale ja i tak wiem ze juz nigdy nie bede mial kobiety ta jedna z ktora bylem to mi sie fartneło do tego poznalem ją przez neta, w realu nigdy bym jej nie poderwał..

a ja się zgadzam z tym panem niektórzy faceci nie idą do łóżka z byle czym!!tacy są naprawdę porządni wiem coś o tym bo mój narzeczony też miał że rzuciła go laska i prawie dwa lata był samotny bo żadna mu nie odp a potem poznał mnie :) TACY TEŻ ISTNIEJĄ I POWIEM WIĘCEJ JAKBY BYŁ NA DZIWKACH TO BYM NAWET NA NIEGO NIE SPOJRZAŁA

Wiesz co toNamelannzu poszukaj koło siebie ta z którą np koty drzesz albo jest fajna ale zajęta ja też byłam :) może ona czeka na Twój ruch!

Gość madziaaaaaaaaaaaaaaa
madzia jestes na 10000% pewna, ze nie był na dziwkach??? Pytam, bo mam takiego samego mena :-) po ex był prawie 3 lata sam, zanim poznał mnie,a jest dojrzałym mężczyzną po 30. i chociaz mu ufam na 99,99% to, będąc ofiarą kafeterii i zrąbanego przez nią światopolgądu, mam wątpliwości, czy gdzies kiedyś nie polazł....hmmm chociaż w ogó,le mi to do niego nie pasuje i wierzę mu, bo nawet podczas pierwszgo roku naszej znajomosci nawet mnie nie dotknął ;-) czasem nienawidze kafe! zrujnowała moje czyste intencje :-D

Autorze a Tobie brakuje ciała kobiety, bliskości, dotyku cyz głębokiego uczucia? Bo wiesz, nawet jak zajdziesz jakies tam ciało chętne by sie dotknąć i przytulić to nadal nie będziesz miał tego najważniejszego :-)

Gość toNamelannzu
madzia, wszystkie dziewczyny ktore znam i ktore mi sie podobają są zajete..

moja Doga imienniczko tego jestem pewna w 100 % bo go znałam jak jeszce był ze swoją, ale ja byłam z jego najlepszym kolegą poza tym hmm nie przepadaliśmy za soba wiem że dla dużej liczby mężczyzn seks z dziwką to upokorzenie, jeżeli Ci tak powiedział tak było i już nie wszyscy faceci idą z czym popadnie do łóżka tak samo jak nie wszystkie kobiety!

ja też byłam zajeta przez jego najlepszego kolege, ale los chciał inaczej! zobaczysz pójdziesz ulicą i spotkasz ją! ważne żebyś się szanował a Ci co gadaja o kur i innych to niech sami sobie chodzą o!! ja uważam że jesteś porządny i tylE!

ja mu wierzę, w ogóle go sobie nie wyobrażam w takiej sytuacji jest za mądry na to i za porządny, za bardzo poukłądany i rozsądny. Wiem, ze mogę mu wierzyć, ale świat jaki poznałam na kafe totalnie mnie przeraza i nie mogłam wierzyć, ze mogłabym miec takiego porządnego mena :-)

Gość PREDZIL CHLOPIE
BEZ BABY DA SIE ZYC I NAWET PRZYJEMNIEJ NIZ Z NIA 🖐️

ja tez AUtorze tak myslę :-) na żadne dziwki nie chodź, bo jak w końcu spotkac tę jedyną, to Twoja pzreszłosć moze mieć ogromny wpływ na związek, porządna kobieta raczej nie zwiąże się z takim. Zaufaj mi, poznasz ją w najmniej oczekiwanej chwili. Ja swojego spotkałam zupełnie przez przypadek. Byłam umówiona na spotkanie w sprawie kredytu, w dniu spotkania strasznei mi się nie chciało isć, juz miałam nie iść, ale nagle jakiś impuls powiedział IDŹ :-D no i poszłam totalnie zniechęcona i tam poznałam JEGO :-) Czysty przypadek, a moze przeznaczenie?

EEE Madziu ja tu jestem od paru dni i jak czytam niektóre posty to normalnie śmiac mi się chce! nie warto sie wkręcać i czytać niektórych rzeczy!