Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana kulturą kobiet

Dlaczego na tym forum jest tyle zawistych żmij ???

Polecane posty

"storczykowy świat ROR, na kilometr bije od ciebie taki staropanienski jad, frustracja, ktora próbujesz ukryc pod postacia takich tekstow jak wyzej smieszna jestes, tyle w temacie..a moze raczej załosna?" wiesz zawsze to lepiej byc smiesznym niz ponurym;-))) pisza ze jestem zalosna - swietnie sie wpisujesz w klimat tego topiku - w koncu o takich tu mowa;-))))) i jeszcze to "wyzwisko" - stara panna;-))))))))))))))) "Wiekszosc ZMIJ na tym forum to zapewne STARE PANNY, ktore wchodza oreagowac sobie - ile mozna gadac z kotem... Szczesliwe Panny Mlode raczej nie maja czasu i OCHOTY na wylewanie jadu..." jasne ;-))) stare panny po tym jak juz pogadaja z kotem wchodza na forum i zakldaja topiki pt "lubie regularne byzkanie a sutannik nie ppodziela mojego hobby;)" albo "mam dosc jego rodziny - ze o przyszlej tesciowej nie wspomne;)" albo "jak dobrac kolor oparc do koloru muszki";-))))))))))))))))))))))))))

Gość maaaaarta
jak się nie podoba to wypierdalać! 🖐️

"Luca Brasi Najzabawniejsze są kobiety, które jadą po innych z powodu np. tego, że te inne coś chwalą, coś im się podoba u innych, są miłe - a przecież nie muszą pod anonimowymi nickami." to rzeczywiscie przykre ale tak tez sie zdarza;/ "Widząc te wredne wypociny chyba nie jest trudno odgadnąc dlaczego brak im fajnego chłopa." wiesz zapominasz ze nie kazda chce miec chlopa bo nie kazda go potrzebuje - sa tez ludzie aseksualni, takie co to mialy za duzo chlopw w swoim zyciu lub lesbijki. nie ma prostych podzialow typu te co maja "udalo im sie" - i reszta=chcialaby tego samego to taka monokultura bylaby wtedy, czyz nie?;-)

maaarta - zlosc urodzie szkodzi;-)