Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaLaLaJ

największe marzenie - Zajść w upragnioną ciążę - zapraszam

Polecane posty

Gość LaLaLaJ

Zapraszam wszystkie starające się

Gość LaLaLaJ
up up

Gość LaLaLaJ
a ja współczuje ci zrytej mordy i głupoty. nie masz nic interesującego do powiedzenia w temacie to zamilcz dziecko.

Nie znosze chamstwa :-(( u mnie 21 dc od kilku dni mam ból brzucha, chociaz dzisiaj nie było tego jak pomysle:-) Dowiem sie czegos wiecej w przyszlą niedziele bo wtedy wypada mi @

Gość kochane powiem Wam
z doswiadczenia, a nie wredoty :P ze jak bedziecie tu siedziec, czytac, wkrecac sobie, liczyc, myslec non stop to szybko nie zajdziecie. ja spedzilam tamten caly rok na kafe i robilam cuda na wianku to co dziewczyny pisaly, a to testy, a to tempke, a to nogi w gore itd, za duzo tego zeby opowiadac i w ciaze nie zaszlam. Od 1 stycznia powiedzialam koniec z kafe i czytaniem na ten temat. 3.03 zobaczylam 2 kreski na tescie :)

skunksy i wieprze tez rodza potomkow :D to jest najlepsze....

Gość LaLaLaJ
My można powiedzieć że tak na serio zaczeliśmy starania w czerwcu. Od początku roku nie zabezpieczamy się ale nie patrzylismy na dni plodne, nie mierzyłam temperatury, było dla przyjemności. Teraz mam 30 dc i czekam na @ jak do soboty nie przyjdzie to robię test. a jak u ciebie?

U nas jest tak ze bardzo dzidzie chcemy :-) tez zaczelismy od czerwca, akurat mielismy urlopik wiec go przyjemnie wykorzystalismy, licząc na to ze niedlugo zobaczymy II kreski :-) narazie bezstresowo.Masz jakies objawy ciąży?

Gość LaLaLaJ
Nie wiem czy to jakiś objaw ale bolą mnie bardziej jajniki niż brzuch. A zawsze przed @ bolał mnie brzuch takie skurcze miałam a teraz czuje je w jajnikach. I ostatnio czułam dziwne zapach przez 2 dni ale to może sobie wkręcam więc się nie nastawiam ze za 1 razem się od razu uda :) choć nie ukrywam że bym chciała.

ja robilam wczoraj test ale wyszedl negatywny wiem ze za wczesnie kolezanka mnie namowila :-) mimo to mam cicha nadzieje ...Mój mąż sie smieje ze on to taki dobry nie jest zeby mu sie za pierwszym razem udalo :)Pozd

Gość nie zaglebiajcie sie tak w
temat bo nie zajdziecie. psychika robi bardzo duzo. Kto stu napisal wyzej ze po odpuszczeniu sobie wszystkiego w koncu zaskoczylo.

Gość nie zaglebiajcie sie tak w
Oczywiscie ze jest fajnie, ale zobaczysz zaraz co z tych rozmow bedzie i co sie w Twojej glowie bedzie dzialo... masakra!

jesli mogę sie zapytac Ty juz masz dzidzie?czy sie starasz?że takie" informacje" nam przekazujesz?Bez żadnej urazy :-)

Gość LaLaLaJ
paula a robiłaś badania?

ja nie wierze że odpuszczenie tak działa bo każdy kto by wyluzował zaraz by był w ciazy.

jesli mogę sie zapytac Ty juz masz dzidzie?czy sie starasz?że takie" informacje" nam przekazujesz?Bez żadnej urazy TO BYŁO DO MNIE? tak moj mąz ma slabo ruchliwe plemniki leczyl witaminami itd itd ale okazalo sie ze prawdopodobnie ma leukocyty w nasieniu w sobote wizyta w klinice leczenia nie plodnosci a co przeszkasz juz to przeszlam i wciaz przechodze sisotra w ciazy termin na wrzesien ,szwagierka w ciazy termin na listopad czas pokaze i najblizsze wizyty w klinice tka wiec ja czekam i czekam na swoja upragniona i dlugo wyczekiwana ciaza

A CO DO WYZLUZOWANIA wlasnie to jednym pomaga drugim nie,kazdy organizm jest inny bo jesli ktos ma problem natury zdrowotnej to zadne wyzluzowanie nic nie pomoze a przewaznie zdrwe pary staraja sie rok a nawet i ponad rok

paula napewno się doczekasz dzidziusia :) zycze ci tego. Moja kolezanka zaszła w ciąze po 6 latach starań i leczyli się i się udało. Także trzeba mieć nadzieję :)

kotkamiauczka tak jak ktos napisal spokojnie zaczelas dopiero starania czasem wyluzowanie pomaga ale tak jak poweidzialam jesli ktos jest zdrowy

Ja myśle żeby zrobić w sierpniu badania takie podstawowe krew mocz i hormony bo ostatnie miałam robione w grudniu i żeby sprawdzić czy jest ok. Łykam też kwas foliowy od 3 mcy.

LaLaLaJ czas pokaze tylko ze to sie tak nie da bo sił wiary i nadzieji jest coraz to mniej mimo ze sie ja ma ale resztki poprostu jestem juz przyzwyczajona do tego i inaczej torszke moze podchodze juz od dluzszego czasu tylko latka niestety leca

Nie kochana Paulo to nie było do Cibie:-) do:Nie Zagłebiajcie Się tak W Paulo napewno zajdziecie w ciąże nie chcę się źle wyrazic ale moze to nie Wasz czas, moja siotra długo bo prawie 4lata nie mogła zajsc w ciaze po pierwszym poronieniu, a teraz ma 19 miesieczna julkę i 3 miesiaczna Karolinkę Zycze powodzenia :-)Jesli Cie urazilam przepraszam

U mnie np się dziwią że zdecydowaliśmy się na dziecko już. Ja mam 24 lata mąż 25. Mamy mieszkanie, pracę, ja skończyłam właśnie studia. Ale tak jakoś nam brakuje dziecka do szczęścia.

kotkamiauczkanie dziekuje tylko ze my juz nie jestesmy tacy mlodzi bo ja juz mam w przyszlym roku 30 i mój maz tez i takwiec do pełni szczescia brakuje tylko malenstwa moze to nie nasz czas ale wiadomo kazdy by chcial i ile tez mozna czekac nie skonczonosc tym bardziej ze siostra bedzie za chwile mama i zona meza tez bedzie co ma byc tylko zeby leczenie przynioslo jakies skutki bo ja nie to inseminacja ktora trzeba powtzarzac przewaznie albo in vitro no a na in vitro póki co pozwolic to sobie nie mozemy

Wiesz w sumie tak się mądrze ale moja siotra jest mlodsza ma 2dzieci moj brat jeszcze mlodszy ma syna a ja najstarsza bo mamy po 27 i nam żal d..ściska też bardzo chcemy jeszcze przed 30tką.przepraszam ale naprawde życzę Nam jak i Wam dzieci :-)