Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamama aaja

co myslicie o takim przypadku...........?

Polecane posty

Gość mammamama aaja

witajcie, co sądzicie o takim czyms: mąz spotyka sie dwa razy w tygodniu z kolegą ktory ma 30lat a jest niedojrzaly emocjonalnie do wszystkiego, bo: -zdradzał swoja dziewczyne z ktorą ma dziecko powiedzial jej o tym a ona dalej z nim jest!!!!!!!! powiedzial jej ze zdradzał j ą z priostytutka a ona powiedziala ze trudno i dalej z nim jest niby sie sprzeczali klocili ale dalej są razem.... -wyciąga mojego męza jak jest ladna pogoda na basen i jadą sami.... -chodzą sami do restauracji albo jezdzą jego autem sobie. mąż sie nie szlaja z nim w nocy ale takl od 20 do max 23... DENERWUJE MNIE TO ZE JAK MĄŻ SIE Z NIM SPOTKA TO POTEM ZACHOWUJE SIE PODOBNIE JAK ON TZN NIE SZANUJE MNIE BO SIE NAPATRZY JAK TEN TYP TRAKTUJE SWOJA DZIEWCZYNE, JREST AROOGANCKI I CHAMSKI PO SPOTKANIACH Z NIM. mowi czasem nawet jego texty! rozmawialam o tym z męzem ale on powiedzial że nie bede mu zabraniala kontaktui z kolegą!!!!!!!!!!!! mam przez tego typa problem:(

Gość sdsdkbfsdkfbjsdfsfg
Zamknij męża w piwnicy.

Gość kalauala29 aha
wspolczuje :( do 23ciej zdazy burdelik obskoczyc a twoj maz ile lat ma?

Gość ihuihu
Masz problem nie przez "tego typa" tylko przez swojego męża podatnego na wpływ kolegi. Nie umie sam myśleć i decydować?

Gość mammamama aaja
no wlasnie on twierdzi ze niby umie sam myslec itd... a;le perfidnie wraca od niego odmieniony tzn bardziej xchamski, opowiada mi o tym co mu typ opowiadal o tym ze np. z kim zdradzil co zrobił itd,... opowiadal mu ze go caly dzien np nie ma w domu a babka sama z dzieckiem to mąż tez tak robił... p[otem opowiadał mu ze trzeba samemu chodzic na miasto i chodza sami zamiast z nami... itd potem opowiadal mu ze nikt nim rządzi ć nie bedzie zadna babka, wiec mąż kiedys do mnie z textem:"" nbikt mi nic nie bedzie mowil z kim mam sie widziec z kim nie nikt nie bedzie rządzil!"

Gość marabjut01
zlej go totalnie (w sensie zignoruj) nie rozmawiaj z nim, siedź na necie, jak pyta odpowiadaj zdawkowo i mów że zajęta (oglądaniem tv, czytaniem, sraniem czymkolwiek), nie gotuj obiadków, zakomunikuj że wychodzisz wieczorem, albo w ogóle nie mów tylko wyjdź się rozerwij z koleżanką itp. Daję max tydzień, że wróci z podkulonym ogonem i odechce mu się niańczenia kolesia..no chyba że ma pociągi homo jeden z drugim..ale nie sądzę;)

Gość mammamama aaja
on zniszczl swoj związek a poprzedni tez zniszczyl bo jego była wpacdla pod pociag tzn popelnila samobojstwo(naprawde).... a obecna zostala sama z dzieckiem potem wracala do niego po tych zdradach a potem znów sie rozstawali itd

Gość mammamama aaja
odpowiadam na to co wyzej kolezanka napisała: robilam tak i robie, tzn wychodze raz dwa z kolezankąwieczorem na miasto wracam o 23 albo nawet o po;lnocy, jak on w pracy to ude z kuzynka/kolezanką do galrii na lody na spacer nad wode cokolwiek a on mowi ze to dobrze bo sie nie nudze

Porozmawiaj z nim , wytłumacz to co nam piszesz, że np nie zabraniasz mu kontaktu z kolegą , ale że nie życzysz sobie potem takiego chamskiego zachowania, bo to , że partnerka jego kolegi to toleruje to nie znaczy , że ty też to będziesz robić. Jasno, krótko i na temat, a potem obserwuj.

Gość marabjut01
kolo jest jakiś toksyczny i jeżeli twój facet tak łatwo da się zmanipulować to dupa z niego. Możesz też zacząć chwalić, że to cudownie, że znalazł takiego fantastycznego kolegę, faceci są przekorni, może mu się odechce tego niańczenia psychola

Gość marabjut01
ale on widzi, że wychodzisz "na siłę", a musi poczuć, że jes zwyczajnie ignorowany przez Ciebie, wtedy może żarówa się zapali

Gość ja rodzilam w maju do spania
mi to wyglada na ukrywanie gejow

Gość mammamama aaja
musi pocvzuc ze jest ignorowany przeze mnie? tzn maasz na mysli ze powinnam np, teraz isc spac nie czekac na niego>?:) jutro wstane a jak on wroci do domu to mnie nie bedzie bo bede z kuzynka na miescie:)?:) o tym mowicie? ja tak zawsze robie... to moze mam niekrytykowac tego typa/:)? no ale jak mam sie nie czepoiac jak on woli isc z nim na basen czy gdzies zamiast ze mna i z dzieckiem?>L(

Gość marabjut01
to dupa z niego, okropna zresztą. I jak tak robisz, ignorujesz to najwyraźniej Twój mąż nie wyszedł z piaskownicy jeszcze, musi się z kolegami bawić w indian.. Więc ostatecznie chwal kolegę męża ile wlezie, zachwycaj się nim, że ojej..i może właśnie..o ironio Tw mąż z czystej przekory właśnie trochę wyhamuje, bo inaczej to tylko pogonić go razem z kolegą, współczuję:(

Gość mammamama aaja
on do mnie mowi: a ty jakbys sie czula gdybym ci zabrinil sie spotkac z kolezanka czy kuzynka czy kimkolwiek? i bym powiedzial nie spotykaj sie z ni a. nie wychodz.

Gość moja droga-zrób tak:
dobrze ci dziewczyny tam wyżej radzą- pokonaj dziada jego własną bronią! To bardzo dobrze że wychodzisz itp., ale nie tylko o to chodzi-przestan mu prac, prasować, gotować itd. a na jego pytanie np."gdzie obiad" czy "dlaczego nie ma obiadu" odpowiadaj,że nikt toba rządzic nie będzie i ty bedziesz gotowac kiedy sie tobie podoba

Gość mammamama aaja
i co robic

Gość marabjut01
nie ma o czym dyskutować nawet, gada jak małolat, powiedz, że rzeczywiście beznadziejnie byś się czuła i niech idzie w pizdu i nie wraca;)

Gość mammamama aaja
ale on gotuje, ja mu nic nie prasuje bo on nie nosi koszul tylko rzeczy ktorych sie nie prasuje;) on gotuje codziennie

Gość mammamama aaja
np jutro on gotuje obiad pottem pojdzie dpo pracy a ja jak dzieckpo spi w dzien to umyhje naczynia po obiedzie i potem ide z kuzynkla l;ub kolezanka na miasto z dzieckiem, jak wieczorem chce wyjsc z kolezanka to wyjde jak dziecko zasnie o 20 do polnocy nawet moge łazic;) a on w domu wtedy jest na kompie lub tv io mowi do mnie: widzisz ja sie ciebie nie czepiam ze łazisz gdzies

Gość mammamama aaja
i az sie gootuje by mu teRAZ NAPISAC smsa :" mam tego dosc ide spac a ty baw sie dobrze!:::"" az sie goyujee

Gość mowie ci ze jest gejem
i nie zartuje - ty to przykrywka

Gość mammamama aaja
dajcie spokoj z tym gejem

Gość mammamama aaja
i mam ochote go opieprzyc przez tel lub sms...ze dalej nie wrocil ze typ zniszczyl swoj zwiazek a teraz nasz;(

Gość marabjut01
olewus z niego, myśli, że jak "tylko jest " to jest cudowny i będziesz go po stopach całowała i dziękowała, że jest, bo się nie czepia. Głupi. IGNORUJ go, nie pytaj o nic i olewaj jak o coś pyta..i chwal kolegę oczywiście, jak mu się przeje, może wróci na twoje łono. I w żadnym wypadku nic nie wypisuj, żadnych pretensji, radość ze cudownego ma przyjaciela i olewka generalnie. Bo twoja irytacja i złość = częstsze wypady z koleżką

Gość mamammaama aja
nie wytrzymalam i zanim przeczytalam wypowiedz ostatniej pani co napisała żeby to olac i chwalić kolege i sie nie czepiac to napisałam mu smsy że mam tego dosc, że go nienawidze ze sie szlaja , bo po północy wrócił........ on napisał ze jestem nienormalna że sie czepuiam o to, że poszedl na 1 piwo małe, ze potem jezdzili po miescie byli u kolegi na chwile itd... wrocil po polnocy do domu, wrzeszczal ze jestem nienormalna ze mu więzienie rob ie, ze nie ma spokoju, że ma dosc!!!!!!!!!!! a rano dzisiaj siedzialam w pokoju dziecka z dzieckiem i bawilam sie z nią , a on wszedł jak wstał i mowil:" czepiasz sie tylko, zyj normalnie, tez sobie gdzies idź jak chcesz nikt ci nie broni!!!!!!!!!" zaczał mowic ze o glupoty sie czepiam, ze jestem nienormalna itd noi potem przytulil , wyszedl.... noi jak mam z tego wybrnąć z twarzą? co dalej robic? co robic jak znow bedą razem szli an basen lub wieczorem na rynek?

Gość mamammaama aja
ja mu powiedzialam że mi jest przykro że nawet mi smsa nie nap[isal o ktorej wroci gdzie jest.... ze zasnąć nie mogłam... że jest mi przykro i czuje złość jak on idzie do tego kolegi sam beze mnie i tamten typ jest ze swoją nową babką czasami i siedzą w 3... a mnie wziasc nie chce i kłamie mnie ze idzie sam ze jej nie bedzie a ona jest czasem,....... (nie zawsze ale czasem jest) albo pojechal z nim na basen odkryty w upał i mowil ze nie bedzie jego babki nikogo ze jadą sami, a ona mi potem powiedziała ze była tam ze wziela dziecko i siostre i byli razem a ja siedzialam wtedy w domu potrem sama z dzieckiem nad rzeką na kocu:(

Gość mamammaama aja
prosze cos napisac;(

Gość mamammaama aja
a tedy maż mi powiedzial ze nie chcial nas brac bo chce od nas tez odpo\cząc a nie wszedzie z nami :(////////