Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kspl23

Uderzyłyście kiedyś faceta?

Polecane posty

Gość kspl23

Pytanie do kobiet. Zdarzyło Wam sie kiedyś to uczynic? W obronie własnej, bądź w innych sytuacjach?

Gość załamka totalna..
tak

Gość kałuża wody
nigdy bo uważam ze przemoc rodzi przemoc i nie chcę traktować kogoś w taki sposób jak sama nie chciałabym byc traktowana

Gość kspl23
Kałużo Wody a jeśli koleś zapodawał by ci kopniaka za kopniakiem albo podleciał do ciebie z nozem czy z czymkolwiek jeszcze, to nie zareagowałabys? Czy nie, czy stałabys jak ten słup soli i spokojnie dałabys sie zaszlachtowac? CZasami przemoc moze byc zbawienna.

Gość załamka totalna..
w moim przypadku jak raz uderzyłam faceta naprawde pomogło.. Nigdy wiecej źle się nie odezwał ani nie podniósł na mnie ręki

Gość Dżemdżemdżem....
"Kałużo Wody a jeśli koleś zapodawał by ci kopniaka za kopniakiem albo podleciał do ciebie z nozem czy z czymkolwiek jeszcze, to nie zareagowałabys? Czy nie, czy stałabys jak ten słup soli i spokojnie dałabys sie zaszlachtowac? CZasami przemoc moze byc zbawienna." Jeżeli uważa, iż przemoc rodzi przemoc, to oczywistym jest, iż, gdyby taka sytuacja zaistniała, zareagowała by. Tu raczej chodzi, że nie uderzyła tak o, bez wcześniejszych rękoczynów. Z resztą, twój przykład jest tak groteskowy, że trudno wyciągnąć jakiś wniosek zawierający czyjąś reakcję na takaą okoliczność.

Gość kałuża wody
próbowałabym się bronić w takim bezpośrednim ataku ale raczej uciekłabym gdzie pieprz rośnie, tak nie rozwiązuje się problemów, a jeśli jest przemoc w domu to też można i trzeba z tego wyjść

Gość fgf
Nie, bo bym sie bala ze mi odda:)

Gość Xu
Facetów trzeba lać nonstop i patrzec czy rowno puchnie taka jest prawda, żeby sie bydlaki troche opamietały

faceci nie maja wyczucia, sama dalam z liscia a dostalam z piesci ze caly policzek mialam siny. ale teraz wiem, ze kobiecie to nie wypada.

Gość do martva
Oddal Ci i nic z tym nie zrobilas? Bylas z tym na policji? A kobiete uderzylybyscie w twarz?

Gość pmisiek80
Wejdź na http://seksbaza.com i dowiedz się więcej o jakości ludzkiej spermy...

Gość Xu
No wiec właśnie mowie że trzeba ich bic nonstop, bo niestety, moje drogie koleżanki. Prawda jest taka, że tylko ból i siniaki mogą ich ustawić.

Gość nie dostrzegam minusów
zrobiłam raz wyjątek od reguły dla pewnego żałosnego, skrzywdzonego przez życie chłopaczka, który kompleksy nadrabia pajacowaniem i szczenięcymi popisami (mimo nieszczenięcego wieku). strasznie się frajerzyna zapowietrzył i rzucał się niesamowicie. potem w swoich opowiadaniach przekręcał fakty o czym opowiadało mi liczne grono świadków. pewnie czuł zażenowanie. może nie jest to zachowanie na poziomie, ale wyrzutów sumienia jakoś nie mam. zwłaszcza, że mnóstwo wspólnych znajomych powiedziało mi, że zadufanemu szczurkowi chętnie naplułoby w pysk. minęło sporo czasu a jego ksywa po tamtym wydarzeniu wciąż się dobrze trzyma w tym środowisku. mimo ww. mocnych, ale szczerych określeń odczuwam wobec niego raczej litość niż niechęć.

Gość mnie raz oddał chłopak
Taki prześladowany w klasie(ja byłam szefem w tej klasie) a to by karteczki lepiłam na plecach,a to go wyzywałam od pedałów a później gdy on nazwał mnie szmatą to dałam mu w twarz(chociaż na każdej przerwie stał pod pokojem dyrektora by nie miec kontaktu ze mną lub był blisko jakiegoś nauczyciela) raz podeszłam do niego i uderzyłam go w twarz, on mi oddał aż moja druga koleżanka która mi w tym pomagała była w szoku i zastanawiała się jak to można tak dziewczynę uderzyć. No i skończyło się na tym że ja z powodu choroby musiałam z tej szkoły iść a ten chłopak wtedy przestał wagarować.

Gość ja pare razy
Raz jak miałam może 15 lat taki kolega niby dla śmiechu zaczął się do mnie dobierać..obmacywac..uprzedziłam go,że jak jeszcze raz to zrobi to dostanie z liścia-No i dostał.Wszyscy znajomi mieli do mnie pretensje,że żartu nie zrozumiałam..a faceta mojego dużo razy już uderzyłam:(...Staram się hamować i nie bić chociaż nie wiem co mi powie..

Gość NieMogęSięPozbierać
ja z liscia ale tak dla zabawy bardziej a nie na serio ;) za to na serio to uderzylam chlopaka jak bylam mala, ten chlopak obrazal moja starszą siostrę, to mu wtedy dalam w pysk, nie wiem czemu tak zrobilam ale potem wszyscy sie smiali a temu chlopakowi sie glupio zrobilo bo to bylo w szkole ;)

Gość Madzialena21
Tak. Stojac z kolezanka kiedys jakis chlopak idacx z kolegami dla popisu pewnie klepnal mnie w tylek to tak mu przy....balam ze wpadl na brame parku. Koledzy malo ze smiechu nie pekli bedzie mial nauczke zeby raczki trzymac przy swojej dupie.

Tak.Uderzyłam i to nie raz ,ale w strasznych nerwach.Byliśmy na jakiejś imprezie i strasznie ,ale to straszni się opił.Zaczełam na niego krzyczeć a ten bezczelnie zaczął się śmiać i mówić ,że będzie sobie robil co mu się podoba.Więc tak mnie poniosly nerwy ,że go uderzyłam w twarz,nie pomogło ,więc uderzyłam go chyba jeszcze z 3 razy po chamskich odzywkach.